tellwe.com'da bakılan fallar!

ben de aynı durumdayım biliyor musun, cok kendini bilerek duzgun bir sekilde konusuyor, oyle hızlı konusayım laf kalabalıgı yapayım o bu degil. gecenlerde havadisse baktırdıgımda 6 dk lık kaydın ilk 2 dk sı tarot falının ne oldugunu anlattı. pardon fal diil bilincaltı okuması, kahve falından farkları bilmem ne. dedim yani ne geregi var boyle bır seye, yazık yani. neyse, isini hakkıyla yapanların caba gostermesine gerek kalmıyor bir noktada, onlardan hizmet alanlar zaten en guzel sekilde reklamını yapıyor. zeyder bana bir sey icin 2 sene vade verdi, bana cok mantıklı geldi cunku daha once bir astrologa danıstıgımda o da benzer bir tarihi vermisti. belki ben de baktırırım zeydere tekrar ama yesil cingeneye baktırmak istiyorum daha cok. telefon faturamın kesilmesini bekliyorum ki baktırayım. benim aylık fal limitim 50 tl o zamana kadar sabredersem cingeneye atıcam, onun sohbetini seviyorum cunku gercekten

Evet net net konuşuyor ama böyle bilmiş falcılar gibi de değil o yüzden çok sempatik geliyor bana. Karşı tarafa bana yaptığı bir şey için kızdıysa mesela sanki arkadaşımmış gibi samimi tepkiler veriyor sinirleniyor falan
Bana da yaz başında 1-1.5 yıl arası vade vermişti bir durum için, onun dışında ara vadelerim var.
Havadiss i de başarılı bulmuştum, tabii bir kez danıştım henüz söyledikleri de olmadı. Onda da çok akıcı ve gerçekten sorduğum insanın duygularını kendisi de o an hissediyormuş gibi anlatışı hoşuma gitmişti.
Yeşilcingene bana hiç bakmadı yaa

Evet ben de zeyderi samimi buluyorum cıksın çıkmasın cingene de öyle bende ben cok önceden beri hep ona baktırıyorum herhalde 2018den beri falan

Arkadaşlar bu arada söylemeyi atladığım birşey aklıma geldi.Sorularınızda zaman verin..Mesela 6 ay içinde dönecek mi? 3 ay içinde beklediğim para gelecek mi gibi..böylelikle falcıların vadelerine gerek kalmaz gerçi bende hep unuttum baktırdıklarımda...bende bir daha baktırırsam öyle soracağım....

Kardeşimin falcısına msj attım ay kadın hala yazmadı yaaa yazsa para yollayacağım hafta sonu girmeden

Ben de bekleyip bekleyip daralınca iptal etmiştim artık o kadar sabrım yok ya zaten bekleyebilen bir insan olsam kendimi falla oyalamak yerine beklerim yani olacak olan olur diye

Kızlar şöyle bir bakıyorum da baktırdım falcılara Bu arada Olivia da şunu fark ettim kendi mesajlarima girdim falı baktırmadan önce o bile spesifik şeyi ben yorum olarak yazmışım farklı bir başlığa Sonrasında da Olivia fal attım demişim yani öyle duygularım karmakarışık

Olivia çoğu insana hayal kırıklığı oldu sanırım ama bu kadar detay olabilecek bir şeyi bilmese de geçmişte dediğinin çıktığı, tutarlı yorum yaptığı kişiler olmuş. Şaşkınım ben de.

arkadaşlar acil cevaplar mısınız
buradaki yorumlardan etkilenip '' seruven '' e ucretli kahve falı attım. SARTLI bakma dıye bır sey yollamış
ılk defa fal baktırcam ucretlı sasırdım acıkcası . ne yapayım baktırım mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…