tellwe.com'da bakılan fallar!

Valla ben 7 sene önce üye olmuşum oraya sadece promosyon öyle eğlence atmışım. İlk kez ücretli baktırdım oldukça garip oldu
Ben KK ne sırf Tellwe için hesap açtım ve uzunca bir süre sadece bu sayfayı takip ettim sadece.Dört senede neler gördüm neler,o yüzden hiç baslamayin daha iyi.

Ben KK ne sırf Tellwe için hesap açtım ve uzunca bir süre sadece bu sayfayı takip ettim sadece.Dört senede neler gördüm neler,o yüzden hiç baslamayin daha iyi.
Bence de tam bir bataklık değil mi birde hayatımda merak edeceğim hiç birşey yok ve sorunum da yok ki

Yok ya,silin gitsin.Hiç başlamayın daha iyi.Kandırılmak hoşumuza gidiyor bizim artık.
Birde mesela sorun sorun diyor ya falcı soracak sorum yok İnan ki bu sefer taşınma tayin sordum bir tek çünkü gündemimiz o merak ediyorum geçen gün beğendiğim ev tayin durumu belli olmadığı için kaçtı başkası kiraladı filan tek gündem bu bizde

Şuan 28 kredi var 7 -7 harcayayım bari her hafta bir fal ödülü

Benim de neden gelmiş bilmiyorum ama şöyle bir hissiyatım var, sanki olmasını umduğum şey, onu sürekli merak edip fal baktırırsam benden uzaklaşır gibi hissediyorum. Bu sebeple çok fazla istediğim kritik bir şey varsa hayatımda hiç fal atmıyorum. Mesela aylardır karman çorman bir haldeyim ama öyle promosyon zımbırtılarını saymazsak sadece 1 fal attım.

Oliviaya cok sasırdım kısa ve pembe yazdı diye yorum yapanların üyeliğini bulamıyor burada demek ki ondan falları kötu oluyor. Neyse burada adı çıkanın bir daha işleri düzelmiyor geçmiş olsun

Ben falcılar burayı okuyor bakıyor diye mesela birine baktırdıysam uc gun sonra falan gelip buraya yorum yazıyorum ki anlasılmasın

Oliviaya cok sasırdım kısa ve pembe yazdı diye yorum yapanların üyeliğini bulamıyor burada demek ki ondan falları kötu oluyor. Neyse burada adı çıkanın bir daha işleri düzelmiyor geçmiş olsun
Gariban ilk kez fal baktırdım ve kadın bomba gibi patladı

Gerçekten hissiyatı olan bir falcı,soru sormaz.Mesela ben evlenmeden önce bir falcıya gitmiştim,eşimle tanışmıyorduķ bile.Bütün özelliklerini,kaç çocuğum olacağını,yaşayacağım bölgeyi falan takır takır söyledi kadın.Tabi o anda dalga geçiyor zannettim ve inanmadım.Eşimle tanıştıktan sonra resmen şom olmuştum ama o kadını bir daha bulamadık.Bir Cafe de baktirmıştım 14 sene falan önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…