- 12 Ocak 2022
- 231
- 249
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.821
Valla bu tellwenin güvenliği cok sıkıntılı ya keske orda onune gelen falcı olmasa fal gondermeden once iyice incelemek zorunda kalıyorum bu baska birinin hesabı mı acaba diyeAhah olabilir valla altıncıhisleriolan da beni 2 aya evlendirmişti promosyon falındaGerçi bunların hepsinde var bir evlendirme merakı. Ya insan biliyor aslında saçma sapan olduğunu söylenenlerin de richboy un beğenilmiş olması, olumlu yorumlar falan kafamı karıştırdı.
bence de ya 100 cok fazla geldi bana da binnazda falan veriyorum da tellwe 50-60 en fazlaBen hiç baktırmadım ona ama düşünmüştüm baktırmayı. Açıkçası 100 çok fazla ben vermem o kadar. Şartlı fal atıyorsa hiç vermem.
Tellwedeki falcı filtrem şu, kendini öven yere göğe sığdıramayan falcılara baktırmıyorum, yorumları iyi olsa bile inanmıyorum.Valla bu tellwenin güvenliği cok sıkıntılı ya keske orda onune gelen falcı olmasa fal gondermeden once iyice incelemek zorunda kalıyorum bu baska birinin hesabı mı acaba diye
Binnazda hiç baktırmadım daha önce. Girsem mi o mecraya bir :) korkuyorum kendimden hahahabence de ya 100 cok fazla geldi bana da binnazda falan veriyorum da tellwe 50-60 en fazla
Bence de kesin okuyorlar burada adı gecenın fiyatı ıkı katına cıkıyorOlivia burayı görüyor galiba, kızmışbiriniz demiştiniz kızlar, bence falcılar burayı okuyor diye. Haklısınız valla
kesinlikle benim normalde de en nefret ettigim insan tipi kendini sürekli öven insan, falcılarda ayrıca komik oluyorTellwedeki falcı filtrem şu, kendini öven yere göğe sığdıramayan falcılara baktırmıyorum, yorumları iyi olsa bile inanmıyorum.
ayy valla düsmeyin derim çıkamıyosunuz çünküBinnazda hiç baktırmadım daha önce. Girsem mi o mecraya bir :) korkuyorum kendimden hahaha
Ayy yuh ama ya ne çirkin hareket.Bence de kesin okuyorlar burada adı gecenın fiyatı ıkı katına cıkıyor
O zaman tellwede fake falcı kovalamaya devam edeyimayy valla düsmeyin derim çıkamıyosunuz çünküfal sepeti vardı bide kurtuldum ondan neyse ki birisi olumsuz yorumlar yayınlanmıyor tarzı bir sey yazmıstı
Bence değmez, ben baktırmıştım cok guzel özenli bakıyor lafı uzatmıyor edebıyat yapmıyor net, dedikleri henüz olmadı bana cok uzun zaman vermişti cunku ama çıkacağını da pek düşünmüyorum açıkçası. Begendım yine baktırırdım ama fiyatı uygun olsaydı. 100 kredi abartı, ederi 40-50 benceKızlar bi ara ronan övülüyordu sanki 100 kredi olmuş ama değer mi sizce ya
Evet havadiss öyle oldu yani :/ bir hafta arayla baktırdım 10 tl artmışAyy yuh ama ya ne çirkin hareket.
Valla binnazda iyiler var ama oranın fiyatı da yüksek biraz ya tellwede 10-20 devam benceO zaman tellwede fake falcı kovalamaya devam edeyim
bence de ya 100 verirsem icime otururduBence değmez, ben baktırmıştım cok guzel özenli bakıyor lafı uzatmıyor edebıyat yapmıyor net, dedikleri henüz olmadı bana cok uzun zaman vermişti cunku ama çıkacağını da pek düşünmüyorum açıkçası. Begendım yine baktırırdım ama fiyatı uygun olsaydı. 100 kredi abartı, ederi 40-50 bence
evet bende cok denk geldim ozellikle demet8888de gördüm bunu bir hafta icinde 65den 80e cıkarttıEvet havadiss öyle oldu yani :/ bir hafta arayla baktırdım 10 tl artmış
Neeee 80 mi, o zaten pahalıydı önceden de, ben 60ken baktırmıştım ona o da fazladan kredim vardı o yuzden. Cok cok tatlı biri ve nokta atışı bildigi ayrıntı seyler oldu ama hani bilmese de falım eksik kaldı demezdim hani biraz gereksiz bilgievet bende cok denk geldim ozellikle demet8888de gördüm bunu bir hafta icinde 65den 80e cıkarttı
evet kesinlikle bende baktırdıgım da baya kotu bir ruh halindeydim o kadar guzel olumlu seyler soylemisti ki modum yukselmisti ama dedigi tarihlerden yasadıgım olmadı malaesef kiNeeee 80 mi, o zaten pahalıydı önceden de, ben 60ken baktırmıştım ona o da fazladan kredim vardı o yuzden. Cok cok tatlı biri ve nokta atışı bildigi ayrıntı seyler oldu ama hani bilmese de falım eksik kaldı demezdim hani biraz gereksiz bilgiama cok tatlı biri dısarıda bakıyor olsa baktırırım ona 100 tl nakit verirdim direkt konuşkan biri de cunku belli sohbetı de guzeldır. bana söylediği subat sonu Mart basıydı çıkarsa yenıden gelicem size demistim ama çıkacağını hıc dusunmuyorum, belkı sonra yine baktırırdım bu kadar pahalı olmasaydı, guzel seyler yazıyor insan mutlu oluyor ama iste sonuc yok
Online fal diye bir sey olmaz bence ya, varsa da 10-20 tl olmalı hadi 30 maksimum 40, hani 50 bile olmamalı, cok sacma geliyor bana online fal isi. Yesıl cıngeneyı sevıyorum ben bır tek, tek bir online falcı sec deşeler onu secerim, senelerdir baktırıyorum ona, konuşmak dertleşmek akıl danışmak ıcın bile iyi geliyor. O mesela kac senedir arttırmadı hıcbence de ya 100 verirsem icime otururdu
Ben de yaşayacağımı sanmıyorum fazlaca olumlu bir tahmın oldu Benım durumum ıcınevet kesinlikle bende baktırdıgım da baya kotu bir ruh halindeydim o kadar guzel olumlu seyler soylemisti ki modum yukselmisti ama dedigi tarihlerden yasadıgım olmadı malaesef kibende baktırdıgım zaman 50 falandı sanırım ya yuksek degildi cok uzuldum valla 80 oldugunu gorunce sohbetini bende cok begenmistim onun
kesinlikle ya canlı cok cok daha iyi oluyor. Aynı sekilde yesilcingeneyi bende begenmistim bende ilk gordugumde 40 krediydi yıllar once hala aynı. ben bi soguyorum ya fiyatlarda artıs gorunceOnline fal diye bir sey olmaz bence ya, varsa da 10-20 tl olmalı hadi 30 maksimum 40, hani 50 bile olmamalı, cok sacma geliyor bana online fal isi. Yesıl cıngeneyı sevıyorum ben bır tek, tek bir online falcı sec deşeler onu secerim, senelerdir baktırıyorum ona, konuşmak dertleşmek akıl danışmak ıcın bile iyi geliyor. O mesela kac senedir arttırmadı hıc
valla biz gitmiyoruz ama kendine sabit musteri bulmusBen de yaşayacağımı sanmıyorum fazlaca olumlu bir tahmın oldu Benım durumum ıcınama anlamadım neden ve neye dayanarak bu kadar arttırıyor bu kadar kısa süre ıcınde, anladığım kadarıyla cıkan falı yok hisli biri tatlı biri sohbeti de tatlı ama o kadar, fal anlamında cok tatmın edici diildi maalesef. Ama iyi geliyor mu geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?