- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.801
Evet bana da genel olarak pembe tablo çizmiştiBaktıracaklara katkım olsun, Perimavisi ni ben de beğendim 7 tl lik bir fal için iyi yani. Cümleleri biraz anlamsız gibi dursa da bütünüyle bakınca anlaşılıyor.
Gelecek açısından bir tık pembe gibi gerçi bilemiyorum diğer arkadaşların da öyle miydi
Ona bir yığılma oldu canım burada da konuşulunca. Haftaya bakmaya başlar herhalde.Villrose a da fal atacaktım ama bir süre bakamayacağını söylemiş duvarında. Olmadı ona promosyon da atarım
Gidişatı bilmiş gibi ama sonu bi tık pembe banada doğruBaktıracaklara katkım olsun, Perimavisi ni ben de beğendim 7 tl lik bir fal için iyi yani. Cümleleri biraz anlamsız gibi dursa da bütünüyle bakınca anlaşılıyor.
Gelecek açısından bir tık pembe gibi gerçi bilemiyorum diğer arkadaşların da öyle miydi
Beğendiniz mi acaba?Kızlar Richboy konuşulmuş bir ara, şimdi tesadüf görüp fal attım baktıranlar memnun kalmış mıydınız vadesi çıkan var mı?
Beğenmedim canım yaG
Beğendiniz mi acaba?
Olumsuz mu görmüş yaniBeğenmedim canım yaSoruma 2 cümle değinmiş o da olumsuz olduğu için sanırım o kısmı geçiyorum zaten esas problem falın geri kalanı bence. Sayılar, günü gününe tarihler (utanmasa saat de verecek), santimetre ölçüsüne kadar karşıma çıkacak insanın boyu, ne kadar yaşayacağım, ömrümün sağlıklı mı sağlıksız mı geçeceği falan yani bu kadar detay bir kahve falından nasıl çıkıyor biri beni aydınlatsın
Hayatımdaki bazı insanlardan da bahsetmiş ama tarif ettiği gibi birilerini de tanımıyorum.
Dediğim gibi durumu olumsuz görmesine takılmadım, sorun diğer detaylarda.Olumsuz mu görmüş yaniBeğenen olmuştu sanki
Kahin gibi falan yorum yapmışDediğim gibi durumu olumsuz görmesine takılmadım, sorun diğer detaylarda.
Diyor ki adam bana 1.75 boyunda yengeç burcu biriyle 25 temmuz 2023 te evleneceksinbilgiler böyle değil tabii ama dediği bu.
Aynen ya her seferinde de artık ara vereyim diyorum yine olmuyoKahin gibi falan yorum yapmışdaha önce çıkan oldu mu acaba merak ettim .Her ismi geçene baktırıp enerjimizi düşürüyoruz aslında
Altıncıhisleriolan'ın açtığı erkek hesabı olmasınBeğenmedim canım yaSoruma 2 cümle değinmiş o da olumsuz olduğu için sanırım o kısmı geçiyorum zaten esas problem falın geri kalanı bence. Sayılar, günü gününe tarihler (utanmasa saat de verecek), santimetre ölçüsüne kadar karşıma çıkacak insanın boyu, ne kadar yaşayacağım, ömrümün sağlıklı mı sağlıksız mı geçeceği falan yani bu kadar detay bir kahve falından nasıl çıkıyor biri beni aydınlatsın
Hayatımdaki bazı insanlardan da bahsetmiş ama tarif ettiği gibi birilerini de tanımıyorum.
Ahah olabilir valla altıncıhisleriolan da beni 2 aya evlendirmişti promosyon falındaAltıncıhisleriolan'ın açtığı erkek hesabı olmasınbana öyle bir izlenim geldi anlattıklarından. Kahinimtrak havalar falan :))
Neye inanacağımızı şaşırdık valla, haklısınAhah olabilir valla altıncıhisleriolan da beni 2 aya evlendirmişti promosyon falındaGerçi bunların hepsinde var bir evlendirme merakı. Ya insan biliyor aslında saçma sapan olduğunu söylenenlerin de richboy un beğenilmiş olması, olumlu yorumlar falan kafamı karıştırdı.
Oliviaya baktırdım baya kısa ve baya pembe bir fal göndermiş
olivianın profiline baktım bugün falına baktıgı biri pembe tablo cizmissin diyip 1 yıldız vermis onun ustune yazdı bunu benceOlivia burayı görüyor galiba, kızmışbiriniz demiştiniz kızlar, bence falcılar burayı okuyor diye. Haklısınız valla
Ben hiç baktırmadım ona ama düşünmüştüm baktırmayı. Açıkçası 100 çok fazla ben vermem o kadar. Şartlı fal atıyorsa hiç vermem.Kızlar bi ara ronan övülüyordu sanki 100 kredi olmuş ama değer mi sizce ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?