- 12 Ocak 2022
- 231
- 249
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.121
yaaa çok teşekkür ederim :)) burayı bırakamam ama buranın sohbeti muhteşem aşırı kafa dağıtıcı bir ortamYa sal falı falan o zaman, ne güzel güllük güneşlikmiş hayatın işte, niye gölgeleyeceksin ki boş ver. Musmutlu günlerin olsun, bize de arada girip yorum at :))
ahahhaha aynennn oyle direkt yazdıgınızı okuyunca taslar oturduayy doğruuu, durduk yere enerji alamadım diyorlardı valla kesin bundan
ahahahaha ayy evet ya bitirdik gerçekten ben bide 3 yıldır falan düzenli fal atıyodm iyi bi müşterilerini kaybettilerBen telwe yerinde olsam sizi danışman alırdım..pes..bitmiş site 2 saatte...
MantıklıBende ilk nasıl diye düşündüm . Sonra bu topiği okuyor kesin oradan benim fal attığımı gördü baktı işte
İnanıyorum size . Dün akşam kardeşimle konuştuk hatta bunu annemden gizli birisine fal baktırmış canlı fal . Kardeşim dedi ki açtık sadece merhaba dedim o kadar bu bi saymaya başladı cebimdeki parayı söyleyecek diye korktum dedi . Evleneceği adamı kardeşimin iş olayını vs hep söylemiş . Kahve 150 tarot 200Gerçekten hissiyatı olan bir falcı,soru sormaz.Mesela ben evlenmeden önce bir falcıya gitmiştim,eşimle tanışmıyorduķ bile.Bütün özelliklerini,kaç çocuğum olacağını,yaşayacağım bölgeyi falan takır takır söyledi kadın.Tabi o anda dalga geçiyor zannettim ve inanmadım.Eşimle tanıştıktan sonra resmen şom olmuştum ama o kadını bir daha bulamadık.Bir Cafe de baktirmıştım 14 sene falan önce.
Evet hemde benimle alakalı bulması kopyala yapıştır yapması aşırı kolaydı . Çünkü senelerdir üyeyim proyum . Ayrıca da çok aktif kullanıcıyımdoğru gerçekten saat saat de yazdınız...oradan anlar..
Kızlar altıncı hisleri olana ben hiç fal atmadım ama benim pro falıma bakmıştı iyiydiBen diyorum o biraz sayko. Üç harflileri falan vardır diye çok dilime dolamak istemiyorum ahahahahahahah
Mars mı o kim bulamadımKızlar bugün falcı Mars’ın falında bahsettiği bişey çıktı( falını yaşayan var mı başka acaba
Bir yolun var sitesinde bakıyorMars mı o kim bulamadım
Ay elifsycan Google translate gibi anlamsız kelimeler cümleler dört sene önce baktırmışım ona ucuz diye herhalde hayatımda bu kadar anlatım bozukluğu ve imla hatası olan sacma sapan bir fal okumamıştımElifsucan ın çok beğeneni var ama bir o kadar da beğenmeyeni var aynı olivia gibi. O yüzden olmaz diyemiyorum şahsen.
Bana falları tutmamıştı.
Tellwe de zannettim de o yüzden sordumBir yolun var sitesinde bakıyor
Elifsucan dan ben memnunum sesli bakıyor da sanırım enerjiye göre degisiyorAy elifsycan Google translate gibi anlamsız kelimeler cümleler dört sene önce baktırmışım ona ucuz diye herhalde hayatımda bu kadar anlatım bozukluğu ve imla hatası olan sacma sapan bir fal okumamıştım
Kızlar zaten buradaki nickinizle tellwedeki arasında benzerlik varsa veya kimin fal attığını falcı anlamışsa (buraya anonim olarak bakan falcılar olabilir), burda forumda ara kısmına nickinizi yazınca, yorum attığınız bütün konular çıkıyor. Yani bakmak isteyen çok kolay bulur sizle ilgili detayları burda.Evet hemde benimle alakalı bulması kopyala yapıştır yapması aşırı kolaydı . Çünkü senelerdir üyeyim proyum . Ayrıca da çok aktif kullanıcıyım
Yani esimle yaşayacağımız bir tartışmayla ilgiliydi, evet bir mevzu oldu ama tartışma sonu onun dediği gibi olmadı. Yani söyleydı, bana bir sey olacak dedi ve bu seyın sebebi de bir tartışma dedi, o tartışma oldu ama asıl olay olmadı, sebebi oldu sadece. Tarih olarak evet çıktıTarih olarak çıktı mı peki ? Çok özel değilse hangi konuda çıktı dddiğii
Ben bu Zeyder i çözemiyorum ya bana da olumsuz bile konuşsa sesi enerjisi çok iyi geliyor. Çok az noktada çelişiyor kendisiyle, evet dedikleri de yüzde yüz çıkmıyor (hangi falcının çıkıyor ki çok normal) ama ilginç bir şekilde ona danışmadan duramıyorum ben. En son yazın erkek arkadaşımla ayrılık yaşadığımda barışacağımız zamanı akışta neler olacağını falan bildi mesela, detayda bilemedikleri oldu. Şimdi yine bazı zamanlar söyledi başka durumlar gördü bilmiyorum bekleyeceğim artık.Bu arada zeyderin falı icin artık cıkmadı diyebilirim sanırım, ama nedense cok begendım onun falını, analizleri cok iyiydi anlatımı tespitlerı tavsiyeleri. Ikı tane olumsuz sey söylemisti, hani kesin cıkmadı demem için üstünden biraz daha geçmesini bekledim ama olmayacak gibi duruyor (insallah) bir ay geçti cunku. yani söyle, dedıgı aslında olabılırdı, o ıkı kötu seyden bir tanesine sebebiyet verebilecek ıkı olay yaşadım ama ben cok yumuşak bir insan olduğum ıcın sonu onun dediği gibi olmadı direkten döndük yani. Tekrar baktırmak isterim ama birkac ay sonra falan. Yesıl cingene ile o favorim Benım su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?