tellwe.com'da bakılan fallar!

Sizin memnuniyetinize kimsenin lafı olmadı ki :) ne güzel memnun olmuşsanız güzel. Biz memnun olmayanlar üzerinden konuşup irdeleme yaptık. Siz savunmaya geçtiniz olay bu. Tecrübenize saygı duyuyorum şahsen, dilediğiniz gibi düşünün. Ben 10 yıllık mesleğimden dolayı bildiğim bir şeyi söyleyim, bu kadar iyi yazan konuşamıyorum diyemez dedim, bu bir gerçektir. Falcılara da şüphe ile yaklaşıp sorgulamamız, yaşadığımız olumsuz şeylerden ötürü gayet insani bir refleks. Siz de buna anlayış göstermelisiniz.

:) hay bu dolunaya ben... şaka bir yana işte cidden millete para kazandırıyoruz diye ister istemez sorguluyoruz ve güvenemiyoruz, kim eğri kim daha düzgün falan diye, yoksa kişisel bir mevzu yok benim açımdan. Para ödediğimiz yeri ister istemez dert ediniyorum ben, edineceğim de çünkü ayak üstü insan tokatlayan çok kişi var.
Şimdi burda herkes hayatın farklı yollarından geçiyor. Herkesin başka sıkıntıları var. Ben yüzyüze tanımadığım bir falcıyı ne aşırı övme ne de aşırı gömme taraftarıyım. O yüzden hep şüpheciyimdir kendim ama herkesin de görüşüne saygı duyarım. cisemmcnsss 'in de yorumlarını severek okumuşumdur bugüne kadar. Hepinizde ayrı renk var, iyi geliyorsunuz...

Gerçekten baktığında benim hiç vaktim yok ama enerjiniz o kadar temiz ve iyi geldi ki vallahi artık ayrı zaman ayırmaya başladım buraya....Sizi böyle ayşe fatma hayriye falcı yüzünden böyle görünce aklım çıktı vallahi...neyse hadi geçti geçti :)

çok doğru söylüyorsunuz ya bende ona çok para yatırdım diye agresiflestim mi noldu cok ozur diliyorum kırdıysam eger ki. cok haklısınız aslında hep supheci olmak gerek o medyumpetek mi ne mesela abbeydown nın hesabı cıkmıstı en basitinden. tekrardan kusura bakmayın bende sizin paylasımlarınızdan cok keyif alıyorum. bir sure tamamen ara vermeye karar verdim enn dogrusu bu psikolojimi bozdular

benim de oyle gercekten bende en az yarım saat ayırıyorum buraya kesinlikle gecti gecti bombos bir sey yuzunden gerilmeye hic gerek yok :)

ahahahahah bunları gören falcılar gülüyor şu an

yalnız bu dolunay'da dikkat edin bende acayip birşey oldum...çok gergin bir etkisi var...şaka yazmadım yani...
Ben dün demiştim ya habire bir şey kırıyorum düşürüyorum diye. Bu sabah da köpeğime mamasını verdim, suyunu tam doldurum getirdim, sanki elimden biri alıp attı gibi kap kaydı suyun yarısı köpeğin üstüne yarısı mamasına falan döküldü. Aşırı şuursuz, kontrolsüz bir döneme girdim bu nedir ya

Oliva canım merhaba 20 saatte baya forumda ne var ne yok tüm yazıklarımı okuyup güzelce ortaya karışık şahane bir yorum yapmışsın teşekkür ederim bir dahakine seni yormam direk yazarım merak etme

Tabi direk konulara yazdıklarımı vs vs okumuş kadın ya inanamazsın ama böyle
tamam şimdi anladım...buraya pek birşey yazdığını hatırlayamadığım için ..diğer konuları okumuş...diyorum ben işte 1 günde o kadar yorum kolay değil sırf kendi enerjisiyle olmaz ..destek alıyor demek ki...

Bana yazdıklarının ekran görüntüsünü atsam inanamazsın . Hiç fal bakmamış direk burayı okumuş misss gibi yazmış . Hassas noktam oğlum mesela oradan girmiş . Tayin durumunu taşınmayı sordum forumda konuştuğum belirgin tarihi vermiş Kv ile ilgili birşey sormadım gıcık yazmış kadın için buradaki yorumlarımı okumuş direk

o zaman senin zekan ile de alay etmiş oluyor artı olarak....anladığım kadarıyla ...aşkolsun ona...

o zaman senin zekan ile de alay etmiş oluyor artı olarak....anladığım kadarıyla ...aşkolsun ona...
Valla bilemeyeceğim artık direk yazmış yani insan biraz evirir çevirir filan bu kadar da olmaz ki

bu yazdıkları bizim evim şuan ki tamamen ana konuları tamamen profilime bakın msjlarıma filan direk görürsünüz . Kızlar profilim gizliydi sanırım ama bi bakar mısınız bdv vs yazdığım msjları bulacak mısınız

Eklentiler

• 7D9B021A-A1B9-4C14-9B12-99A03F88C886.webp
    80,6 KB · Görüntüleme: 69
  • AA160BB8-75FF-48DF-8001-A5D1B9339FAE.webp
    76,4 KB · Görüntüleme: 69
Canım eski yazdıkların görünüyor, yani çok detaylı bakmadım ama en azından kayınvalidenle ilgili durumlar oğlunla ilgili mesajların vs onları görebildim. Zaten yakın akraban gibi yazmış maşallah bu kadar detayı nasıl bilebilir ki bir insan böyle fal mı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…