tellwe.com'da bakılan fallar!

ayy neler yaşamıssınız valla bende en son arkadasımla gittim adımın bas harfini sevgilimin yasını falan bildi korkudan elim titredi ondan sonra korkudan gidemedim bu online fal batagına dustum
evet bir de canlı biriyle karsı karsıya gelince sanki daha bir enerjisi geciyor gibi geliyor bana, korkuyorum o yuzden, mesela instagramda bir astrologun canlı yayınını izliyordum kadının enerjisi beni o kdr kötü etkiledi ki icim karardı resmen cok kötü oldum nefesim daraldı bildigin, bir de canlı karsı karsıya gelsem demek ki dusunemıyorum, o yuzden tırstım bir de bir kere ataköyde bir kıza baktırmıstı bir arkadasım cansu muydu neydi trans olan o muydu hatırlamıyorum, ondan sonra trafik kazası falan yapmıstı cok kötü birkac gun gecirmisti kabuslar gordum falan demisti kötü etkilemisti yani enerjisi onu. sanki online olunca boyle anonim gibi baktırıyoruz ya her ne kadar isim yaş vs versek de, sanki bana daha güvenilir geliyor o acıdan. ama tabii ki enerji gecmeyınce karsı karsıya olmayınca da bazı seylerı bilemiyorlar o yuzden. belki burada adı gecen falcıların bırcogu canlı baksa harika bakar ya da daha iyi bilir hisseder vs online olunca da enerji alamama hissedememe olayı var

İyi o zaman görsünler de fake fallarını yutturabildiklerini zannetmesinler. Görmeleri işimize gelir. Fiyat arttırana da gitmem zaten kendileri bilir.

Çok haklısın ...enerji alış verişi bunlar hepimiz yuruyen enerjiyiz aslında...çok temiz olması lazım karşındakinin niyeti halis olması lazım..en azından enerji kapatmayı bilmesi lazım..Herkese baktırılmaz..

Aynen fiyatlar o civarı canlıda zaten...
5-6 dk lık ses kaydına gercekten o fiyatlar asırı fazla yani. gecen gun havadis e baktırdım burada cok adı gecti diye 6-7 dk gondermis zaten bastan 2-3 dk tarot nedir onu anlatmıs, dalga mı geciyorsun yani boyle yapacagına sallasa bir seyler direkt fala girse ben ona bir daha gider baktırırdım cok tutmasa bile -fal bu sonucta tutar tutmaz da- en azından emek vermis cabalamıs konsantre olmus denemis ne biliyim daha olumlu yorum yapardım burada da. ronan da demet88 de zeyder de bana cok bilemedi ama o kadar emek verip bakmıslar ki uzun uzun, lafı dondurmeden, anlatmıslar gercekten, emek vermisler ugrasmıslar cok memnun kaldım hani evet tutmadı vadeler ama olumsuz bir sey de demem onlar icin

Tellwe de kimseye 10 krediden fazla verilmez.
yok bence o kadar değil..10 lira fiyatlının hesabına çok az kısmı geçiyor..5 lira olan biri demişti bana 1 lira geçiyor diye...çok özenmez 2-3 liraya diye düşünüyorum..bir 10 lira falan kazanması lazım azıcık dikkatini versin...

Vallahi irili,ufaklı hepsini denedim ve gerçekten çıktı diyeceğim bir falcıya rastlamadım.O nedenle yenileri deniyorum ben,çıkacağından da değil de alışkanlık haline gelmiş işte.

Vallahi irili,ufaklı hepsini denedim ve gerçekten çıktı diyeceğim bir falcıya rastlamadım.O nedenle yenileri deniyorum ben,çıkacağından da değil de alışkanlık haline gelmiş işte.
e orası öyle..sana çıktı mı dersen ..bende hatırladığım bir seruven isim vermişti bir de eskilerden bir kadın vardı ismi aklıma gelmiyor o biraz tarifi tuttu ...baktığında 10 senedir ara ara baktırıyorum son 3 senedi çok azalmış bir şekilde.....başka da yok ...bir de işte yeniruhlar ile kibele yenilerden mantıklı geldi..olur olmaz bilemem...

Mesela aynı konuya sık baktıranlar,herkesi deneyenler acayip enerjilerini bozuyorlar bence...bir arkadaşım vardı bu sprituel anlamda ciddi eğitim almış...o bana şöyle ifade etmişti..her fal baktırdığında saatin akrebine 1 kibrit çöpü sıkıştırıp akışı durduruyorsun...baktırdığında onu göze alıp baktır diye...o beni biraz etkiledi çok çok azalttım...

Mesela yesilçingene,bilmeyen yoktur adını Tellwe kullanıcıları arasında,ona çok büyük hevesle dünya kadar kredi alıp fal atmıştım,anında iade etti.Orada ünlü olan kim varsa denedim,bir tek Nakta'yı denemedim,o içimde kaldı.

oda eskilerden ..benim fal çılgınlığımın top noktasında ona çok baktırdım..çok güzel hikayeleştirip etkiliyordu ama hiiiiç çıkmadı merak etme...150 lira mı ne vermiştim birde kaç sene önce...paran cebinde kalmış...

Çok mantıklı ya ben de etkilendim. Cidden falcı enerjimize girince, enerji akışı durduruluyor çünkü.

Aşırı öven bir kitle vardı onu burada,4 senedir kullanıyorum Tellwe'yi dünya kadar para döktükten sonra akıllandım vallahi.Şu anda sırf vakit geçirmek için kullanıyorum ama kendimi frenleyebiliyorum.

Çok mantıklı ya ben de etkilendim. Cidden falcı enerjimize girince, enerji akışı durduruluyor çünkü.
Yani bu mantıkla bir vade alıyorsun mesela, sonra meraktan diğerine ötekine derken elimizde 40 tane vade kalıyor.,bir sürü insan enerjisi vs .hangi vade tutsun...bence güven veren birine baktırıp bekleyeceksin...o da öyle onla yatıp kalkma bekleme değil...aklında bir yerde kalacak unutup hayatına bakacaksın...

Ya zaten bence öyle direkt isim söylemelerini veya şu ay şu gün falan diye net bilgi vermelerini beklememek lazım çünkü falcı da kahin değil ki sonuçta. Ben kimseyi gözümüzde büyütmeme taraftarıyım. O da bizim gibi düz insan, üstün değil ki her şeyi görsün. Bizden tek farkı bazı kanallarının bizden daha açık olması, bu kadar. Çok şey bekliyoruz yani boşuna. Ben o yüzden öyle direkt isim ve tarih verene de inanmıyorum, kibir gibi geliyor bana biraz, biraz da tanrıcılık oynamak gibi.

Aşırı öven bir kitle vardı onu burada,4 senedir kullanıyorum Tellwe'yi dünya kadar para döktükten sonra akıllandım vallahi.Şu anda sırf vakit geçirmek için kullanıyorum ama kendimi frenleyebiliyorum.
çok güzel hikayeleştiriyordu işin uzmanı aslında kelimeleri güzel seçince etkileniyorsun ama gelecek anlamında ...yok yani...zaten burada beğendik dediklerimizin anlatış tarzını en çok beğeniyoruz..geriye dönüp çıktımı diye baktığımızda çok çok azı çıkıyor..

Ruhani varlıklarla bakanlar isim verebilir ama gün,ay,yıl falan bunlar asla tutmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…