tellwe.com'da bakılan fallar!

Ayy buldum valla ben de tellwe forum falan yazdım google a direkt çıktı hakikaten. Helal sana N noktalibirgul
Şartlı fal sorusu soran arkadaşım teşekkürü hak ediyor onun sayesinde oldu ne olduysa, şartlı fal dedik durduk da doğru mu biliyormuşum diye bakarken burada buldum kendimi

kim bu falcı nasıln ulaşırız ? ay ben nereden bulaştım bu işlere kendimi durduramıyorum. ama cok ıhtıyacım var

Metroda birinci sıradayım ama bu birinci sırada olmam diğerlerinin geri çekmesi ile mi bakmasıyla mı bilmiyorum bekliyorum ömrümde kimseye bu kadar beklemedim

kim bu falcı nasıln ulaşırız ? ay ben nereden bulaştım bu işlere kendimi durduramıyorum. ama cok ıhtıyacım var
Kardeşim bulmuş baya ünlü birisi instagramda biraz önce görüştük baya konuştu 25 dk soru cvp yaptık enerjisini filan çöl sevdim bakalım dedikleri çıkacak mı

Metroda birinci sıradayım ama bu birinci sırada olmam diğerlerinin geri çekmesi ile mi bakmasıyla mı bilmiyorum bekliyorum ömrümde kimseye bu kadar beklemedim
Bende 2 sıradayım 3. Deydim sıkıldım çektim sonra geri yolladım 5 teydim 2 ye düştü

arkadaşlar ' serüven ' şartlı falını kabul etmiş bu akşam bakmış. cok uzun bir yazı yazmış. ne hissediyorsam yazmış bir kahve falından benim hissettiğim şeyleri nasıl yazdı bu kısımda cidden hayret ettim. şaşırdım. ben bir şey yazmamıştım cunku bilerek. muhtemelen tesadüf ama mart ayında gerçekleşecek olan bir şey var nasipse. onuda yazmış ona da çok şaşırdım. hafifte tırstım. daha önce hiç ciddi fal baktırmadım eylencesineydi hep. benim ilk deneyimim boyle.

Şartlının boş çıkmamasına sevindim :) en azından memnun kalmışsınız

Şartlının boş çıkmamasına sevindim :) en azından memnun kalmışsınız
yaniii. iki satır yazar bırakır sanıyordum. ya da alakasız seyler yazar falan. ama tuhaf şekilde içimi okumuş gibi bir yazıydı.
'' şöyle olacak , şunları yaşayacaksın '' gibi bir şeyler beklıyordum onlar yoktu :))

Bu arada ben Evita1907 nın dediği şeyi yani doğum haritamdaki elementlerin dengesine baktım. Ateş neredeyse hiç yok gibiydi. Onu dengelemek adına doğal taş olayından yürüyorum :) çok da kurcaladım. Ateş elementinin taşlarına baktım, sipariş verdim. Bakalım üstümdeki saçma halde bir iyileşme olacak mı, en azından iyi hissetmek istiyorum. Eskiden beri benim enerjim aşırı düşüktür. Başkasının negatif enerjisi anında geçer falan, hemen yorulurdum. Veya bir şeyim beğenilse ertesi gün hemen başıma bir olumsuz durum gelirdi. Bu element olayına hiç hakim değildim. Şimdi bakacağım, taşlardan sonra en azından enerji açısından toparlanma olacağını umuyorum. Bir de kızlar bana çok iyi gelen bir şeyi de aktarayım buhranda sıkışmış bunalmış ve birden böyle her şeyin aksi gittiği zamanlar ben haneye çok olumsuz enerji yüklendiği için onu evin içinde adaçayı tütsüleyerek atıyorum. Çok iyi geliyor. Tütsüleyerek evin içinde gezdirin. Sonra kapı cam açın tüm koku gitsin, bu şekilde olumsuz enerji de çıkıyor. Hep yaparım hep de işe yarıyor bu bende.

Vallah dikiş tutturamadık bende demeyeceğim adaçayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…