tellwe.com'da bakılan fallar!

Aynen..herkes inanmak ya da müslüman olmak zorunda değil diye çok dikkat ederek ifade etmeye çalışıyorum ama gayp konusunda birinin söylediğine direk güvenmek bildiğin şirk koşmak ,onu tanrıyla eşdeğer koymak baktığında...ben hep enerji okuma olarak bakıyorum..an'a daha dikkat ediyorum..geleceğe hiç odaklanmıyorum ve ciddiye almıyorum açıkçası...

Ruhani varlıklarla bakanlar isim verebilir ama gün,ay,yıl falan bunlar asla tutmaz.
Aynen bir de geçmişe tamam, hani geçmişteki bir günü, kişiyi bilebilir, zaman düzleminde geriye veya şuana bakabiliyor olabilir ama geleceği bildiğini iddia etmek bana çok kibir gibi geliyor.

Ruhani varlıklarla bakanlar isim verebilir ama gün,ay,yıl falan bunlar asla tutmaz.
Evet bir belgeselde bu varlıkların bazı bilgileri doğru bazılarını özellikle yanlış aktardıklarını izlemiştim...ay çok derin derin mevzulara girdik :) karışık mevzular..çok da bilmiyorum aslında...

Evet bir belgeselde bu varlıkların bazı bilgileri doğru bazılarını özellikle yanlış bildiklerini izlemiştim...ay çok derin derin mevzulara girdik :) karışık mevzular..çok da bilmiyorum aslında...
Fazla eşelememek lazım,korkarım ben böyle şeylerden.

Aynen katılıyorum tüm seneyi saymış diye daha önce de demiştim mesajda bi arkadaşa veya buraya da yazmış olabilirim tam hatırlamıyorum. Hatta bu sene içinde olacak mutlaka da demiş falın bir yerinde
İçlerinde en güvenerek gittiğim de oydu böyle deyince bende de hayal kırıklığı oldu.
Neyse şubat da var 14 şubat mesela bir şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…