tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben söyledikten sonra olmaz ki ..hahaha....işin şakası bir yana baktıran olduktan sonra neden yapmasın? Para için orada sonuçta..ne kadar çok o kadar iyi...2 gün boş otursa ayakları yere basar biraz daha...
Yani hakikaten merak ediyorum,o parayı verip fal atan varmıdır diye.

baktığı fal sayısı:16997
hayranlar:433
sonuç:vardır
inanılmaz gerçekten ya o kadına 100 lira veren de ne bileyim demet8888 yine arttımış 80di iki üç gün önce 90 olmuş artık tamamen bitti benim için bide sacma yani 1 gun arayla fiyat mı guncellenir

Kızlar telwe de birisine ya kahve ya tarot baktırmak istiyorum kim sizce

inanılmaz gerçekten ya o kadına 100 lira veren de ne bileyim demet8888 yine arttımış 80di iki üç gün önce 90 olmuş artık tamamen bitti benim için bide sacma yani 1 gun arayla fiyat mı guncellenir
40 senelik deneyimle demiş bir de ya...anne karnında başladı herhalde...gerçek falcı bu işte...ruhu oluştuğunda falcıymış...fotoğrafı 30 yaşında olmasa daha inandırıcı olurdu ....

40 senelik deneyimle demiş bir de ya...anne karnında başladı herhalde...gerçek falcı bu işte...ruhu oluştuğunda falcıymış...fotoğrafı 30 yaşında olmasa daha inandırıcı olurdu ....
Ahahahaha aynısını bende söylemistim hadi en fazla 40 yasında falan olsun cok guluyorum o kadına ya

Kızlar telwe de birisine ya kahve ya tarot baktırmak istiyorum kim sizce
Benim en çok beğendiklerim demet8888 le oliviateller fakat demet8888 verdiği vadeler tutmuyor çok pozitif konuştuğu için hoşuma gidiyordu onu da bıraktım fiyatı arttıktan sonra oliviateller i gerçekten çok beğeniyorum bana verdiği tarihlerde tutuyor mevcut durumumu da çok güzel aktarıyor en az 7-8 defa gitmişimdir ona olumsuzu da hemen aktarıyor olumlu olunca da söylüyor fiyatı da çok iyi bence tellwede düzenli olarak baktırdığım o şu an

Ben hayatımda ilk defa baktıracağım sırf havam değişsin diye teşekkür ederim

Ne baktırayım sence kahve mi tarot mu fiyatı ne ?

olivia'yı biliyorum da bu demetin tarzı nasıl? güzel kart mı okuyor yoksa hissediyorum şu kişi bu zamanda gibi kehanetleri var mı?

olivia'yı biliyorum da bu demetin tarzı nasıl? güzel kart mı okuyor yoksa hissediyorum şu kişi bu zamanda gibi kehanetleri var mı?
Demet aslında hisl bi kadın bildiği şeyler olmuştu anda , söylediği bişeyde çıktı ama asıl konuyla ilgili henüz gelişme yok vadeside geçti zaten biraz pembeye bağlamış herkeste galiba

Biz arkadaşlarla paramızı birleştirip geldik 5 isim ver gidelim biz..tarih de istemiyoruz.. :)))))

100 lira yapmış bütün falları.

baktığı fal sayısı:16997
hayranlar:433
sonuç:vardır

Ya kızlar alemsiniz ya nasıl güldüm fotoğrafı görünce. 100 lira nedir ya cidden baktıranların ben kendi fake hesapları falan veya 50+ yaşında pembeci teyzelerin olduğunu düşünüyorum. Mantıklı insanın yapacağı bir şey değil yani.

Kadın beni çok güldürüyor bu fotoğraflarıyla valla ya allah iyiliğini ve biraz da akıl fikir versin

Eklentiler

• TYTEkE.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…