- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.921
Canım sana cevaben yazmıştım önceki mesajı cevapla dememişim ama anlaşılıyor zatenAaaa sapıtmış mı o? Denir mi öyle şeyler insanın psikolojisi bozulur...Telwe yönetime yazsın arkadaşın ,uyarılsın hemen o kimse...işte telwe böyle ..başka yerde 2 dakika tutmazlar böyle şeyler yazdığjnda telwede durur senelerce insanların canına okur para kazanır...çok genç insanlar var,çok bilinçsiz insanlar var..inanırlar ,hasta olurlar düşünmekten....çok günah ya...nerden biliyormuş...vicdanı yok korkusu da yok demek ki...çok kızdım...içimden başka şeylerde saydırdım da uluorta yazmıyorum...
anladım anladım canımCanım sana cevaben yazmıştım önceki mesajı cevapla dememişim ama anlaşılıyor zaten
ne baktırdın bilmiyorum ama istemeden enerjisi yokken yorumlamaya çalışmıştır. Benim okuduklarımda en çok söylenen şey ''yorgunsanız,isteksizseniz yorum yapmayın'' dı...su karakuşu özellikle çok dinledim bir dönem..tarotta yurtdışında vs ders veren nitelikte bir kadın çünkü beğeniyorum çok.onu dinlerken bazı şeyler kafamda çok oturuyor..zaten günde 20-30 yorum yapanları anlamıyorum...enerji mi yeter yaw...Çok çok haklısın canım. Medyum da olsa kahin de olsa bir insanın ölüm tarihini bilmenin mümkün olmayacağının bilincinde olmayan birinin psikolojisi çok kötü etkilenir. Beklentimiz mevcut durumlara bağlı kalarak bize bir potansiyel söylensin şu şu olabilir şu zamanda olabilir şeklinde ama nokta atışı gün ay yıl vermek de kimsenin harcı değil. Bunu bilebilecek insanın da tellwe de ne işi var zatenbu arada richboy a baktırdıktan sonra enerjim inanılmaz düştü, söyledikleri şeyler güzel şeyler güya ama benim enerjim yerlere indi.
Kahve falı baktırdım. İsteksiz yorum yapmış olabilir bilmiyorum. 2 gündür üzerimden atmaya çalışıyorum bu hissi, doğal taşlara falan bakmaya başladım, bir süre fal baktırmamaya karar verdim vs vs. Belki olacağı vardı ona denk geldi bilmiyorum. Aslında iyi de oldu çok fal baktırdım bu ara.ne baktırdın bilmiyorum ama istemeden enerjisi yokken yorumlamaya çalışmıştır. Benim okuduklarımda en çok söylenen şey ''yorgunsanız,isteksizseniz yorum yapmayın'' dı...su karakuşu özellikle çok dinledim bir dönem..tarotta yurtdışında vs ders veren nitelikte bir kadın çünkü beğeniyorum çok.onu dinlerken bazı şeyler kafamda çok oturuyor..zaten günde 20-30 yorum yapanları anlamıyorum...enerji mi yeter yaw...
Bu arada herşeye birşey yazıyorum bir yandan da rahatsiz oluyorum insanların şevkini mi kırıyorum diye.Zaten herkesin kendine özel bir tekamül yolculuğu vardır ve kendisinin vermesi gerekenler kararlar.Ben hiçbir yazımda aman şunu yapmayın bunu böyle yapın isteğinde yazmıyorum öyle bir haddim de yok. Bilgi alış verişi sohbet diye bakın..Ben herkesin merakına,duygu durumunu düzeltme çabasına çok saygı duyuyorum bu arada..Benimde böyle bir yolculuğum oldu.Çok iyi de anlıyorum...Bu ara çok yazdım da çok biliyormuş gibi herşeyi o yuzden onu da belirteyim istedim.Kahve falı baktırdım. İsteksiz yorum yapmış olabilir bilmiyorum. 2 gündür üzerimden atmaya çalışıyorum bu hissi, doğal taşlara falan bakmaya başladım, bir süre fal baktırmamaya karar verdim vs vs. Belki olacağı vardı ona denk geldi bilmiyorum. Aslında iyi de oldu çok fal baktırdım bu ara.
iri tuzla(bu turşu vs kurulan) veya sirke ile duş al...o düzenler enerjini...içeriği asidik olduğu için yardımı oluyor...Çok az tabi..bir maşrapa,kavanoz vs ne kullanıyorsan çıkmadan içine 2-3 yemek kaşığı kadar koymak yeter..Kahve falı baktırdım. İsteksiz yorum yapmış olabilir bilmiyorum. 2 gündür üzerimden atmaya çalışıyorum bu hissi, doğal taşlara falan bakmaya başladım, bir süre fal baktırmamaya karar verdim vs vs. Belki olacağı vardı ona denk geldi bilmiyorum. Aslında iyi de oldu çok fal baktırdım bu ara.
Yok canım hiç öyle düşünmeBu arada herşeye birşey yazıyorum bir yandan da rahatsiz oluyorum insanların şevkini mi kırıyorum diye.Zaten herkesin kendine özel bir tekamül yolculuğu vardır ve kendisinin vermesi gerekenler kararlar.Ben hiçbir yazımda aman şunu yapmayın bunu böyle yapın isteğinde yazmıyorum öyle bir haddim de yok. Bilgi alış verişi sohbet diye bakın..Ben herkesin merakına,duygu durumunu düzeltme çabasına çok saygı duyuyorum bu arada..Benimde böyle bir yolculuğum oldu.Çok iyi de anlıyorum...Bu ara çok yazdım da çok biliyormuş gibi herşeyi o yuzden onu da belirteyim istedim.
Çok teşekkür ederim bunu deneyeceğimiri tuzla(bu turşu vs kurulan) veya sirke ile duş al...o düzenler enerjini...içeriği asidik olduğu için yardımı oluyor...Çok az tabi..bir maşrapa,kavanoz vs ne kullanıyorsan çıkmadan içine 2-3 yemek kaşığı kadar koymak yeter..
ev yapımı sirke bulursam bir tatlı kaşığı içtiğimde oluyor benim..doğal taş kullanacaksan da nötrlemeden kullanma geldiği gibi veya aldığın gibi...
Taş konusunda eğitime başlamıştım ama bıraktım zamansızlıktan...şu kadar diyeyim doğal taş mağazasında bak bu enerjini temizler,bu aşkı çeker,bu bilmemne diye ballandıra ballandıra anlattığı taşları o zamanki hoca sakın ha demişti..çok karışık takma demişti..ben kuvarz takıyorum hep birde fatma anaeli severim onu iliştiriyorum o kadar..üstünde taşımak daha iyi tabi ama çok karıştırmadan bence...birde sana uygun taş lazım ben onları da haritamdan öğrenmiştim...bence astro.com'dan elementlerini öğren...ateş elementin mi su mu hava mı toprak mı hangisi azsa onu destekleyen hangisi fazlaysa onu dengeleyen bir taş seç ilk etapta...Evde kristali bulundurmak iyi ama çok pahalı iri kristaller bende o iri kristal tuzları evin 4 köşesine kodlayarak yerleştiriyorum...o da aşk,para,sağlık,huzur vs konuları sen seç onu sağlıor. 5.cisini de tepe bir yere koyup avizenin içi dolap üstü vs gibi evde hayali bir piramit oluşturuyorum.arada da tütsüleyerek temizleyebilirsin bunları sonra tekrar koyup sürekli kullanabilirsin..bununla ilgili meltem güner ve eşinin youtube videolarından yararlanabilirsin..eşi daha bu konulara hakim bu konuda hatta...Çok teşekkür ederim bunu deneyeceğim
Evet doğaltaş enerjilerini nötrlemek gerekiyormuş ilk alındığında da sonrasında da. Bir şeyi merak ettim, taşları bileklik, kolye vs olarak üstte taşımak mı mantıklı sence yoksa ham halde alıp odada tutmak mı? Bir de birkaç taşı bir arada almak mı yoksa enerjilerinden ayrı ayrı faydalanmak mı daha doğru olur?
Çok teşekkür ederim canımTaş konusunda eğitime başlamıştım ama bıraktım zamansızlıktan...şu kadar diyeyim doğal taş mağazasında bak bu enerjini temizler,bu aşkı çeker,bu bilmemne diye ballandıra ballandıra anlattığı taşları o zamanki hoca sakın ha demişti..çok karışık takma demişti..ben kuvarz takıyorum hep birde fatma anaeli severim onu iliştiriyorum o kadar..üstünde taşımak daha iyi tabi ama çok karıştırmadan bence...birde sana uygun taş lazım ben onları da haritamdan öğrenmiştim...bence astro.com'dan elementlerini öğren...ateş elementin mi su mu hava mı toprak mı hangisi azsa onu destekleyen hangisi fazlaysa onu dengeleyen bir taş seç ilk etapta...Evde kristali bulundurmak iyi ama çok pahalı iri kristaller bende o iri kristal tuzları evin 4 köşesine kodlayarak yerleştiriyorum...o da aşk,para,sağlık,huzur vs konuları sen seç onu sağlıor. 5.cisini de tepe bir yere koyup avizenin içi dolap üstü vs gibi evde hayali bir piramit oluşturuyorum.arada da tütsüleyerek temizleyebilirsin bunları sonra tekrar koyup sürekli kullanabilirsin..bununla ilgili meltem güner ve eşinin youtube videolarından yararlanabilirsin..eşi daha bu konulara hakim bu konuda hatta...
rica ederim canım.Şifa olsun..Çok teşekkür ederim canımHepsini dikkate alıp ona göre hareket edeceğim. Gaza gelip kafama göre herşeyi alasım vardı sonra durdurdum kendimi iyi ki de öyle yapmışım. Dediğin gibi önce elementlerime bakarak başlayayım işe.
Kahve falı baktırdım. İsteksiz yorum yapmış olabilir bilmiyorum. 2 gündür üzerimden atmaya çalışıyorum bu hissi, doğal taşlara falan bakmaya başladım, bir süre fal baktırmamaya karar verdim vs vs. Belki olacağı vardı ona denk geldi bilmiyorum. Aslında iyi de oldu çok fal baktırdım bu ara.
iri tuzla(bu turşu vs kurulan) veya sirke ile duş al...o düzenler enerjini...içeriği asidik olduğu için yardımı oluyor...Çok az tabi..bir maşrapa,kavanoz vs ne kullanıyorsan çıkmadan içine 2-3 yemek kaşığı kadar koymak yeter..
ev yapımı sirke bulursam bir tatlı kaşığı içtiğimde oluyor benim..doğal taş kullanacaksan da nötrlemeden kullanma geldiği gibi veya aldığın gibi...
CanımKızlar mesajlarınız nasıl iyi geldi anlatamam ben de niye böyleyim diye düşünüp duruyordum. Son iki gündür ben de aynen faldan sonra oldu sanırım ya da bilemiyorum bir retro falan mı var :)) sürekli bir şeyleri düşürüyorum, sürekli bir şeyleri kırıyorum. Normalde, hayatım boyunca kırdığım şey sayısı bir elin parmağını geçmezken, iki gündür habire bir şeyleri devirip duruyorum. Yerden alıyorum mesela, sonra tekrar kayıp düşüyor elimden. Sanki birisi tutup atıyor ya acayip enteresan hallerdeyim. Fikri olan var mı?
Sorma ya beni bir şeyler çok fena vurdu ama ne bilmiyorumCanımEvita1907 nin tavsiyelerini dinlenmek iyi gelebilir sana da. Bildiğim Merkür ve Venüs retrosu vardı ama onlar da geçmedi mi ya yetti artık retrolar bi serbest kalsak artık
İlk defa bir konuda fikrim yok ha haha..biz evde birşey kırıldığında üçlerdik...ismi de nazar dı :))))))Kızlar mesajlarınız nasıl iyi geldi anlatamam ben de niye böyleyim diye düşünüp duruyordum. Son iki gündür ben de aynen faldan sonra oldu sanırım ya da bilemiyorum bir retro falan mı var :)) sürekli bir şeyleri düşürüyorum, sürekli bir şeyleri kırıyorum. Normalde, hayatım boyunca kırdığım şey sayısı bir elin parmağını geçmezken, iki gündür habire bir şeyleri devirip duruyorum. Yerden alıyorum mesela, sonra tekrar kayıp düşüyor elimden. Sanki birisi tutup atıyor ya acayip enteresan hallerdeyim. Fikri olan var mı?
aaa çok şaşırdım...kaç senelik yorumcu kendine güveni mi yokmuş? Belki de başına art niyetli 1-2 olay gelmiştir şimdi o da olabilir bak...seruven şartlı fal attı reddettim bi daha da atmam
olabilir onu da düşündüm sonuç olarak ilk defa göndermiştim ama böyle yaparak benim gibi suçsuz insanları da soğutuyolar işteaaa çok şaşırdım...kaç senelik yorumcu kendine güveni mi yokmuş? Belki de başına art niyetli 1-2 olay gelmiştir şimdi o da olabilir bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?