- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.101
Evet ben de soru sormayı sevmıyorum cunku o zaman sorudan yürüyen cok oluyor özellıkle böyle online falların %95i berbat oldugu ıcınGerçekten hissiyatı olan bir falcı,soru sormaz.Mesela ben evlenmeden önce bir falcıya gitmiştim,eşimle tanışmıyorduķ bile.Bütün özelliklerini,kaç çocuğum olacağını,yaşayacağım bölgeyi falan takır takır söyledi kadın.Tabi o anda dalga geçiyor zannettim ve inanmadım.Eşimle tanıştıktan sonra resmen şom olmuştum ama o kadını bir daha bulamadık.Bir Cafe de baktirmıştım 14 sene falan önce.
O konu da ben de biraz iddialıyım :) beni de bulamaz.Ben falcılar burayı okuyor bakıyor diye mesela birine baktırdıysam uc gun sonra falan gelip buraya yorum yazıyorum ki anlasılmasın
Çoğu çoklu ve sahte hesap zaten.Evet ben de soru sormayı sevmıyorum cunku o zaman sorudan yürüyen cok oluyor özellıkle böyle online falların %95i berbat oldugu ıcın
Elifsucan ın çok beğeneni var ama bir o kadar da beğenmeyeni var aynı olivia gibi. O yüzden olmaz diyemiyorum şahsen.Ya kızlar şöyle yekten söyleyelim bize şüpheli gelenleri açıkça :) ben zaten oliviadan şüpheleniyordum, söyledim de, o patladı. Fahremez den şüpheleniyorum. Altıncıhisleriolan'ı zaten konuştuk, o bence forumda değil ama zaten onun ayrı kendine has bir fakeliği varBunların dışında gercekkahin ve elifsucan da bana şüpheli geliyor.
aynen o yüzden şüphelendim zaten. Çünkü beğenmeyeni direkt alakasız diyor, yani beğeneni de beğenmeyeni de aşırı uç derece olduğu için tutarsızlık varElifsucan ın çok beğeneni var ama bir o kadar da beğenmeyeni var aynı olivia gibi. O yüzden olmaz diyemiyorum şahsen.
Bana falları tutmamıştı.
Üç kere baktırdım karıştırıp karıştırıp aynı şeyleri söylüyor ve hiçbir dediği olmadı.Elifsucan ın çok beğeneni var ama bir o kadar da beğenmeyeni var aynı olivia gibi. O yüzden olmaz diyemiyorum şahsen.
Bana falları tutmamıştı.
zaten profil fotoğrafı da fakeÜç kere baktırdım karıştırıp karıştırıp aynı şeyleri söylüyor ve hiçbir dediği olmadı.
Çoğunun fake pp ları ama bu kadın acayip bir şekilde geçmiş,gelecek birbirine karıştırıp çorba gibi bir fal bakıyor.zaten profil fotoğrafı da fake
Tutturdukları da aşırı memnun, herkesten sakladığım sırrımı bile bildi falan diye büyük büyük laflar falan ne oluyor yaÇoğunun fake pp ları ama bu kadın acayip bir şekilde geçmiş,gelecek birbirine karıştırıp çorba gibi bir fal bakıyor.
Sürekli baktırdıkları için falcı az çok öğreniyor hayatlarını.Şaşırılacak birşey yok ki,sürekli aynı şeyleri sorup duruyorlar zaten.Falcı için senaryo üretmek daha kolay oluyor bu kişilerle ilgili.Tutturdukları da aşırı memnun, herkesten sakladığım sırrımı bile bildi falan diye büyük büyük laflar falan ne oluyor yaböyle vakalar bana direkt gülme getiriyor ve falcıyı gözümde şüpheli hale düşürüyor.
doğru gerçekten saat saat de yazdınız...oradan anlar..Evet zaten aynı olmasa bile tahmin ederdi bakmadı hala vs yazdım ya oradan hemen anlar . Utanmaz başka bir şey demiyorum
bunu bende duymustum dediginiz gibi olabilir bence de o enerji alamama mevzusu budur kesinBu arada ben ilk tellweyi keşfettiğimde 4-5 yıl öncesinde yani, falcının biri (siyah dalgalı saçlı bir kadındı adını hiç hatırlamıyorum ama zorlasam bulurum) atmasyon fal bakmıştı ve aşırı kısaydı diye iade istemiştim. Bana dedi ki sizin zaten puanınız çok düşük, bütün falcılar size 1 puan vermiş, burada sorunlu olan sizsiniz falan demiştihepi topu 2-3 kişiye baktırmıştım zaten nasıl hepsi bana 1 puan vermiş anlamadım. Daha da vahimi ve esas bunu söyleme sebebim, onların da bize puan veriyor olması. Falcılar da bize puan veriyormuş ve bunu biz tabi göremiyoruz. Onların da bir alanı var galiba orada bizi fişliyorlar, şu kişi 5 yıldız vermiyor gelirse şartlı atın veya iade edin gibi muhabbetler döndüğünü düşünüyorum.
Ya sal falı falan o zaman, ne güzel güllük güneşlikmiş hayatın işte, niye gölgeleyeceksin ki boş ver. Musmutlu günlerin olsun, bize de arada girip yorum at :))Ayyyy bir kaç saat yoktum neler olmuş nelerfal baktırmayı tamamen bırakıyorum bu olivia mevzusundan sonra vallahi güvenim sarsıldı zaten inanır mısınız sıkıntılı bir hayatım yok çok şükür evlilik arifesindeyim güzel giden bir ilişkim var maddi olarak iyi durumdayım niye baktırıyorum hiç anlamıyodum bataklık gerçekten de bu iyi bi bahane oldu bana bu fala harcayacağım paraları şimdi yeni evim için harcayacağım artık falladine falan atarım
ayy doğruuu, durduk yere enerji alamadım diyorlardı valla kesin bundanbunu bende duymustum dediginiz gibi olabilir bence de o enerji alamama mevzusu budur kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?