- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.881
Aynen..herkes inanmak ya da müslüman olmak zorunda değil diye çok dikkat ederek ifade etmeye çalışıyorum ama gayp konusunda birinin söylediğine direk güvenmek bildiğin şirk koşmak ,onu tanrıyla eşdeğer koymak baktığında...ben hep enerji okuma olarak bakıyorum..an'a daha dikkat ediyorum..geleceğe hiç odaklanmıyorum ve ciddiye almıyorum açıkçası...Ya zaten bence öyle direkt isim söylemelerini veya şu ay şu gün falan diye net bilgi vermelerini beklememek lazım çünkü falcı da kahin değil ki sonuçta. Ben kimseyi gözümüzde büyütmeme taraftarıyım. O da bizim gibi düz insan, üstün değil ki her şeyi görsün. Bizden tek farkı bazı kanallarının bizden daha açık olması, bu kadar. Çok şey bekliyoruz yani boşuna. Ben o yüzden öyle direkt isim ve tarih verene de inanmıyorum, kibir gibi geliyor bana biraz, biraz da tanrıcılık oynamak gibi.
Aynen bir de geçmişe tamam, hani geçmişteki bir günü, kişiyi bilebilir, zaman düzleminde geriye veya şuana bakabiliyor olabilir ama geleceği bildiğini iddia etmek bana çok kibir gibi geliyor.Ruhani varlıklarla bakanlar isim verebilir ama gün,ay,yıl falan bunlar asla tutmaz.
Evet bir belgeselde bu varlıkların bazı bilgileri doğru bazılarını özellikle yanlış aktardıklarını izlemiştim...ay çok derin derin mevzulara girdik :) karışık mevzular..çok da bilmiyorum aslında...Ruhani varlıklarla bakanlar isim verebilir ama gün,ay,yıl falan bunlar asla tutmaz.
Fazla eşelememek lazım,korkarım ben böyle şeylerdenEvet bir belgeselde bu varlıkların bazı bilgileri doğru bazılarını özellikle yanlış bildiklerini izlemiştim...ay çok derin derin mevzulara girdik :) karışık mevzular..çok da bilmiyorum aslında...
Aman aynen..evlerden irak...çok da girince çıkamıyorsun merak da ediyorsun ama hepsine hakim olmak imkansız en iyisi hiç bulaşmamak :)Fazla eşelememek lazım,korkarım ben böyle şeylerden.
Geçmişte çok fincanla birşeyler çağırmışlığım olduğu için katılıyorum sonuna kadarAman aynen..evlerden irak...çok da girince çıkamıyorsun merak da ediyorsun ama hepsine hakim olmak imkansız en iyisi hiç bulaşmamak :)
Benim çok ilgimi çekti :)))Evet bir belgeselde bu varlıkların bazı bilgileri doğru bazılarını özellikle yanlış aktardıklarını izlemiştim...ay çok derin derin mevzulara girdik :) karışık mevzular..çok da bilmiyorum aslında...
Hiç yapmadım ya o cidden oluyor mu, yoksa çocuksu bir yanılsama mı?Geçmişte çok fincanla birşeyler çağırmışlığım olduğu için katılıyorum sonuna kadar.
İlgin belgesel izlemekle sınırlı kalsın ben vesile olmayayım şimdi :)))))Benim çok ilgili çekti :)))
Aman hepimiz yaptık yalan yanlış birşeyler...Allahtan beceremedik :)Geçmişte çok fincanla birşeyler çağırmışlığım olduğu için katılıyorum sonuna kadar.
Gözünüzle görmeden inanmazsınız ki,öyle birşeyHiç yapmadım ya o cidden oluyor mu, yoksa çocuksu bir yanılsama mı?
Yapma ya...zaten merak ediyor birşey gördün sanacak rüzgargülü arkadaşım şimdi...yoksa gördün mü (şaşırmış surat emojisini bulamadım :)))Gözünüzle görmeden inanmazsınız ki,öyle birşey.
Geliyorlar yani,onu demek istedimYapma ya...zaten merak ediyor birşey gördün sanacak rüzgargülü arkadaşım şimdi...yoksa gördün mü (şaşırmış surat emojisini bulamadım :)))
Aynen katılıyorum tüm seneyi saymış diye daha önce de demiştim mesajda bi arkadaşa veya buraya da yazmış olabilirim tam hatırlamıyorum. Hatta bu sene içinde olacak mutlaka da demiş falın bir yerindehepsi ok de...seruven'e dediğim gibi güvenirim eski bir yorumcu dediği şeylerde çıktı ama bir sürü ay yazmış..neye göre belirledi...Havaya göre mi acaba? havalar sıcak dediği aylar da...ilginççç...
Gözünüzle görmeden inanmazsınız ki,öyle birşey.
Yapma ya...zaten merak ediyor birşey gördün sanacak rüzgargülü arkadaşım şimdi...yoksa gördün mü (şaşırmış surat emojisini bulamadım :)))
Bu analisa mı neyse onun profil resmi bir yolun var daki şahgül le aynı ama o konuşulmuştur mutlaka gözden kaçacağını sanmıyorum.Evet biri daha var çok benzeyen. Onu da patlatırız yakında hahahahah
Sakın bulaşmayın,Allah'tan musallat gibi bir durum yaşamadım.İnsanın başına ne gelirse,meraktan gelirmişValla aşırı merak ettim yaatamam neyse tutacağım kendimi
Konu dışı ama ismini aratınca gördüm richboyu Beğenmişsiniz çıktı mı acaba size merak ettimSakın bulaşmayın,Allah'tan musallat gibi bir durum yaşamadım.İnsanın başına ne gelirse,meraktan gelirmiş.
Ben iki kere baktırdım ona,ilk falını çok beğenmiştim,geriye dönük söyledikleri doğruydu ama ikinci falını beğenmedim.Konu dışı ama ismini aratınca gördüm richboyu Beğenmişsiniz çıktı mı acaba size merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?