- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.161
Ben şartlı baktırmamanı tavsiye ederimarkadaşlar acil cevaplar mısınız
buradaki yorumlardan etkilenip '' seruven '' e ucretli kahve falı attım. SARTLI bakma dıye bır sey yollamış
ılk defa fal baktırcam ucretlı sasırdım acıkcası . ne yapayım baktırım mı ?
Ahahahaha valla çok haklısın, tamam bir gün falan beklenir de yani o ne öyle 2-3 gün.Ben de bekleyip bekleyip daralınca iptal etmiştim artık o kadar sabrım yok ya zaten bekleyebilen bir insan olsam kendimi falla oyalamak yerine beklerim yani olacak olan olur diye
cok cahıl gıbı durcak ama neden ? yanı fal ya hani zaten garantisi yok burada ki sartı falan anlamadım acıkcası benBen şartlı baktırmamanı tavsiye ederim
Şartlı olunca olumlu-olumsuz yorum yapamıyorsun iade de talep edemiyorsun sanırım.cok cahıl gıbı durcak ama neden ? yanı fal ya hani zaten garantisi yok burada ki sartı falan anlamadım acıkcası ben
Yaaa işte bak ben demiştim kesin kendi alanları var bizi fişledikleri diye. Yalnız sen benden daha yaman çıktın
cok cahıl gıbı durcak ama neden ? yanı fal ya hani zaten garantisi yok burada ki sartı falan anlamadım acıkcası ben
Evet aynen çok güvendiğiniz biriyse tabi şartlı kabul edebilirsiniz ama benim bugüne kadar kabul ettiğim şartlılar fos çıktı. Onlar da zaten kötü bakacağını hissedip, düşük puan gelmesin diye şartlı atıyorlar. Aslında herkese şartlı atarlar da onların da günlük şartlı sınırı varmış. Ben bir keresinde destek kısmına şikayet yazmıştım oradan söylediler.Şartlı olunca olumlu-olumsuz yorum yapamıyorsun iade de talep edemiyorsun sanırım.
Yorumunu illa ki almak istediğim biriyse ben şartlı da kabul ediyorum bazen, olivia öyle olmuştu mesela tabii şimdi düşününce keşke kabul etmeseymişim diyorum foyası meydana çıktı çünkü.
Seruven e şaşırdım ben iki kere gönderdim ikisine de normal baktı anlayamadım yeni mi çıkmış şartlı fal işi onda çok tuhaf...
Hahahaha
Şartlı fal için araştırma yaparken denk geldim yaa tesadüf oldu tamamen.Yaaa işte bak ben demiştim kesin kendi alanları var bizi fişledikleri diye. Yalnız sen benden daha yaman çıktınnasıl buldun bunu, falcı hesabın falan mı var
Etmez benceTellwe hesabımda 35 kredi var yaaa onu geri iade etmez mi sitebu gereksizlerle uğraşmak istemiyorum.
Dediğin gibi olabilir canım ama seruven yıllardır isim yapmış biri ihtiyaç duymaz diye düşündüm.Evet aynen çok güvendiğiniz biriyse tabi şartlı kabul edebilirsiniz ama benim bugüne kadar kabul ettiğim şartlılar fos çıktı. Onlar da zaten kötü bakacağını hissedip, düşük puan gelmesin diye şartlı atıyorlar. Aslında herkese şartlı atarlar da onların da günlük şartlı sınırı varmış. Ben bir keresinde destek kısmına şikayet yazmıştım oradan söylediler.
Bence de neyse artık olan olduEtmez bence
Ay süper, atsana özelden linki :))) biz de bakalım. Ben de falcı hesabın varsa isim ver de sana fal atalım diyecektimŞartlı fal için araştırma yaparken denk geldim yaa tesadüf oldu tamamen.
Böyle bir yer varmış konuşup duruyorlar oradan
Şartlı dediğiniz neDediğin gibi olabilir canım ama seruven yıllardır isim yapmış biri ihtiyaç duymaz diye düşündüm.
Bir de farklı zamanlarda 2 fal attım ikisi de şartlı değildi. Belki o arada bir şeyler yaşamış olabilir o da bir ihtimal.
Nereden bakıyor o? Meraklandım hemenBence de neyse artık olan oldukardeşim baya ünlü bir falcıya fal baktırmış aşırı iyi ama . İsmini verdi kadına bugün ödeme yaptım yarın veya bu gece için haber bekliyorum şuan eşimle heyecanlandık
Fala şart koyuyor bazı falcılar. Yorumladıktan sonra puan veremiyor yorum atamıyorsunuz ve iade talep edemiyorsunuz. O şartı kabul etmeniz koşuluyla falınıza bakıyor.Şartlı dediğiniz ne
Nereden bakıyor o? Meraklandım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?