- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.221
Bana böyle gelecekle ilgili söylenen olumlu da olsa olumsuz da olsa çıkmıyorYa ben tarota tövbe edeceğim, hiçbir tarot falım iyi çıkmıyor yaa
Katina olsun kahve olsun hepsi ok ama tarotta şu kartları seçemiyorum arkadaşHayır tamam enerji yansıyor ona göre seçiyoruz falan da katinada yansımıyor mu bu enerji anlamadım ki alyans falan seçiyorum onda
Çok takılma olumsuza ya her denilen çıkmıyor ki zaten, içini ferah tut canımaklına getirme öyle negatif şeyler
Haklısın canım takılmamaya çalışıyorum zaten ama ister istemez ufak bir modum düşüyor. Gelecek için ben de aynı fikirdeyim, zamanında olumsuz dedikleri de çıkmadı olumlu dedikleri de.Bana böyle gelecekle ilgili söylenen olumlu da olsa olumsuz da olsa çıkmıyoro yüzden anı yaşa boşver, böyle önümüzdeki günlerde ..... gibi kısa vade verenlerde tutan oluyor da ben çok gelecek olayına inanmadığım için takılmıyorum
Var mı öyle biri yaKızlar en iyi dediğiniz kim
Zamanaşımı Fal iade oldu bana telefondan baktırdığım abla var biraz zaman geçmesini bekliyorum işte telwe de o paraya daha çok bakım yaptırıyorumVar mı öyle biri yasen mitra ya baktırdın mı canım?
Valla en iyi yok maalesef, kimin enerjisi kimle tutarsa. Yine deneme yanılmaya kaldıkKızlar en iyi dediğiniz kim
Canım halihazırda önünde 2 tercih varsa ben seruven diyorum çünkü gelecek konusunda da kendini kanıtlamış birisi. Yine çıkmayabilir sonuçta fal bu, bir de tabii mitraya göre daha pahalı. Mitra uygun ve uzun uzun da bakıyor, beni biraz sarsmış olabilir aynı falda tüm olumsuzlukları sayarak ama olsun hakkını yememeliyimOndan da falı geri çektim bütün krediler bana kaldı kimi derse ona baktırıcam artık kim kime överse
Fal atmadan önce duvardan sormayı denesen? Bakabilecekse gönderirsin hiç değilse baktı mı bakacak mı durumu yaşamazsın.Kızlar serüvene falatmıştım sonra geri çektim bakmadı bayağı bir süre ben de bekleyemedim mitraya attım tekrardan Gene son sıraya kaldım büyük ihtimal gene zamanaşımı olacak yine yangınlar yine ben
Ay inanmıyorumÜstünde durmayayım diyorum ama olumsuz fallardan sonra 1-2 gün kendime gelemiyorum. Evet durumda olumlu bir şey de yok ama yine de faldaki tek iyi tarafın “senin tek dostun sensin” olması kolay kaldırılabilecek gibi değiladam hem yalancıymış, hem hiç üzülmüyormuş, hem de hayatında başka kadın varmış
Ben durumun bu kadar vahim olduğunu düşünmüyorum açıkçası, yani tekrar bir araya gelmeyebiliriz ama bunca zaman hayal görmüş olduğuma inanmak istememem doğalAy inanmıyorumgercı insanın bir noktada kendıne gelmesı ıcın böyle sarsılması gerekiyor ama durumun bu kadar olumsuz olduğunu sen de dusunuyor musun, yani dogru mudur sence mantıklı mı? zeyder de bana biraz kötu bir fal bakmıştı ama olmadı dedıklerı mesela. Gerci senın baktırdıgın su anı yorumlamış zeyder bana onumuzdekı bır ıkı ay demisti
Bu arada Zeyder bana da geçen yıl baktığında cenaze görmüştü, hatta burada birine daha görmüş ve onunki çıkmıştı. Çok yakınım değil söylediği kişi yakınımın yakını olacakmış ama çok şükür olmadı henüz umarım da olmaz.Ay inanmıyorumgercı insanın bir noktada kendıne gelmesı ıcın böyle sarsılması gerekiyor ama durumun bu kadar olumsuz olduğunu sen de dusunuyor musun, yani dogru mudur sence mantıklı mı? zeyder de bana biraz kötu bir fal bakmıştı ama olmadı dedıklerı mesela. Gerci senın baktırdıgın su anı yorumlamış zeyder bana onumuzdekı bır ıkı ay demisti
Ya Allah aşkına bana dedin ne seviyor dediler çıkmadı ne sevmiyor dediler çıkmadı boşver aşkım yaÜstünde durmayayım diyorum ama olumsuz fallardan sonra 1-2 gün kendime gelemiyorum. Evet durumda olumlu bir şey de yok ama yine de faldaki tek iyi tarafın “senin tek dostun sensin” olması kolay kaldırılabilecek gibi değiladam hem yalancıymış, hem hiç üzülmüyormuş, hem de hayatında başka kadın varmış
Ya Allah aşkına bana dedin ne seviyor dediler çıkmadı ne sevmiyor dediler çıkmadı boşver aşkım yaÜstünde durmayayım diyorum ama olumsuz fallardan sonra 1-2 gün kendime gelemiyorum. Evet durumda olumlu bir şey de yok ama yine de faldaki tek iyi tarafın “senin tek dostun sensin” olması kolay kaldırılabilecek gibi değiladam hem yalancıymış, hem hiç üzülmüyormuş, hem de hayatında başka kadın varmış
Olay bizde bitiyor, falımıza da bizim kendi hissiyatımız geçtiği için falcı onu sanki gerçek oymuş gibi yorumluyor. Sen adamı sevdiğin için ve içten içe onun da seni sevdiğini düşündüğün için bu fala yansımış. Zaten bilinçaltı okuma gibi olmuş artık fallar. Bizde olanı bize söylüyorlar biz de aa nasıl bildi diye seviniyoruz. Halbuki gelecek hep muamma :/Hatta 1:30 yıl boyunca aldatıldım ozamanlar telefonda ve 100 yüze baktırıyordum dünyanın parasını harcıyordum kimse bilemedi seni Seviyor dediler boynuzumu yedim oturdum aşağıya
oo sen çok bilimsel çalışmışsın kutlarım..ben 12 evin elementini toplayıp bulmuştum sadece açıkçası...1.ev aslan yani ateş gb.Şöyle hesaplama yöntemi buldum bunu uygulayabilirsin:
Burcunuz, Yükselen burcunuz ve Ay burcunuz 3 puan:
Güneş Burcunuz 3 puan (örneğin burcunuz akrep ise su elementine 3 puan veriyoruz.)
Yükselen (ASC) Burcunuz 3 Puan (örneğin yükselen burcunuz Başak ise toprak elementine 3 puan veriyoruz)
Ay Burcunuz 3 Puan (örneğin Ay burcunuz Terazi ise hava elementine 3 puan veriyoruz)
MC, Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter, Satürn 1 Puan:
MC (10. ev / Kariyer Evi) : Örneğin kariyer eviniz İkizlerde ise hava 1puan
Merkür : Örneğin Merkür Akrepte ise su 1 puan
Venüs : Örneğin Venüs Yayda ise ateş 1 puan
Mars : Örneğin Mars Terazide ise hava 1 puan
Jüpiter: Örneğin Jüpiter Koçta ise ateş 1 puan
Satürn : Örneğin Satürn Yayda se ateş 1 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?