- 18 Şubat 2018
- 13.478
- En iyi cevaplar
- 2
- 62.191
- 598
- 45
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #33.981
Çok beğenmiştim ben.Tarot pek baktırmak,sevmiyorum çünkü ama analizleri,konuşma dili falan süperdi.Tekrar gözden geçirip yazacağım,çünkü vade konusunu hatırlamıyorum.Ayy cidden mi? Baktırdın mı sen? Çıktı mı? Yorumlarını paylaşır mısın?
Ahaha heyecanlandım
Vade vermemiş ama genel durum,gidişat ve olasılıklar üzerine muazzam bir yorum yapmış.Kredisi yükselmeden denemeni tavsiye ederim.Bakım yaptırırsan da fikrini paylasmani bekliyorumÇok beğenmiştim ben.Tarot pek baktırmak,sevmiyorum çünkü ama analizleri,konuşma dili falan süperdi.Tekrar gözden geçirip yazacağım,çünkü vade konusunu hatırlamıyorum.
Acayip yükseldim şuan onaVade vermemiş ama genel durum,gidişat ve olasılıklar üzerine muazzam bir yorum yapmış.Kredisi yükselmeden denemeni tavsiye ederim.Bakım yaptırırsan da fikrini paylasmani bekliyorum.
Çok beklemediğim ihtimal vermediğim bi durum yaşadım bana bunu söyledi gelecek beklentisi yok ben anlık iyi olsa yeter vade tutan görmedim ben dahaBen aslında o kadar kaptırmıyorum, kontrollü biriyim. Geçen yıllarda da tellwede veya başka platformlarda fal baktırdım ama en fazla 50-100 TL harcamışımdır. Öyle sürekli farklı kişilere atmıyorum. Biri iki kişiye yollayıp sonra 1-2 ay bekliyorum. Bataklık kısmı bende olmuyor çok şükür :) Olivia için de vadeler tutmadı diyen var, çok pembe tablo çiziyor diyen var ama nedense sorulunca yine giderim deniliyor orayı tam anlamıyorum, açıkçası ben de ona baktırmayı düşünmüştüm. Ama bu soru işaretleri de var kafamda, çünkü ben pembe bir fal istemiyorum, pışpışlanmak istemiyorum yani. Anı biliyorsa da, anı bilen birçok başka kişi var. Sizin mesela kişisel görüşünüz ne o konuda? Yani Olivia hangi noktada tatmin edici bir falcı? Ben de gönderip göndememeye karar vereceğim, biraz bilgiye ihtiyacım var.
Evet vade tutan ben de pek görmedim. Ama anlık bilen birkaç kişi var zaten, herkes birden Olivia ismi verince ben farklı bir özellik mi var diye merak etmiştim. Teşekkürler yanıtınız içinÇok beklemediğim ihtimal vermediğim bi durum yaşadım bana bunu söyledi gelecek beklentisi yok ben anlık iyi olsa yeter vade tutan görmedim ben daha
Ben mitramoniye fal atmıştım, sırada 3 kişi falan vardı yanlış hatırlamıyorsam, sonra ilerledi bana geldi ama 1. sırada 8-9 saat bekletti ben de sinirlendim falı iptal ettim şu an ufaktan pişman oldumCanım çok iyi o,baktirabilirsen baktır derim.
Aslında çok nazik biri ama talihsizlik olmuş.Bana da baya geç bakmıştı ama mesajla uyarı göndermişti.Ben de üç ay önce baktirmışım,ondan sonra ara vermişti zaten.Ben mitramoniye fal atmıştım, sırada 3 kişi falan vardı yanlış hatırlamıyorsam, sonra ilerledi bana geldi ama 1. sırada 8-9 saat bekletti ben de sinirlendim falı iptal ettim şu an ufaktan pişman oldumİptal etmezdim aslında hani enerjisini toplaması gerekir işi çıkar anlıyorum da bari haber verseydi. Olmadı tekrar denerim bi ara, şu an biraz ara verdim fallara.
Benı hic tatmın etmemişti kısacık ve pembeydi sasırdım bu kadar övülmesine burada ama dusunuyorum Benım de hayatımda bır atraksiyon yok ne desin ki falcılar da. Havadiss de hemen pahalı fala çağırıyor spoiler verip kalanı icin baska fal ıstıyor resmen ama onun da hisleri kuvvetli bence ben begenmıstım o acıdan. Oliviadan daha hissiyatlı biri gibi geldi bana. Olivia promosyon fal gibiydiBen aslında o kadar kaptırmıyorum, kontrollü biriyim. Geçen yıllarda da tellwede veya başka platformlarda fal baktırdım ama en fazla 50-100 TL harcamışımdır. Öyle sürekli farklı kişilere atmıyorum. Biri iki kişiye yollayıp sonra 1-2 ay bekliyorum. Bataklık kısmı bende olmuyor çok şükür :) Olivia için de vadeler tutmadı diyen var, çok pembe tablo çiziyor diyen var ama nedense sorulunca yine giderim deniliyor orayı tam anlamıyorum, açıkçası ben de ona baktırmayı düşünmüştüm. Ama bu soru işaretleri de var kafamda, çünkü ben pembe bir fal istemiyorum, pışpışlanmak istemiyorum yani. Anı biliyorsa da, anı bilen birçok başka kişi var. Sizin mesela kişisel görüşünüz ne o konuda? Yani Olivia hangi noktada tatmin edici bir falcı? Ben de gönderip göndememeye karar vereceğim, biraz bilgiye ihtiyacım var.
Ben demeti cok begenmıstım biraz olumlu ama baktırması coknkeyifli keske bu kadar pahalı olmasa cunku çıkmayan bır fala bu fıyat cok pahalıolivia'yı biliyorum da bu demetin tarzı nasıl? güzel kart mı okuyor yoksa hissediyorum şu kişi bu zamanda gibi kehanetleri var mı?
demete hiç baktırmadım ama ismi geçtiğinden beri pozitif elektrik alıyorum isminden..bu kadar fazla fiyat vermeydi denenebilirdi...eskiler iyiydi ya..bir yazarlardı oku oku bitmezdi roman gibi..çıkmazdı ama en azından baktırması keyifliydi..zaten terapi için baktırıyoruz genellikle onlar işte güzel terapi oluyordu...Ben demeti cok begenmıstım biraz olumlu ama baktırması coknkeyifli keske bu kadar pahalı olmasa cunku çıkmayan bır fala bu fıyat cok pahalıyani çıkmayacağını dusunuyorum cok pembeydi
Demet’in de öyle, o kadar uzun yazmıs ki kitap gibi Benım cok hosuma gitti, sanki karşılıklı sohbet ediyormuşuz gibi bir de, cok tatlı bir kız dili de guzel akıcı, bana bir sey ıcın subat sonu Mart başı demisti, eğer çıkarsa baktırırım tekrar fiyatı yüksek de olsa, kendime fal ıcın 50 tl limit koydum aylık o yuzden baktırmam bu ara baskademete hiç baktırmadım ama ismi geçtiğinden beri pozitif elektrik alıyorum isminden..bu kadar fazla fiyat vermeydi denenebilirdi...eskiler iyiydi ya..bir yazarlardı oku oku bitmezdi roman gibi..çıkmazdı ama en azından baktırması keyifliydi..zaten terapi için baktırıyoruz genellikle onlar işte güzel terapi oluyordu...
Ben de aynı fikirdeyim ya olivianın falı bana da promosyon gibiydi. Canım hiçbir şey düşündüğün gibi değil, her şey süper bunu en yakın zamanda göreceksin şeklindeydi, öyle olmadı tabii. Havadiss de diğer fallarıma beklerim demişti ama bana yorumu tatmin edici geldiği için üstünde durmadım o zaman. Olivia dan daha hissiyatlı olduğunu ben de düşündüm. Hani fal enerji işi falan deniyor da bu nasıl bir enerji çözemiyorum bazen, bu kadar fark etmesi normal mi kişiden kişiyeBenı hic tatmın etmemişti kısacık ve pembeydi sasırdım bu kadar övülmesine burada ama dusunuyorum Benım de hayatımda bır atraksiyon yok ne desin ki falcılar da. Havadiss de hemen pahalı fala çağırıyor spoiler verip kalanı icin baska fal ıstıyor resmen ama onun da hisleri kuvvetli bence ben begenmıstım o acıdan. Oliviadan daha hissiyatlı biri gibi geldi bana. Olivia promosyon fal gibiydi
kıyamam ya...bakmazsa söyle biz arkadaşlara el birliği ile bakalım...İlk fal deneyimim kötü gidiyor şuan 17 saattir bakmadı
fal için kendinizi hiç zora sokmayın bence ya ben valla çok çok azalttım herkesi deniyordum sürekli çalışmama rağmen para yetiştiremiyordum zaten her şey zamlandı haftada 1 yeterli valla daha fazla ayıramam artıkBen o kadar paralar veremiyorum ya işsizim bir de, saçma sapan bir durumdayım. Olivia ya 25 e atarım ama onu da işte zar zor ancak bir sefere mahsus atabilirim :/
Zaten Olivia ya atmayacağım :) bana sıradan geldi o. 7liralık fallardan devamfal için kendinizi hiç zora sokmayın bence ya ben valla çok çok azalttım herkesi deniyordum sürekli çalışmama rağmen para yetiştiremiyordum zaten her şey zamlandı haftada 1 yeterli valla daha fazla ayıramam artık
Valla bana bazen kısa bakıyor bazen destan gibiBen de aynı fikirdeyim ya olivianın falı bana da promosyon gibiydi. Canım hiçbir şey düşündüğün gibi değil, her şey süper bunu en yakın zamanda göreceksin şeklindeydi, öyle olmadı tabii. Havadiss de diğer fallarıma beklerim demişti ama bana yorumu tatmin edici geldiği için üstünde durmadım o zaman. Olivia dan daha hissiyatlı olduğunu ben de düşündüm. Hani fal enerji işi falan deniyor da bu nasıl bir enerji çözemiyorum bazen, bu kadar fark etmesi normal mi kişiden kişiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?