tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar telwe de birisine ya kahve ya tarot baktırmak istiyorum kim sizce
Ben elita ya baktırmıştım %50 tutmuştu diyebilirim. Ama öyle canı gönülden de tavsiye edemiyorum bilemiyorum diğer baktıranların deneyimini. Bana da şartlı fal atmıştı. Yolladığı ses kaydı çok kısaydı 3 dk falandı. Ama soruna net cevap veriyordu. Yani çok falcı deneme şansım olmadı aslında, içlerinde en tutan elitaydı diye o aklımda kalmış. Diğer baktırdıklarım hep saçma sapan alakasız şeyler söylemişti. Perimavisi'ne geçen baktırdım o da anı falan bildi ve vade verdi onun da daha zamanı gelmedi o yüzden bilemiyorum. Bir de Villrose övülmüştü, promosyon bakıyor genelde falan diye ben ona baktırmak istiyorum ama şu an yoğunmuş sanırım atamadım o yüzden. Ama o da zaten öyle net tarih falan vermiyormuş eğer öyle bir şey arıyorsanız.

Bi bakayım yukarıdaki arkadaşın söylediği Oliveira kahve falı yollayacağım sanırım . Baya merak ettim

olivia'yı biliyorum da bu demetin tarzı nasıl? güzel kart mı okuyor yoksa hissediyorum şu kişi bu zamanda gibi kehanetleri var mı?
bana işte şu zamanda şu şekilde olacak gibi şeyler söylemişti çıkmamıştı ama kart okuma konusunda çok fazla iyi diyemem ama yine başarılı bence

Oliviaya ben de baktırdım ama net tarih vermedi size nasıl net tarih verdi ki ? 1 ay 2 ay gibi mi
bana mesela diyor ki işte 1 hafta içinde şöyle bir olay yaşanabilir çok sevinebilirsin o bir hafta içinde gerçekten de çok sevineceğim bi olay oluyor bazen net olarak veriyor bazen de belirsiz 1 ay içersinde dediği de oluyor

Bana da en az 2 aylık bir süreç verdi ama çok tarih içerikli yorum yapmadı

Ya var ya artık içtiğimiz kahvelerin fincan fotoğraflarını buraya atıp birbirimize yorumlatsak tellwe den daha mantıklı iş olur o derece. Sallasak sallasak bu kadar sallayamayız ve sallasak bile bir şey tuttururuz illaki ya. Bu ne ben illalah ediyorum. Aşırı kaprisli tipler hep bana mı denk geliyor nedir. Bir de enerjileri çok itici geliyor bir çoğunun. Sevimli gelenler de çok yüksek fiyat falan. İki kafamız dağılsın diye fal atıyoruz ona da o kadar para verip boş bir şey alınca kafam gene bozuluyor

Ahahahaa kesinlikle yaa şu egolu tiplerden nefffret ediyorum zaten öyle birine denk geldiğim zaman direkt tamamen eliyorum güzel yorumlamış olsa bile bir daha gitmiyorum o yüzden hem cana yakınlığıyla hem de baktıkları falın tutarlılığından dolayı demet8888 oliviateller favorilerim sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi samimi konuşuyor ikisi de demet8888 iyice yükseltti artık 2-3 haftada bir gidicem ona oliviateller çok iyi şu an için haftada 1 gidiyorum inşallah o da ücreti arttırmaz

Ben o kadar paralar veremiyorum ya işsizim bir de, saçma sapan bir durumdayım. Olivia ya 25 e atarım ama onu da işte zar zor ancak bir sefere mahsus atabilirim :/

Ben o kadar paralar veremiyorum ya işsizim bir de, saçma sapan bir durumdayım. Olivia ya 25 e atarım ama onu da işte zar zor ancak bir sefere mahsus atabilirim :/
Ben de gerek yüz yüze olsun Gerek kahve Tarot sanal fal olsun çok fazla tatmin olmadım ve bir sürü para batırdım aslında akışına bırakmak en güzeli ama insan bazen merak ediyor o saplantı enerjisinden çıkamıyor ama falcılara sormaktansa gidip konuşmak daha iyi telve de ise oliviayı beğendim beğenme nedenim ise çok spesifik bir nokta atış yapması harici diğer baktırdıklarım burada bir arkadaşla hemen hemen aynı şeyleri söyleyen bir falcı vardı medyum Fatma 35’te yanlış hatırlamıyorsam havadise de baktırdım ama oda detaylı falına çağırdı buradaki hemen hemen herkese baktırdım üyelerin önerdi ama ben de Çisemle aynı fikirdeyim artık ara verdim çünkü iki ev kirası batırdım şu 1.02 ayda gerçekten umut etmek beklemek çok kötü bir şey aşk sevgi çok güzel ama sonrası da böyle hüsran olması insanı acıtıyor bir de yeni bir arkadaşımız daha doğrusu daha önce çok Yorumlarda görmemiştim o baya bilgili bilimsel güzel açıklamalar yapmış evita idi herhalde o arkadaşında söylediklerini dikkate alıyorum çok sık baktırdığın zaman enerjiler karışıyor belki zamanı tıkıyorsun vs ondan dolayı bıraktım akışına bıraktım çok darlanırsAm atarım oliviaya Bu fal bataklık gibi içine girdikçe giriyorsun ona baktırıyorsun ona baktırıyorsun burada bir konu daha var İstanbul’daki falcılar diye orda da mesela bir anda gibi geliyor Üyeler ardı ardına kim neyi önerirsin ona baktırıyorlar sonra tek tek yazıyorlar tüm baktırdıkları falcıları neler dedikleri neler çıkıp neler çıkmadığını her iki forumdan da gidiyordum artık biraz ara

Ben aslında o kadar kaptırmıyorum, kontrollü biriyim. Geçen yıllarda da tellwede veya başka platformlarda fal baktırdım ama en fazla 50-100 TL harcamışımdır. Öyle sürekli farklı kişilere atmıyorum. Biri iki kişiye yollayıp sonra 1-2 ay bekliyorum. Bataklık kısmı bende olmuyor çok şükür :) Olivia için de vadeler tutmadı diyen var, çok pembe tablo çiziyor diyen var ama nedense sorulunca yine giderim deniliyor orayı tam anlamıyorum, açıkçası ben de ona baktırmayı düşünmüştüm. Ama bu soru işaretleri de var kafamda, çünkü ben pembe bir fal istemiyorum, pışpışlanmak istemiyorum yani. Anı biliyorsa da, anı bilen birçok başka kişi var. Sizin mesela kişisel görüşünüz ne o konuda? Yani Olivia hangi noktada tatmin edici bir falcı? Ben de gönderip göndememeye karar vereceğim, biraz bilgiye ihtiyacım var.

Mitramoni isimli birini gördüm kızlar, yeni biri ve yorumları bayağı iyi. Daha 44 fal mı ne bakmış ama 11 hayran var. Bir radarlarımı açtım hemen :)) denesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…