tellwe.com'da bakılan fallar!

Bir de daha önce Mono2015 e baktırmıştım, az önce tekrar okudum ilk falını. İlişkimde benim artık tükenip bu işin peşini bırakacağımı filan bilmiş. Şimdi de ayrıldık diyerek sorular sordum, yine gayet tutarlı ve gerçekçi şekilde cevaplamış.
Pembecilerden biraz sıkıldım sanırım, gerçekleri duymak daha iyi oldu bana. Denemek isteyen olursa bakabilir arkadaşlar, 10 kredi.

Evet bana da genel olarak pembe tablo çizmişti

Villrose a da fal atacaktım ama bir süre bakamayacağını söylemiş duvarında. Olmadı ona promosyon da atarım

Gidişatı bilmiş gibi ama sonu bi tık pembe banada doğru

G

Beğendiniz mi acaba?
Beğenmedim canım ya Soruma 2 cümle değinmiş o da olumsuz olduğu için sanırım o kısmı geçiyorum zaten esas problem falın geri kalanı bence. Sayılar, günü gününe tarihler (utanmasa saat de verecek), santimetre ölçüsüne kadar karşıma çıkacak insanın boyu, ne kadar yaşayacağım, ömrümün sağlıklı mı sağlıksız mı geçeceği falan yani bu kadar detay bir kahve falından nasıl çıkıyor biri beni aydınlatsın
Hayatımdaki bazı insanlardan da bahsetmiş ama tarif ettiği gibi birilerini de tanımıyorum.

Olumsuz mu görmüş yani Beğenen olmuştu sanki

Dediğim gibi durumu olumsuz görmesine takılmadım, sorun diğer detaylarda.
Diyor ki adam bana 1.75 boyunda yengeç burcu biriyle 25 temmuz 2023 te evleneceksin bilgiler böyle değil tabii ama dediği bu.
Kahin gibi falan yorum yapmış daha önce çıkan oldu mu acaba merak ettim .Her ismi geçene baktırıp enerjimizi düşürüyoruz aslında

Altıncıhisleriolan'ın açtığı erkek hesabı olmasın bana öyle bir izlenim geldi anlattıklarından. Kahinimtrak havalar falan :))

Altıncıhisleriolan'ın açtığı erkek hesabı olmasın bana öyle bir izlenim geldi anlattıklarından. Kahinimtrak havalar falan :))
Ahah olabilir valla altıncıhisleriolan da beni 2 aya evlendirmişti promosyon falında Gerçi bunların hepsinde var bir evlendirme merakı. Ya insan biliyor aslında saçma sapan olduğunu söylenenlerin de richboy un beğenilmiş olması, olumlu yorumlar falan kafamı karıştırdı.

Neye inanacağımızı şaşırdık valla, haklısın

Olivia burayı görüyor galiba, kızmış biriniz demiştiniz kızlar, bence falcılar burayı okuyor diye. Haklısınız valla
olivianın profiline baktım bugün falına baktıgı biri pembe tablo cizmissin diyip 1 yıldız vermis onun ustune yazdı bunu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…