- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.181
Şartlı fal sorusu soran arkadaşım teşekkürü hak ediyor onun sayesinde oldu ne olduysa, şartlı fal dedik durduk da doğru mu biliyormuşum diye bakarken burada buldum kendimiAyy buldum valla ben detellwe forum falan yazdım google a direkt çıktı hakikaten. Helal sana N noktalibirgul
Ben şimdi o foruma daldım da benim ismimi yazmışlar mı diye bakıyorum ama yokumŞartlı fal sorusu soran arkadaşım teşekkürü hak ediyor onun sayesinde oldu ne olduysa, şartlı fal dedik durduk da doğru mu biliyormuşum diye bakarken burada buldum kendimi
Ben de ilk ona baktım ya şükür yokumBen şimdi o foruma daldım da benim ismimi yazmışlar mı diye bakıyorum ama yokum
kim bu falcı nasıln ulaşırız ? ay ben nereden bulaştım bu işlere kendimi durduramıyorum. ama cok ıhtıyacım varBence de neyse artık olan oldukardeşim baya ünlü bir falcıya fal baktırmış aşırı iyi ama . İsmini verdi kadına bugün ödeme yaptım yarın veya bu gece için haber bekliyorum şuan eşimle heyecanlandık
Ediyorlar daha önce ettiler benimkini tabi banka kartından odediysen ederlerEtmez bence
Bilgim yok diye tahmin yürüttüm. Çok güzel haber o zaman bu :)Ediyorlar daha önce ettiler benimkini tabi banka kartından odediysen ederler
Kardeşim bulmuş baya ünlü birisi instagramda biraz önce görüştük baya konuştu 25 dk soru cvp yaptık enerjisini filan çöl sevdim bakalım dedikleri çıkacak mıkim bu falcı nasıln ulaşırız ? ay ben nereden bulaştım bu işlere kendimi durduramıyorum. ama cok ıhtıyacım var
Bende 2 sıradayım 3. Deydim sıkıldım çektim sonra geri yolladım 5 teydim 2 ye düştüMetroda birinci sıradayım ama bu birinci sırada olmam diğerlerinin geri çekmesi ile mi bakmasıyla mı bilmiyorum bekliyorum ömrümde kimseye bu kadar beklemedim
Ücret isim neKardeşim bulmuş baya ünlü birisi instagramda biraz önce görüştük baya konuştu 25 dk soru cvp yaptık enerjisini filan çöl sevdim bakalım dedikleri çıkacak mı
Şartlının boş çıkmamasına sevindim :) en azından memnun kalmışsınızarkadaşlar ' serüven ' şartlı falını kabul etmiş bu akşam bakmış. cok uzun bir yazı yazmış. ne hissediyorsam yazmış bir kahve falından benim hissettiğim şeyleri nasıl yazdı bu kısımda cidden hayret ettim. şaşırdım. ben bir şey yazmamıştım cunku bilerek. muhtemelen tesadüf ama mart ayında gerçekleşecek olan bir şey var nasipse. onuda yazmış ona da çok şaşırdım. hafifte tırstım. daha önce hiç ciddi fal baktırmadım eylencesineydi hep. benim ilk deneyimim boyle.
yaniii. iki satır yazar bırakır sanıyordum. ya da alakasız seyler yazar falan. ama tuhaf şekilde içimi okumuş gibi bir yazıydı.Şartlının boş çıkmamasına sevindim :) en azından memnun kalmışsınız
Bir sen bir de ben bir dikiş tutturamadık gibi :) ben de meraklandım seruvene baktırmak istiyorum ama kredim yok o yüzden maalesef. Senin deneyimini de çok merak ediyorumSerüven i denemek istiyorum
Vallah dikiş tutturamadık bende demeyeceğim adaçayınıBu arada benEvita1907 nın dediği şeyi yani doğum haritamdaki elementlerin dengesine baktım. Ateş neredeyse hiç yok gibiydi. Onu dengelemek adına doğal taş olayından yürüyorum :) çok da kurcaladım. Ateş elementinin taşlarına baktım, sipariş verdim. Bakalım üstümdeki saçma halde bir iyileşme olacak mı, en azından iyi hissetmek istiyorum. Eskiden beri benim enerjim aşırı düşüktür. Başkasının negatif enerjisi anında geçer falan, hemen yorulurdum. Veya bir şeyim beğenilse ertesi gün hemen başıma bir olumsuz durum gelirdi. Bu element olayına hiç hakim değildim. Şimdi bakacağım, taşlardan sonra en azından enerji açısından toparlanma olacağını umuyorum. Bir de kızlar bana çok iyi gelen bir şeyi de aktarayım buhranda sıkışmış bunalmış ve birden böyle her şeyin aksi gittiği zamanlar ben haneye çok olumsuz enerji yüklendiği için onu evin içinde adaçayı tütsüleyerek atıyorum. Çok iyi geliyor. Tütsüleyerek evin içinde gezdirin. Sonra kapı cam açın tüm koku gitsin, bu şekilde olumsuz enerji de çıkıyor. Hep yaparım hep de işe yarıyor bu bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?