- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.941
Ben de baktım şimdi şartlı atmamış bana ilk kez baktırmama rağmen. Bir şeyler yaşadı kesin o arada.seruven şartlı fal attı reddettim bi daha da atmam
Bana Alpaslan dese keşke...en favori erkek ismim.....onun mutluluğu 1-2 ay yeter bana...Biz arkadaşlarla paramızı birleştirip geldik 5 isim ver gidelim biz..tarih de istemiyoruz.. :)))))
Bana Alpaslan dese keşke...en favori erkek ismim.....onun mutluluğu 1-2 ay yeter bana...
100 lira yapmış bütün fallarıBana Alpaslan dese keşke...en favori erkek ismim.....onun mutluluğu 1-2 ay yeter bana...
isim veriyor yani ne yapsın...ucuz bile.... isim bu isim...Alpaslan derse ben 200 veririm :))))100 lira yapmış bütün falları.
Ben söylüyorum;"Alparslan" ibanı atıyorumisim veriyor yani ne yapsın...ucuz bile.... isim bu isim...Alpaslan derse ben 200 veririm :))))
Ben söyledikten sonra olmaz ki ..hahaha....işin şakası bir yana baktıran olduktan sonra neden yapmasın? Para için orada sonuçta..ne kadar çok o kadar iyi...2 gün boş otursa ayakları yere basar biraz daha...Ben söylüyorum;"Alparslan" ibanı atıyorum.
Yani hakikaten merak ediyorum,o parayı verip fal atan varmıdır diyeBen söyledikten sonra olmaz ki ..hahaha....işin şakası bir yana baktıran olduktan sonra neden yapmasın? Para için orada sonuçta..ne kadar çok o kadar iyi...2 gün boş otursa ayakları yere basar biraz daha...
baktığı fal sayısı:16997Yani hakikaten merak ediyorum,o parayı verip fal atan varmıdır diye.
inanılmaz gerçekten ya o kadına 100 lira veren de ne bileyimbaktığı fal sayısı:16997
hayranlar:433
sonuç:vardır
garezi bana herhalde hahahaBen de baktım şimdi şartlı atmamış bana ilk kez baktırmama rağmen. Bir şeyler yaşadı kesin o arada.
40 senelik deneyimle demiş bir de ya...anne karnında başladı herhalde...gerçek falcı bu işte...ruhu oluştuğunda falcıymış...fotoğrafı 30 yaşında olmasa daha inandırıcı olurdu ....inanılmaz gerçekten ya o kadına 100 lira veren de ne bileyimdemet8888 yine arttımış 80di iki üç gün önce 90 olmuş artık tamamen bitti benim için bide sacma yani 1 gun arayla fiyat mı guncellenir
Ahahahaha aynısını bende söylemistim hadi en fazla 40 yasında falan olsun40 senelik deneyimle demiş bir de ya...anne karnında başladı herhalde...gerçek falcı bu işte...ruhu oluştuğunda falcıymış...fotoğrafı 30 yaşında olmasa daha inandırıcı olurdu ....
Benim en çok beğendiklerim demet8888 le oliviateller fakat demet8888 verdiği vadeler tutmuyor çok pozitif konuştuğu için hoşuma gidiyordu onu da bıraktım fiyatı arttıktan sonra oliviateller i gerçekten çok beğeniyorum bana verdiği tarihlerde tutuyor mevcut durumumu da çok güzel aktarıyor en az 7-8 defa gitmişimdir ona olumsuzu da hemen aktarıyor olumlu olunca da söylüyor fiyatı da çok iyi bence tellwede düzenli olarak baktırdığım o şu anKızlar telwe de birisine ya kahve ya tarot baktırmak istiyorum kim sizce
Ben hayatımda ilk defa baktıracağım sırf havam değişsin diye teşekkür ederimBenim en çok beğendiklerim demet8888 le oliviateller fakat demet8888 verdiği vadeler tutmuyor çok pozitif konuştuğu için hoşuma gidiyordu onu da bıraktım fiyatı arttıktan sonra oliviateller i gerçekten çok beğeniyorum bana verdiği tarihlerde tutuyor mevcut durumumu da çok güzel aktarıyor en az 7-8 defa gitmişimdir ona olumsuzu da hemen aktarıyor olumlu olunca da söylüyor fiyatı da çok iyi bence tellwede düzenli olarak baktırdığım o şu an
Ne baktırayım sence kahve mi tarot mu fiyatı ne ?Benim en çok beğendiklerim demet8888 le oliviateller fakat demet8888 verdiği vadeler tutmuyor çok pozitif konuştuğu için hoşuma gidiyordu onu da bıraktım fiyatı arttıktan sonra oliviateller i gerçekten çok beğeniyorum bana verdiği tarihlerde tutuyor mevcut durumumu da çok güzel aktarıyor en az 7-8 defa gitmişimdir ona olumsuzu da hemen aktarıyor olumlu olunca da söylüyor fiyatı da çok iyi bence tellwede düzenli olarak baktırdığım o şu an
olivia'yı biliyorum da bu demetin tarzı nasıl? güzel kart mı okuyor yoksa hissediyorum şu kişi bu zamanda gibi kehanetleri var mı?Benim en çok beğendiklerim demet8888 le oliviateller fakat demet8888 verdiği vadeler tutmuyor çok pozitif konuştuğu için hoşuma gidiyordu onu da bıraktım fiyatı arttıktan sonra oliviateller i gerçekten çok beğeniyorum bana verdiği tarihlerde tutuyor mevcut durumumu da çok güzel aktarıyor en az 7-8 defa gitmişimdir ona olumsuzu da hemen aktarıyor olumlu olunca da söylüyor fiyatı da çok iyi bence tellwede düzenli olarak baktırdığım o şu an
Demet aslında hisl bi kadın bildiği şeyler olmuştu anda , söylediği bişeyde çıktı ama asıl konuyla ilgili henüz gelişme yok vadeside geçti zaten biraz pembeye bağlamış herkeste galibaolivia'yı biliyorum da bu demetin tarzı nasıl? güzel kart mı okuyor yoksa hissediyorum şu kişi bu zamanda gibi kehanetleri var mı?
Biz arkadaşlarla paramızı birleştirip geldik 5 isim ver gidelim biz..tarih de istemiyoruz.. :)))))
100 lira yapmış bütün falları.
baktığı fal sayısı:16997
hayranlar:433
sonuç:vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?