- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.841
Valla cok pahalı bence gitmeyen ya da vazgeçen de cok olur pahalı ve pembeci, ıkı hayırla elendıvalla biz gitmiyoruz ama kendine sabit musteri bulmus100 kredi olsa bile surekli gelen olur bence tatlı dili cekiyor
ahahahaha bence deValla cok pahalı bence gitmeyen ya da vazgeçen de cok olur pahalı ve pembeci, ıkı hayırla elendı
Ben dısarıda bir falcıya gitmeyeli en az 3 sene olmustur 5 sene bile olmus olabılırkesinlikle ya canlı cok cok daha iyi oluyor. Aynı sekilde yesilcingeneyi bende begenmistim bende ilk gordugumde 40 krediydi yıllar once hala aynı. ben bi soguyorum ya fiyatlarda artıs gorunce
ayy neler yaşamıssınızBen dısarıda bir falcıya gitmeyeli en az 3 sene olmustur 5 sene bile olmus olabılırsanırım en son Sultanahmet’te patlama olmustu o gun taksime gitmistim sonra olaylar olunca arabamı orada bırakıp asırı kalabalık bir metroya bınmıstım ve orada domuz gribi kapmıştım. Sanırım 2016 olması lazım. Domuz gribi yuzunden bir hafta hastanede yatmıştım asırı kötuydu ölücem sanmıstım. Bir daha gitmedim falcıya galiba sonrasında
Ben de Kadıköyde birine gitmiştim. Bütün tarifleri tuttu. Gelecek yorumu da tutmuştu. Ama sonra o adama çok rağbet oldu. Sonradan bir daha gidince adam kan ağlıyordu, gecem gündüzüm kalmadı falan diye ahahhah yazık ya, birinin adı çıkınca da enerjisi bitene kadar sömürüyor milletayy neler yaşamıssınızvalla bende en son arkadasımla gittim adımın bas harfini sevgilimin yasını falan bildi korkudan elim titredi ondan sonra korkudan gidemedim bu online fal batagına dustum
kesinlikle oyle burda da aynısı oluyor biri övülüyor bir kaç saat sonra goruyorum burada yazılanları fal yollamak icin giriyorum bi bakıyorum sırada 5 fal gozukuyorBen de Kadıköyde birine gitmiştim. Bütün tarifleri tuttu. Gelecek yorumu da tutmuştu. Ama sonra o adama çok rağbet oldu. Sonradan bir daha gidince adam kan ağlıyordu, gecem gündüzüm kalmadı falan diye ahahhah yazık ya, birinin adı çıkınca da enerjisi bitene kadar sömürüyor millet
Promosyon bakan ve bot olmayan gerçek falcı yok mu ya, kredi almaktan bıktım :))kesinlikle oyle burda da aynısı oluyor biri övülüyor bir kaç saat sonra goruyorum burada yazılanları fal yollamak icin giriyorum bi bakıyorum sırada 5 fal gozukuyor
valla ben hepsini sırayla deniyorum ahahhahaPromosyon bakan ve bot olmayan gerçek falcı yok mu ya, kredi almaktan bıktım :))
Ben gene promosyon attım, bak şimdi botlar arasından seç beğen al, acaba hangisi gelecek alexir, mistik, flower25, ruhh....valla ben hepsini sırayla deniyorum ahahhaha
ahahahaha bende bi promosyon tarot atayım kahve icesim hic yokBen gene promosyon attım, bak şimdi botlar arasından seç beğen al, acaba hangisi gelecek alexir, mistik, flower25, ruhh....
Olivia burayı görüyor galiba, kızmışbiriniz demiştiniz kızlar, bence falcılar burayı okuyor diye. Haklısınız valla
meraktan bende baktım şimdi göremedim.Sanırım silmiş yada falı iade edip uçurmuşşşşolivianın profiline baktım bugün falına baktıgı biri pembe tablo cizmissin diyip 1 yıldız vermis onun ustune yazdı bunu bence
benimde kafamda hep binnaz daha iyi vs var ama bence o site daha profesyonel yönetildiği için böyle geliyor sayfa düzeni vs..1-2 tane harici hiç waaw dediğim olmadı orda da ..aslında oraya girmeyeli çok oldu fiyatları acayip arttı...belki yenilerden iyiler vardır şimdi..bilmiyorum...bence de ya 100 cok fazla geldi bana da binnazda falan veriyorum da tellwe 50-60 en fazla
Kızlar Ronan ı ben de beğenmiştim çok mantıklı yorumlar yapmıştı ama söylediklerinden henüz çıkan olmadı, zaten vadesiz bir faldı. 100 TL yapmışsa çok gerçekten.
Demet8888 vadesi Ocak sonuydu patladı diyebiliriz. O da fiyatları uçurmuş, değmez.
Olivia da 3 hafta içinde demişti 4. Hafta bitti o da patladı.
Beklemede olanlar var;
Seruven Şubat, Mart, Mayıs Temmuz Ağustos bu aylarda gelişme olabilir demişti.
Havadiss 2 Li vade demiş 2 ay olur en fazla demiş, 2 hafta oldu baktıralı.
Yeniruhlardükkanı nı da beğenmiştim, onun vadesi 7 hafta gibi.
Arada adını görüp koştuklarımı saymıyorum. Baktırdıklarımdan adı en çok geçenlerde durum böyle.
hakikaten 5-6 dakikalık kayıt gönderiyorlar..ne söylüyor acaba 100 liralık...gerçi herşey de çok pahalı artık..Ben hiç baktırmadım ona ama düşünmüştüm baktırmayı. Açıkçası 100 çok fazla ben vermem o kadar. Şartlı fal atıyorsa hiç vermem.
Ben de Kadıköyde birine gitmiştim. Bütün tarifleri tuttu. Gelecek yorumu da tutmuştu. Ama sonra o adama çok rağbet oldu. Sonradan bir daha gidince adam kan ağlıyordu, gecem gündüzüm kalmadı falan diye ahahhah yazık ya, birinin adı çıkınca da enerjisi bitene kadar sömürüyor millet
ben yazmıştım..kastettiğim onlardı..resimleri aynı kadın hatta aynı kadını farklı bir aksesuarla 3.kişide gördüm de isimler aklıma gelmiyor.Kızlar ya sanırım Analisa ve Lambader de aynı kişi
yani aynen, dısarıda fiyatlar ne civarda bilmiyorum ama 100 tl versem yarım saat konuusrum yani falcıyla oturup oradahakikaten 5-6 dakikalık kayıt gönderiyorlar..ne söylüyor acaba 100 liralık...gerçi herşey de çok pahalı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?