tellwe.com'da bakılan fallar!

Evet ben de soru sormayı sevmıyorum cunku o zaman sorudan yürüyen cok oluyor özellıkle böyle online falların %95i berbat oldugu ıcın

Ya kızlar şöyle yekten söyleyelim bize şüpheli gelenleri açıkça :) ben zaten oliviadan şüpheleniyordum, söyledim de, o patladı. Fahremez den şüpheleniyorum. Altıncıhisleriolan'ı zaten konuştuk, o bence forumda değil ama zaten onun ayrı kendine has bir fakeliği var Bunların dışında gercekkahin ve elifsucan da bana şüpheli geliyor.

Elifsucan ın çok beğeneni var ama bir o kadar da beğenmeyeni var aynı olivia gibi. O yüzden olmaz diyemiyorum şahsen.
Bana falları tutmamıştı.

Elifsucan ın çok beğeneni var ama bir o kadar da beğenmeyeni var aynı olivia gibi. O yüzden olmaz diyemiyorum şahsen.
Bana falları tutmamıştı.
aynen o yüzden şüphelendim zaten. Çünkü beğenmeyeni direkt alakasız diyor, yani beğeneni de beğenmeyeni de aşırı uç derece olduğu için tutarsızlık var

Şu tipleri gördükçe bir şekilde tarot okumayı öğrenip, acemice de olsa yorum yapmaya çalışan ama bunu kendi emeğiyle ve hisleriyle yapan 7 TL lik falcılara bile saygı duymaya başladım

Çoğunun fake pp ları ama bu kadın acayip bir şekilde geçmiş,gelecek birbirine karıştırıp çorba gibi bir fal bakıyor.
Tutturdukları da aşırı memnun, herkesten sakladığım sırrımı bile bildi falan diye büyük büyük laflar falan ne oluyor ya böyle vakalar bana direkt gülme getiriyor ve falcıyı gözümde şüpheli hale düşürüyor.

Sürekli baktırdıkları için falcı az çok öğreniyor hayatlarını.Şaşırılacak birşey yok ki,sürekli aynı şeyleri sorup duruyorlar zaten.Falcı için senaryo üretmek daha kolay oluyor bu kişilerle ilgili.

Bu arada ben ilk tellweyi keşfettiğimde 4-5 yıl öncesinde yani, falcının biri (siyah dalgalı saçlı bir kadındı adını hiç hatırlamıyorum ama zorlasam bulurum) atmasyon fal bakmıştı ve aşırı kısaydı diye iade istemiştim. Bana dedi ki sizin zaten puanınız çok düşük, bütün falcılar size 1 puan vermiş, burada sorunlu olan sizsiniz falan demişti hepi topu 2-3 kişiye baktırmıştım zaten nasıl hepsi bana 1 puan vermiş anlamadım. Daha da vahimi ve esas bunu söyleme sebebim, onların da bize puan veriyor olması. Falcılar da bize puan veriyormuş ve bunu biz tabi göremiyoruz. Onların da bir alanı var galiba orada bizi fişliyorlar, şu kişi 5 yıldız vermiyor gelirse şartlı atın veya iade edin gibi muhabbetler döndüğünü düşünüyorum.

Ayyyy bir kaç saat yoktum neler olmuş neler fal baktırmayı tamamen bırakıyorum bu olivia mevzusundan sonra vallahi güvenim sarsıldı zaten inanır mısınız sıkıntılı bir hayatım yok çok şükür evlilik arifesindeyim güzel giden bir ilişkim var maddi olarak iyi durumdayım niye baktırıyorum hiç anlamıyodum bataklık gerçekten de bu iyi bi bahane oldu bana bu fala harcayacağım paraları şimdi yeni evim için harcayacağım artık falladine falan atarım

bunu bende duymustum dediginiz gibi olabilir bence de o enerji alamama mevzusu budur kesin

Ya sal falı falan o zaman, ne güzel güllük güneşlikmiş hayatın işte, niye gölgeleyeceksin ki boş ver. Musmutlu günlerin olsun, bize de arada girip yorum at :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…