- 10 Eylül 2020
- 468
- 452
- 33
- 27
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.141
3. Sıradaydım 24 saattir bakmadı geri çektimMitra da hala sıra bekliyorum
Merakla bekliyorum yorumunuzu :)Bende beklemedeyim
ben de aynı durumdayım biliyor musun, cok kendini bilerek duzgun bir sekilde konusuyor, oyle hızlı konusayım laf kalabalıgı yapayım o bu degil. gecenlerde havadisse baktırdıgımda 6 dk lık kaydın ilk 2 dk sı tarot falının ne oldugunu anlattı. pardon fal diil bilincaltı okuması, kahve falından farkları bilmem ne. dedim yani ne geregi var boyle bır seye, yazık yani. neyse, isini hakkıyla yapanların caba gostermesine gerek kalmıyor bir noktada, onlardan hizmet alanlar zaten en guzel sekilde reklamını yapıyor. zeyder bana bir sey icin 2 sene vade verdi, bana cok mantıklı geldi cunku daha once bir astrologa danıstıgımda o da benzer bir tarihi vermisti. belki ben de baktırırım zeydere tekrar ama yesil cingeneye baktırmak istiyorum daha cok. telefon faturamın kesilmesini bekliyorum ki baktırayım. benim aylık fal limitim 50 tlBen bu Zeyder i çözemiyorum ya bana da olumsuz bile konuşsa sesi enerjisi çok iyi geliyor. Çok az noktada çelişiyor kendisiyle, evet dedikleri de yüzde yüz çıkmıyor (hangi falcının çıkıyor ki çok normal) ama ilginç bir şekilde ona danışmadan duramıyorum ben. En son yazın erkek arkadaşımla ayrılık yaşadığımda barışacağımız zamanı akışta neler olacağını falan bildi mesela, detayda bilemedikleri oldu. Şimdi yine bazı zamanlar söyledi başka durumlar gördü bilmiyorum bekleyeceğim artık.
Evet net net konuşuyor ama böyle bilmiş falcılar gibi de değil o yüzden çok sempatik geliyor bana. Karşı tarafa bana yaptığı bir şey için kızdıysa mesela sanki arkadaşımmış gibi samimi tepkiler veriyor sinirleniyor falanben de aynı durumdayım biliyor musun, cok kendini bilerek duzgun bir sekilde konusuyor, oyle hızlı konusayım laf kalabalıgı yapayım o bu degil. gecenlerde havadisse baktırdıgımda 6 dk lık kaydın ilk 2 dk sı tarot falının ne oldugunu anlattı. pardon fal diil bilincaltı okuması, kahve falından farkları bilmem ne. dedim yani ne geregi var boyle bır seye, yazık yani. neyse, isini hakkıyla yapanların caba gostermesine gerek kalmıyor bir noktada, onlardan hizmet alanlar zaten en guzel sekilde reklamını yapıyor. zeyder bana bir sey icin 2 sene vade verdi, bana cok mantıklı geldi cunku daha once bir astrologa danıstıgımda o da benzer bir tarihi vermisti. belki ben de baktırırım zeydere tekrar ama yesil cingeneye baktırmak istiyorum daha cok. telefon faturamın kesilmesini bekliyorum ki baktırayım. benim aylık fal limitim 50 tlo zamana kadar sabredersem cingeneye atıcam, onun sohbetini seviyorum cunku gercekten
Evet ben de zeyderi samimi buluyorum cıksın çıkmasınEvet net net konuşuyor ama böyle bilmiş falcılar gibi de değil o yüzden çok sempatik geliyor bana. Karşı tarafa bana yaptığı bir şey için kızdıysa mesela sanki arkadaşımmış gibi samimi tepkiler veriyor sinirleniyor falan
Bana da yaz başında 1-1.5 yıl arası vade vermişti bir durum için, onun dışında ara vadelerim var.
Havadiss i de başarılı bulmuştum, tabii bir kez danıştım henüz söyledikleri de olmadı. Onda da çok akıcı ve gerçekten sorduğum insanın duygularını kendisi de o an hissediyormuş gibi anlatışı hoşuma gitmişti.
Yeşilcingene bana hiç bakmadı yaa
Ben ona baktım astrolog vs 'ymiş muhtemelen o dışarıya da danışmanlık veriyordur. Buradaki tutar düşük olduğu için onlara öncelik vermiştir.Baktım 3 ay önce de faalmiş gitmiş sonra..bakmayadabilir bence...Mitramoni 2 gündür bekliyorum
Ben de bekleyip bekleyip daralınca iptal etmiştim artık o kadar sabrım yok ya zaten bekleyebilen bir insan olsam kendimi falla oyalamak yerine beklerim yani olacak olan olur diyeBüyük ihtimal çünkü herkes ona atıyor ve beklemede kalıyor millet falını iptal ederek fal sırası geliyor şu anda da attım da hala aynı sıram duruyor hiçbir şekilde fala bakmıyor bekleyelim yani acelesi yok
Ben bekliyorum yaBen de bekleyip bekleyip daralınca iptal etmiştim artık o kadar sabrım yok ya zaten bekleyebilen bir insan olsam kendimi falla oyalamak yerine beklerim yani olacak olan olur diye
Olivia çoğu insana hayal kırıklığı oldu sanırım ama bu kadar detay olabilecek bir şeyi bilmese de geçmişte dediğinin çıktığı, tutarlı yorum yaptığı kişiler olmuş. Şaşkınım ben de.Kızlar şöyle bir bakıyorum da baktırdım falcılara Bu arada Olivia da şunu fark ettim kendi mesajlarima girdim falı baktırmadan önce o bile spesifik şeyi ben yorum olarak yazmışım farklı bir başlığa Sonrasında da Olivia fal attım demişim yani öyle duygularım karmakarışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?