tellwe.com'da bakılan fallar!

Valla bu tellwenin güvenliği cok sıkıntılı ya keske orda onune gelen falcı olmasa fal gondermeden once iyice incelemek zorunda kalıyorum bu baska birinin hesabı mı acaba diye

Valla bu tellwenin güvenliği cok sıkıntılı ya keske orda onune gelen falcı olmasa fal gondermeden once iyice incelemek zorunda kalıyorum bu baska birinin hesabı mı acaba diye
Tellwedeki falcı filtrem şu, kendini öven yere göğe sığdıramayan falcılara baktırmıyorum, yorumları iyi olsa bile inanmıyorum.

Tellwedeki falcı filtrem şu, kendini öven yere göğe sığdıramayan falcılara baktırmıyorum, yorumları iyi olsa bile inanmıyorum.
kesinlikle benim normalde de en nefret ettigim insan tipi kendini sürekli öven insan, falcılarda ayrıca komik oluyor

Binnazda hiç baktırmadım daha önce. Girsem mi o mecraya bir :) korkuyorum kendimden hahaha
ayy valla düsmeyin derim çıkamıyosunuz çünkü fal sepeti vardı bide kurtuldum ondan neyse ki birisi olumsuz yorumlar yayınlanmıyor tarzı bir sey yazmıstı

Kızlar bi ara ronan övülüyordu sanki 100 kredi olmuş ama değer mi sizce ya
Bence değmez, ben baktırmıştım cok guzel özenli bakıyor lafı uzatmıyor edebıyat yapmıyor net, dedikleri henüz olmadı bana cok uzun zaman vermişti cunku ama çıkacağını da pek düşünmüyorum açıkçası. Begendım yine baktırırdım ama fiyatı uygun olsaydı. 100 kredi abartı, ederi 40-50 bence

bence de ya 100 verirsem icime otururdu

evet bende cok denk geldim ozellikle demet8888de gördüm bunu bir hafta icinde 65den 80e cıkarttı
Neeee 80 mi, o zaten pahalıydı önceden de, ben 60ken baktırmıştım ona o da fazladan kredim vardı o yuzden. Cok cok tatlı biri ve nokta atışı bildigi ayrıntı seyler oldu ama hani bilmese de falım eksik kaldı demezdim hani biraz gereksiz bilgi ama cok tatlı biri dısarıda bakıyor olsa baktırırım ona 100 tl nakit verirdim direkt konuşkan biri de cunku belli sohbetı de guzeldır. bana söylediği subat sonu Mart basıydı çıkarsa yenıden gelicem size demistim ama çıkacağını hıc dusunmuyorum, belkı sonra yine baktırırdım bu kadar pahalı olmasaydı, guzel seyler yazıyor insan mutlu oluyor ama iste sonuc yok

evet kesinlikle bende baktırdıgım da baya kotu bir ruh halindeydim o kadar guzel olumlu seyler soylemisti ki modum yukselmisti ama dedigi tarihlerden yasadıgım olmadı malaesef ki bende baktırdıgım zaman 50 falandı sanırım ya yuksek degildi cok uzuldum valla 80 oldugunu gorunce sohbetini bende cok begenmistim onun

bence de ya 100 verirsem icime otururdu
Online fal diye bir sey olmaz bence ya, varsa da 10-20 tl olmalı hadi 30 maksimum 40, hani 50 bile olmamalı, cok sacma geliyor bana online fal isi. Yesıl cıngeneyı sevıyorum ben bır tek, tek bir online falcı sec deşeler onu secerim, senelerdir baktırıyorum ona, konuşmak dertleşmek akıl danışmak ıcın bile iyi geliyor. O mesela kac senedir arttırmadı hıc

Ben de yaşayacağımı sanmıyorum fazlaca olumlu bir tahmın oldu Benım durumum ıcın ama anlamadım neden ve neye dayanarak bu kadar arttırıyor bu kadar kısa süre ıcınde, anladığım kadarıyla cıkan falı yok hisli biri tatlı biri sohbeti de tatlı ama o kadar, fal anlamında cok tatmın edici diildi maalesef. Ama iyi geliyor mu geliyor

kesinlikle ya canlı cok cok daha iyi oluyor. Aynı sekilde yesilcingeneyi bende begenmistim bende ilk gordugumde 40 krediydi yıllar once hala aynı. ben bi soguyorum ya fiyatlarda artıs gorunce

valla biz gitmiyoruz ama kendine sabit musteri bulmus 100 kredi olsa bile surekli gelen olur bence tatlı dili cekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…