- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.081
:) tamam kendini tutamazsan yaz buraya, ben seni durdururumBir aylık fal bilançom,bugün den itibaren ara vermek istiyorum.İnsallah başarabilirim.
4 aşkmKaçıncı sıradasınız
Haydi bakalım inş iyi Çıkar merak ediyorum4 aşkm
Ben KK ne sırf Tellwe için hesap açtım ve uzunca bir süre sadece bu sayfayı takip ettim sadece.Dört senede neler gördüm neler,o yüzden hiç baslamayin daha iyiValla ben 7 sene önce üye olmuşum oraya sadece promosyon öyle eğlence atmışım. İlk kez ücretli baktırdım oldukça garip oldu
Evet,destek oluyoruz birbirimize:) tamam kendini tutamazsan yaz buraya, ben seni durdururum
Buraya bildireceğimHaydi bakalım inş iyi Çıkar merak ediyorum
Bence de tam bir bataklık değil miBen KK ne sırf Tellwe için hesap açtım ve uzunca bir süre sadece bu sayfayı takip ettim sadece.Dört senede neler gördüm neler,o yüzden hiç baslamayin daha iyi.
Gece bakar belkiBuraya bildireceğim
Elini veren kolunu kaptırıyor,öyle söyleyeyim.Kac kere silip tekrar yükledim.Resmen bir bağımlılık oluyor.Bence de tam bir bataklık değil mibirde hayatımda merak edeceğim hiç birşey yok ve sorunum da yok ki
Ben anlıyorum sizi kesin bana da yaparElini veren kolunu kaptırıyor,öyle söyleyeyim.Kac kere silip tekrar yükledim.Resmen bir bağımlılık oluyor.
Yok ya,silin gitsin.Hiç başlamayın daha iyi.Kandırılmak hoşumuza gidiyor bizim artıkBen anlıyorum sizi kesin bana da yapar
Birde mesela sorun sorun diyor ya falcıYok ya,silin gitsin.Hiç başlamayın daha iyi.Kandırılmak hoşumuza gidiyor bizim artık.
Gariban ilk kez fal baktırdım ve kadın bomba gibi patladıOliviaya cok sasırdım kısa ve pembe yazdı diye yorum yapanların üyeliğini bulamıyor burada demek ki ondan falları kötu oluyor. Neyse burada adı çıkanın bir daha işleri düzelmiyor geçmiş olsun
Gerçekten hissiyatı olan bir falcı,soru sormaz.Mesela ben evlenmeden önce bir falcıya gitmiştim,eşimle tanışmıyorduķ bile.Bütün özelliklerini,kaç çocuğum olacağını,yaşayacağım bölgeyi falan takır takır söyledi kadın.Tabi o anda dalga geçiyor zannettim ve inanmadım.Eşimle tanıştıktan sonra resmen şom olmuştum ama o kadını bir daha bulamadık.Bir Cafe de baktirmıştım 14 sene falan önce.Birde mesela sorun sorun diyor ya falcısoracak sorum yok İnan ki bu sefer taşınma tayin sordum bir tek çünkü gündemimiz o merak ediyorum geçen gün beğendiğim ev tayin durumu belli olmadığı için kaçtı başkası kiraladı filan tek gündem bu bizde
Böyleleri beter olsun resmen milleti kandırıyorlar ne ayıp, verdikleri emek sadece stalk içinmişGariban ilk kez fal baktırdım ve kadın bomba gibi patladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?