tellwe.com'da bakılan fallar!

Bu kadın kk mı takip ediyor acaba bu kadar da bilemez bir olay var burada Kızlar oha
Sanırım Olivia'dan bahsediyorsun çünkü en son ona fal attığını söylemişsin. Ben zaten Olivia'nın burayı gördüğünü söylemiştim. Burada ona pembeci denince hemen tellwe'den reaksiyon gösteriyordu falan. Bence net burada, hatta aramızdan biri olabilir falan hahahah çıkarsa şaşırmam yani

ayy öyle midir ki ama yabancı olduğunu falan söylemisti buraları bildigini hic dusunmuyorum ben zaten tipi de türk birine hic benzemiyor ama bilemedim vallahi

Oliva yurtdışında yaşıyormuş galiba biri söylemiş duvarında sesli fal açsanız diye de Türkçem iyi değil falan demiş.

ayy öyle midir ki ama yabancı olduğunu falan söylemisti buraları bildigini hic dusunmuyorum ben zaten tipi de türk birine hic benzemiyor ama bilemedim vallahi
Aileden bir kişi anne veya baba yabancı olabilir de, ben tümüyle yabancı olduğunu düşünmüyorum. Türkçesi çok düzgün çünkü. Kendi adını google da aratınca bu sayfa çıkar zaten. Bilmiyorsa bile sonradan görmüştür yani. Sonuç olarak şu an burayı biliyor ve takip ediyor bence (şahsi görüşüm) çünkü bu kadar denk düşemez, ne zaman onunla ilgili olumsuz bir şey söylense, tellwe den aynı konuyu söyleyip tavır koyuyor. Ben bu kadar tesadüfe inanmıyorum.

Bu kadın kk mı takip ediyor acaba bu kadar da bilemez bir olay var burada Kızlar oha
Kızlar siz böyle şeyler söyledikçe neden Olivia neden beni bilemedin diye isyanlara geliyorum

Oliva yurtdışında yaşıyormuş galiba biri söylemiş duvarında sesli fal açsanız diye de Türkçem iyi değil falan demiş.
Ben de yurtdışındayım ama burayı bir şekilde buldum, googleda bir şeyler aratınca çıkıyor bu site karşımıza. O da oliviateller falan diye ismiyle aratmışsa net olarak bulur burayı

Ben de yurtdışındayım ama burayı bir şekilde buldum, googleda bir şeyler aratınca çıkıyor bu site karşımıza. O da oliviateller falan diye ismiyle aratmışsa net olarak bulur burayı
O anlamda demedim canım, yabancı gibi tipi diye konuşulunca zaten yurtdışında da yaşıyormuş, yabancı olabilir ya da anne veya babadan biri yabancıdır anlamında dedim

bilmiyorum ki ben böyle falcıları falan da çok stalklıyorum duvarında yazıyordu yazdıgım kadar konuşmam akıcı değil diye bide ben o tavır alma meselesini fal baktırıp olumsuz yorum yapan birine yazdıgını gormustum tam net hatırlamıyorum ama

O anlamda demedim canım, yabancı gibi tipi diye konuşulunca zaten yurtdışında da yaşıyormuş, yabancı olabilir ya da anne veya babadan biri yabancıdır anlamında dedim
ya bide ben bu hesabımı acmadan once de ona baktırmıstım yine baya sasırdıgım detaylar olmustu zannetmiyorum aslında burayla bir baglantısı oldugunu

Hayatınla ilgili detay bir şey buralarda yazmıyorsan, bilememiştir hahahah ay benim kimseye güvenim yok kusuruma bakmayın kızlar
Evet detay yazmam, onun da sebebi tam olarak bu mesele aslında. Genelde fal başlıklarında dolaşıyorum ve buraları da okuyorlar biliyorum. Yine de karşıdaki adamın hayırsızlığını yazmışlığım çoktur, bunu göre göre pembe fal bakması kendi tercihi bence

Kesin bir şeyler bulacaksın bence

Öncelikle bir yabancı dil öğretmeni olarak net olarak şunu söyleyebilirim ki yazdığım kadar konuşamıyorum diye bir şey yoktur arkadaşlar. Yazmak ve konuşmak production dır ve benzer bilişsel işlemler içerir. Yazdığın kalitede konuşabilirsin. Mesela, yazabiliyorsa ki gayet güzel yazıyor asla bir yabancı olamaz o, yazdığı falı okuyarak size sesli mesaj atabilirdi yani eğer isteseydi. Bunu daha uzun uzun açıklardım da gerek yok. Ama bu denli düzgün Türkçesi olan biri konuşmam kötü diyemez, dese de bilim buna karşı çıkar

Gerçi bir şeyler tutturabilmesi için o an ona fal attığımı canlı canlı okuması lazım buradan. Yazmayınca bilemez doğal olarak

ya bide ben bu hesabımı acmadan once de ona baktırmıstım yine baya sasırdıgım detaylar olmustu zannetmiyorum aslında burayla bir baglantısı oldugunu
Ya ben zaten komple boş biri demiyorum, illa ki hisli biridir fal işine girmişse. Ona lafım yok. ama öyle şaşırtıcı nokta atışları bilmem neler attığını vurmalar, isim bilmeler falan bunlar hep şey, ya başka falcı hesabı/hesapları vardır oradan edindiği eski bilgiler var, ya da burayı okuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…