tellwe.com'da bakılan fallar!

kesinlikle ya canlı cok cok daha iyi oluyor. Aynı sekilde yesilcingeneyi bende begenmistim bende ilk gordugumde 40 krediydi yıllar once hala aynı. ben bi soguyorum ya fiyatlarda artıs gorunce
Ben dısarıda bir falcıya gitmeyeli en az 3 sene olmustur 5 sene bile olmus olabılır sanırım en son Sultanahmet’te patlama olmustu o gun taksime gitmistim sonra olaylar olunca arabamı orada bırakıp asırı kalabalık bir metroya bınmıstım ve orada domuz gribi kapmıştım. Sanırım 2016 olması lazım. Domuz gribi yuzunden bir hafta hastanede yatmıştım asırı kötuydu ölücem sanmıstım. Bir daha gitmedim falcıya galiba sonrasında

ayy neler yaşamıssınız valla bende en son arkadasımla gittim adımın bas harfini sevgilimin yasını falan bildi korkudan elim titredi ondan sonra korkudan gidemedim bu online fal batagına dustum

ayy neler yaşamıssınız valla bende en son arkadasımla gittim adımın bas harfini sevgilimin yasını falan bildi korkudan elim titredi ondan sonra korkudan gidemedim bu online fal batagına dustum
Ben de Kadıköyde birine gitmiştim. Bütün tarifleri tuttu. Gelecek yorumu da tutmuştu. Ama sonra o adama çok rağbet oldu. Sonradan bir daha gidince adam kan ağlıyordu, gecem gündüzüm kalmadı falan diye ahahhah yazık ya, birinin adı çıkınca da enerjisi bitene kadar sömürüyor millet

kesinlikle oyle burda da aynısı oluyor biri övülüyor bir kaç saat sonra goruyorum burada yazılanları fal yollamak icin giriyorum bi bakıyorum sırada 5 fal gozukuyor

Kızlar Ronan ı ben de beğenmiştim çok mantıklı yorumlar yapmıştı ama söylediklerinden henüz çıkan olmadı, zaten vadesiz bir faldı. 100 TL yapmışsa çok gerçekten.
Demet8888 vadesi Ocak sonuydu patladı diyebiliriz. O da fiyatları uçurmuş, değmez.
Olivia da 3 hafta içinde demişti 4. Hafta bitti o da patladı.
Beklemede olanlar var;
Seruven Şubat, Mart, Mayıs Temmuz Ağustos bu aylarda gelişme olabilir demişti.
Havadiss 2 Li vade demiş 2 ay olur en fazla demiş, 2 hafta oldu baktıralı.
Yeniruhlardükkanı nı da beğenmiştim, onun vadesi 7 hafta gibi.
Arada adını görüp koştuklarımı saymıyorum. Baktırdıklarımdan adı en çok geçenlerde durum böyle.

Olivia burayı görüyor galiba, kızmış biriniz demiştiniz kızlar, bence falcılar burayı okuyor diye. Haklısınız valla

Ben demiştim...binnazda çok faaldim bir ara..o ara kime iyi desek fiyatı artıyordu ya da kime bilemedi vs desek böyle çemkiriyordu senkronize olarak...kesin bakıyorlar bence...he bilmeyeni vardır mutlaka ama büyük bir kısmı takip ediyor bence...

bence de ya 100 cok fazla geldi bana da binnazda falan veriyorum da tellwe 50-60 en fazla
benimde kafamda hep binnaz daha iyi vs var ama bence o site daha profesyonel yönetildiği için böyle geliyor sayfa düzeni vs..1-2 tane harici hiç waaw dediğim olmadı orda da ..aslında oraya girmeyeli çok oldu fiyatları acayip arttı...belki yenilerden iyiler vardır şimdi..bilmiyorum...

hepsi ok de...seruven'e dediğim gibi güvenirim eski bir yorumcu dediği şeylerde çıktı ama bir sürü ay yazmış..neye göre belirledi...Havaya göre mi acaba? havalar sıcak dediği aylar da...ilginççç...

hayır desin o da...belli saatlerde çalışsın..kafasına silah mı dayamışlar...para tatlı gelmiş işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…