- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.901
Arkadaşa çok farklı yorumlar yapmış o yüzden merak ettim gelcek çıkmadı mı pekiBen iki kere baktırdım ona,ilk falını çok beğenmiştim,geriye dönük söyledikleri doğruydu ama ikinci falını beğenmedim.
Bir bakayım,baya oldu çünküArkadaşa çok farklı yorumlar yapmış o yüzden merak ettim gelcek çıkmadı mı peki
Genel anlamda baya güzel ama vadeler de sıkıntı var,bana da 2022 ocak ayı iş demiş ama olmadı mesela,diğer vadeler de taa 2023'e kadar.Bir bakayım,baya oldu çünkü.
Anladım teşekkürlerGenel anlamda baya güzel ama vadeler de sıkıntı var,bana da 2022 ocak ayı iş demiş ama olmadı mesela,diğer vadeler de taa 2023'e kadar.
Rica ederimAnladım teşekkürler
Ben çok eskiden baktırmıştım pembeciydi diye hatırlıyorum çıkmamıştı hiç.Kızlar, kraliceyildizini deneyen olmuş muydu?
Canım dün öğrendim ki bazı arkadaşlara 2028 de aileden biri ölecek falan demiş ama birden fazla kişiye demişArkadaşa çok farklı yorumlar yapmış o yüzden merak ettim gelcek çıkmadı mı peki
Ya falda öyle şeyler denir miCanım dün öğrendim ki bazı arkadaşlara 2028 de aileden biri ölecek falan demiş ama birden fazla kişiye demiş
Yani kaç gündür burada eleştirdiğimiz tanrıcılık oynamak tam da bu oluyor. Değişik kafalarYa falda öyle şeyler denir miBenim psikolojim bozulurdu
Kesinlikle en iyisi çok baktırmamak her kafadan bi ses çıkıyor çünküYani kaç gündür burada eleştirdiğimiz tanrıcılık oynamak tam da bu oluyor. Değişik kafalar
Çok doğru gerçekten, peş peşe her önüme gelene baktırdığımı geçtim bir de biraz beğendim diye (ya da buralarda beğenildi diye) vadesi gelmeden tekrar danıştığım isimler var. Acilen uzaklaşmak istiyorum ben deKesinlikle en iyisi çok baktırmamak her kafadan bi ses çıkıyor çünkü2018 de bi konu için fal baktırmaya başladım o dönem bi kaç iyi falcıdan fal baktırıp bırakmıştım sonuçta olumlu olmuştu.Yukarda bi arkadaş yazmış akışı bozuyoruz diye
kesinlikle bendeÇok doğru gerçekten, peş peşe her önüme gelene baktırdığımı geçtim bir de biraz beğendim diye (ya da buralarda beğenildi diye) vadesi gelmeden tekrar danıştığım isimler var. Acilen uzaklaşmak istiyorum ben de
Valla bilmiyorum ki hic bende tekrar baktım goremedimmeraktan bende baktım şimdi göremedim.Sanırım silmiş yada falı iade edip uçurmuşşşş
Kesinlikle bende cok korkuyorumevet bir de canlı biriyle karsı karsıya gelince sanki daha bir enerjisi geciyor gibi geliyor bana, korkuyorum o yuzden, mesela instagramda bir astrologun canlı yayınını izliyordum kadının enerjisi beni o kdr kötü etkiledi ki icim karardı resmen cok kötü oldum nefesim daraldı bildigin, bir de canlı karsı karsıya gelsem demek ki dusunemıyorum, o yuzden tırstımbir de bir kere ataköyde bir kıza baktırmıstı bir arkadasım cansu muydu neydi trans olan o muydu hatırlamıyorum, ondan sonra trafik kazası falan yapmıstı cok kötü birkac gun gecirmisti kabuslar gordum falan demisti kötü etkilemisti yani enerjisi onu. sanki online olunca boyle anonim gibi baktırıyoruz ya her ne kadar isim yaş vs versek de, sanki bana daha güvenilir geliyor o acıdan. ama tabii ki enerji gecmeyınce karsı karsıya olmayınca da bazı seylerı bilemiyorlar o yuzden. belki burada adı gecen falcıların bırcogu canlı baksa harika bakar ya da daha iyi bilir hisseder vs online olunca da enerji alamama hissedememe olayı var
Bende bu sıralar gerçekten o kadar çok fal gönderdim ki dünyanın parası gitti bu ay içerisinde artık yavaş yavaş azaltmaya başlayacağım haftada 3 veya 2 sonra bunu yavaş yavaş düşürücem zaten beğendiğim bir kaç kişi var onlara yollarım ayda yılda bir fal detoksu bana iyi gelecekÇok doğru gerçekten, peş peşe her önüme gelene baktırdığımı geçtim bir de biraz beğendim diye (ya da buralarda beğenildi diye) vadesi gelmeden tekrar danıştığım isimler var. Acilen uzaklaşmak istiyorum ben de
Ben 70 krediyken göndermiştim. Beni instagram hesabına yönlendirdi. İnstagram da ücretim şu uygulama üzerinden falınızı iade ediyorum daha detaylı oluyor dedi. Ben zaten tellwe için kredi almışım birde hesap numarasına mı gönderiyim dedim reddettim. Falımı iade etti bakmadı. O yüzden göndereceksiniz bu riski göz önünde bulundurun.Kızlar, kraliceyildizini deneyen olmuş muydu?
Yıldızname falı 10 kredi görünüyordu da, şaşırdım. 10 krediye yıldızname mi olur :) o yüzden sorayım dedim. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Ben de hesaba yollamam zaten.Ben 70 krediyken göndermiştim. Beni instagram hesabına yönlendirdi. İnstagram da ücretim şu uygulama üzerinden falınızı iade ediyorum daha detaylı oluyor dedi. Ben zaten tellwe için kredi almışım birde hesap numarasına mı gönderiyim dedim reddettim. Falımı iade etti bakmadı. O yüzden göndereceksiniz bu riski göz önünde bulundurun.
Aaaa sapıtmış mı o? Denir mi öyle şeyler insanın psikolojisi bozulur...Telwe yönetime yazsın arkadaşın ,uyarılsın hemen o kimse...işte telwe böyle ..başka yerde 2 dakika tutmazlar böyle şeyler yazdığjnda telwede durur senelerce insanların canına okur para kazanır...çok genç insanlar var,çok bilinçsiz insanlar var..inanırlar ,hasta olurlar düşünmekten....çok günah ya...nerden biliyormuş...vicdanı yok korkusu da yok demek ki...çok kızdım...içimden başka şeylerde saydırdım da uluorta yazmıyorum...Canım dün öğrendim ki bazı arkadaşlara 2028 de aileden biri ölecek falan demiş ama birden fazla kişiye demiş
Ben 6-7 sene önce çılgın gibi baktırıyordum..bir hesapladım 1.800 TL vermişim toplamda..o zamanda fiyatlar düşük tabi en pahalısı 50 tl düşünün..dedim kızım bunu psikolog parası gibi düşün ve bırak...çıkmıyorda...sen kendi kendine nefes ti,egzersizdi,meditasyondu halledersin...o gün bir bıraktım sonra senelerce bir daha baktırmadım...yeni yeni işte 3-5 baktırıyorum ama hiç keyif almıyorum artık...öyle şöyle iyi böyle güzel yazılırsa meraktan deniyorum diyeyim...Birde o arada güzel yorumlamak için bir üniversite gibi bir sürü ders bir sürü sertifika lazım onu da farkettim...kimse vermez o kadar parayı uğraşmaz sanmıyorum çok nadirdir...o yüzden güvenemiyorum da artık...Bende bu sıralar gerçekten o kadar çok fal gönderdim ki dünyanın parası gitti bu ay içerisinde artık yavaş yavaş azaltmaya başlayacağım haftada 3 veya 2 sonra bunu yavaş yavaş düşürücem zaten beğendiğim bir kaç kişi var onlara yollarım ayda yılda bir fal detoksu bana iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?