tellwe.com'da bakılan fallar!

Kadın okuyup kopyala yapıştır yapmış hahahha gitti 25 TL

Evet profilin gizli oradan bakamıyoruz ama foruma bakınca görünüyor canım yazdıkların. Yalnız bu kadar da olmaz cidden ya ben de göndermeyi düşünmüştüm bir ara da vazgeçtim. Neyse iyi oldu belirttiğin, madem buraları okuyor görüyor. Bizlerin bunu fark ettiğini de görmüş olur :) Kendilerini bir tek akıllı, uyanık sanıyorlar. En kızdığım da orası.

Oliva canım merhaba 20 saatte baya forumda ne var ne yok tüm yazıklarımı okuyup güzelce ortaya karışık şahane bir yorum yapmışsın teşekkür ederim bir dahakine seni yormam direk yazarım merak etme
Burdaki Kullanıcı adını nasıl bulmuş

Evet attığın fal ss lerinde tuce falan demiş sana demek ki buradaki nickname ile oradaki benzer. Zaten dediğin gibi burada yazdın sen fal attım oliviaya diye.
Evet zaten aynı olmasa bile tahmin ederdi bakmadı hala vs yazdım ya oradan hemen anlar . Utanmaz başka bir şey demiyorum

Evet zaten aynı olmasa bile tahmin ederdi bakmadı hala vs yazdım ya oradan hemen anlar . Utanmaz başka bir şey demiyorum
Ben de birkaç gün önce baktırdım ona,sanırım bir önce baktırdığım falın soru kısmından yürümüş.Birçok falcı burayı takip ediyor ve üyelikleri ifşa edildi birkaç tanesinin.Önceki sayfalara bakarsanız var oralarda.

Evet ben sordum, Borellus80 da iyi demişti. İyi yapmışsın, umarım memnun kalırız bu kez :)
Kızlar bakarsa mutlaka paylaşın burada,Tellwe de gerçekten beğendiğim falcilardan biri oldu,tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.Marsandiz'den geliyorum bu arada,kısa ama net bir bakım yapmış.O da değerlendirilebilir.

Bir aylık fal bilançom,bugün den itibaren ara vermek istiyorum.İnsallah başarabilirim.

Eklentiler

• Screenshot_20220210-002443_Tellwe.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 42
Valla ben 7 sene önce üye olmuşum oraya sadece promosyon öyle eğlence atmışım. İlk kez ücretli baktırdım oldukça garip oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…