- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.201
Canım ona ben de bakacağım, geçenlerde enerjim düşünce araştırmaya başladım sonra araya bazı işler girdi kaldı.Bu arada ben @Evita1907 nın dediği şeyi yani doğum haritamdaki elementlerin dengesine baktım. Ateş neredeyse hiç yok gibiydi. Onu dengelemek adına doğal taş olayından yürüyorum :) çok da kurcaladım. Ateş elementinin taşlarına baktım, sipariş verdim. Bakalım üstümdeki saçma halde bir iyileşme olacak mı, en azından iyi hissetmek istiyorum. Eskiden beri benim enerjim aşırı düşüktür. Başkasının negatif enerjisi anında geçer falan, hemen yorulurdum. Veya bir şeyim beğenilse ertesi gün hemen başıma bir olumsuz durum gelirdi. Bu element olayına hiç hakim değildim. Şimdi bakacağım, taşlardan sonra en azından enerji açısından toparlanma olacağını umuyorum. Bir de kızlar bana çok iyi gelen bir şeyi de aktarayım buhranda sıkışmış bunalmış ve birden böyle her şeyin aksi gittiği zamanlar ben haneye çok olumsuz enerji yüklendiği için onu evin içinde adaçayı tütsüleyerek atıyorum. Çok iyi geliyor. Tütsüleyerek evin içinde gezdirin. Sonra kapı cam açın tüm koku gitsin, bu şekilde olumsuz enerji de çıkıyor. Hep yaparım hep de işe yarıyor bu bende.
Ben asto . com dan haritamı çıkarttım, oradaki bütün burçlarımı (yükselen, ay, merkür, venüs vs) tek tek kağıda yazdım sonra o burçların elementlerine bakıp karşılarına yazdım. Diğer 3 elementim 4-6 civarındayken ateş 1 taneydi. Bu yüzden ateşi dengelemem gerekiyor. Sen nasıl çıkarttın zayıf olan elementini?Bu arada şimdi baktım haritama göre eksik elementime ama benim çok kafam karışıyor, internet ortamında milyon bilgi var birbiriyle çelişen. Hadi belli isimlere güvenip bunu aştık diyelim bu sefer de başka konuya takılıyorum. Hava elementim eksikmiş mesela ama okuyorum ateş elementim de eksikmiş gibi davranışlar sergiliyorum bir yandan
Bana güvenilir bi kaynak gönderin bişey yapın
Şöyle hesaplama yöntemi buldum bunu uygulayabilirsin:Bu arada şimdi baktım haritama göre eksik elementime ama benim çok kafam karışıyor, internet ortamında milyon bilgi var birbiriyle çelişen. Hadi belli isimlere güvenip bunu aştık diyelim bu sefer de başka konuya takılıyorum. Hava elementim eksikmiş mesela ama okuyorum ateş elementim de eksikmiş gibi davranışlar sergiliyorum bir yandan
Bana güvenilir bi kaynak gönderin bişey yapın
Şöyle hesaplama yöntemi buldum bunu uygulayabilirsin:
Burcunuz, Yükselen burcunuz ve Ay burcunuz 3 puan:
Güneş Burcunuz 3 puan (örneğin burcunuz akrep ise su elementine 3 puan veriyoruz.)
Yükselen (ASC) Burcunuz 3 Puan (örneğin yükselen burcunuz Başak ise toprak elementine 3 puan veriyoruz)
Ay Burcunuz 3 Puan (örneğin Ay burcunuz Terazi ise hava elementine 3 puan veriyoruz)
MC, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn 1 Puan:
MC (10. ev / Kariyer Evi) : Örneğin kariyer eviniz İkizlerde ise hava 1puan
Merkür : Örneğin Merkür Akrepte ise su 1 puan
Venüs : Örneğin Venüs Yayda ise ateş 1 puan
Mars : Örneğin Mars Terazide ise hava 1 puan
Jüpiter: Örneğin Jüpiter Koçta ise ateş 1 puan
Satürn : Örneğin Satürn Yayda se ateş 1 puan
Aynen böyle çıkardım canım. Sorun eksik elemente bağlı olarak neler olabileceğine baktığımda evet bana uyuyor çoğu, ama aynı anda ateş grubum eksik olmamasına rağmen bazı özelliklerini taşımıyorum gibi. Bende ateş 4, hava 1, su 3, toprak 7 çıktı. Hava ve su zayıf dursa da ateşte de eksiğim var gibi mesela, belki toprağın baskın oluşu etkiliyordur bilmiyorum astrolojik bir göz lazım bunaBen asto . com dan haritamı çıkarttım, oradaki bütün burçlarımı (yükselen, ay, merkür, venüs vs) tek tek kağıda yazdım sonra o burçların elementlerine bakıp karşılarına yazdım. Diğer 3 elementim 4-6 civarındayken ateş 1 taneydi. Bu yüzden ateşi dengelemem gerekiyor. Sen nasıl çıkarttın zayıf olan elementini?
Bence öncelikli olarak havayı dengele sen. Ben mesela ateş elementi eksikliği için taş diye arattım bir sürü kaynak çıktı tabi ama hepsinin ortak noktasında tek bir taş vardı, o yüzden onu seçtim. Çok alengirli konular tabi. Çünkü hava elementin eksikse, hava grubundaki burçların taşlarından birini almıyorsun aslında. Hava eksikliğinin sebep olduğu karakteristik özelliği elimine edecek taşı alıyorsun. Mesela benim ateş elementi eksik, bu da özgüvensizlik, cesaret eksikliği bigi davranışsal özellikler getiriyormuş ki evet öyleyim cidden :) bu özelliği elimine edecek taş da (toprak elementine ait bir taş olmasına rağmen) kaplangözü taşıymış çünkü cesaret ve motivasyon getiriyormuş. Dolayısıyla senin de hava elementi eksikliğinde oluşan özellikleri azaltacak taşa ihtiyacın varmış. Ben şöyle bir baktım da senin için, ametist ve aquamarin taşı oluyormuş senin durumuna.Aynen böyle çıkardım canım. Sorun eksik elemente bağlı olarak neler olabileceğine baktığımda evet bana uyuyor çoğu, ama aynı anda ateş grubum eksik olmamasına rağmen bazı özelliklerini taşımıyorum gibi. Bende ateş 4, hava 1, su 3, toprak 7 çıktı. Hava ve su zayıf dursa da ateşte de eksiğim var gibi mesela, belki toprağın baskın oluşu etkiliyordur bilmiyorum astrolojik bir göz lazım bunaNeyse bunu ayrıca değerlendireceğim, sonuçta her özellik yüzde yüz taşınamaz illa diğer alanlar tam görünse bile eksik kalan noktalar olur. Belki o gözle bakmak da lazım bilmiyorum. Gerçi o zaman da madem öyle neden element çıkardım bende şu eksik diyip ona yönelseydim diye düşünüyorum.
Peki eksik elementine uygun doğal taşları bulduğun kaynak neresi? Her yerde başka taş yazıyor.
Ayy çok teşekkür ederim canım emeğin içinBence öncelikli olarak havayı dengele sen. Ben mesela ateş elementi eksikliği için taş diye arattım bir sürü kaynak çıktı tabi ama hepsinin ortak noktasında tek bir taş vardı, o yüzden onu seçtim. Çok alengirli konular tabi. Çünkü hava elementin eksikse, hava grubundaki burçların taşlarından birini almıyorsun aslında. Hava eksikliğinin sebep olduğu karakteristik özelliği elimine edecek taşı alıyorsun. Mesela benim ateş elementi eksik, bu da özgüvensizlik, cesaret eksikliği bigi davranışsal özellikler getiriyormuş ki evet öyleyim cidden :) bu özelliği elimine edecek taş da (toprak elementine ait bir taş olmasına rağmen) kaplangözü taşıymış çünkü cesaret ve motivasyon getiriyormuş. Dolayısıyla seninde hava elementi eksikliğinde oluşan özellikleri azaltacak taşa ihtiyacın varmış. Ben şöyle bir baktım da senin için, ametist ve aquamarin taşı oluyormuş senin durumuna.
Ametist: Takıntı ve endişeleri giderir. Odaklanmayı sağlar. Kendini doğru ifade etmeyi sağlar, iletişim sorunları için kullanılabilir.
Aquamarin: Bereket ve şans getirir. Psikolojik rahatsızlıklarda ruhsal rahatlama verebilir. Stresli durumlarda etkisi vardır. Sezgileri güçlendirir.
Aquamarin bana uygun gibiAyy çok teşekkür ederim canım emeğin için
Tesadüf ikisi de var evde biliyor musun, aquamarini bu konulara bakmadan önce almıştım sevdiğim için, ametist de hediye gelmişti çok mutlu oldum şu anBir de lapis lazuli taşını okudum ona da bakabilirim.
aa süpermiş, olmasına sevindim :)Ayy çok teşekkür ederim canım emeğin için
Tesadüf ikisi de var evde biliyor musun, aquamarini bu konulara bakmadan önce almıştım sevdiğim için, ametist de hediye gelmişti çok mutlu oldum şu anBir de lapis lazuli taşını okudum ona da bakabilirim.
Ya güldüm ama aynı ben valla gülüyoruz ağlanacak halimize zatenBayılıyorum hayatım tepetaklak olurken hiçbir şey yokmuş gibi hala hunharca boş beleş yerleri para harcamaya hayatım kayarken ben
Al benden de o kadar ama gel gör ki para yok ahahahahha, müthiş bir dizginlenme yöntemiŞimdi Kredi satın alıp daha sonrasında Tövbemi bozup kendime olan saygımı bir kenara bırakıp fal göndereceğim
Benim de hayat kayık durumda, salla ya kendimize çok kontrolcü davranmamak gerek, çok sıkıyoruz kendimizi. Bu da böyle bir dönem ve bir şekilde kendimizi rahatlatmamız gerekiyor. Çoook büyük paralar dökmediğin sürece sorun da yok bence, bir çeşit kafa dağıtmaca, eğlence gibi bir şey bizler için :)Bayılıyorum hayatım tepetaklak olurken hiçbir şey yokmuş gibi hala hunharca boş beleş yerleri para harcamaya hayatım kayarken ben
Bemde zaman aşımı oldu bakmadı Bence de saldım çayıra Mevlam bayra battı balık yan gider attım gitti yapacak hiçbir şey yokKızlaaar doğum günümde tellweden gelen 7 kredi ile ne yapayım derken en son mitramoniye fal attım ve biraz önce baktı :)) vade vermiş 7 ay gibi, bakalım onu göreceğiz ve anı bilmiş bende. Uzun da yazmış ayrıca. 7liralık bir fal için çook iyi bence.
Canım dün konuşulanlardan sonra söylemeyeyim yorumlandıktan sonra söylerim dedim de senden sonra da ben vardım sırada. Ben de beğendim uzun uzun anlatmış gerçekten, durumumu da açıklamış. Tabii kötü haberler vermiş ama bilmiyorum umarım o kısım çıkmaz, vadem yok dolayısıylaKızlaaar doğum günümde tellweden gelen 7 kredi ile ne yapayım derken en son mitramoniye fal attım ve biraz önce baktı :)) vade vermiş 7 ay gibi, bakalım onu göreceğiz ve anı bilmiş bende. Uzun da yazmış ayrıca. 7liralık bir fal için çook iyi bence.
Memnun kalmana çok sevindim canım.Kızlaaar doğum günümde tellweden gelen 7 kredi ile ne yapayım derken en son mitramoniye fal attım ve biraz önce baktı :)) vade vermiş 7 ay gibi, bakalım onu göreceğiz ve anı bilmiş bende. Uzun da yazmış ayrıca. 7liralık bir fal için çook iyi bence.
Çok takılma olumsuza ya her denilen çıkmıyor ki zaten, içini ferah tut canımCanım dün konuşulanlardan sonra söylemeyeyim yorumlandıktan sonra söylerim dedim de senden sonra da ben vardım sırada. Ben de beğendim uzun uzun anlatmış gerçekten, durumumu da açıklamış. Tabii kötü haberler vermiş ama bilmiyorum umarım o kısım çıkmaz, vadem yok dolayısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?