tellwe.com'da bakılan fallar!

Bana böyle gelecekle ilgili söylenen olumlu da olsa olumsuz da olsa çıkmıyor o yüzden anı yaşa boşver, böyle önümüzdeki günlerde ..... gibi kısa vade verenlerde tutan oluyor da ben çok gelecek olayına inanmadığım için takılmıyorum

Çok takılma olumsuza ya her denilen çıkmıyor ki zaten, içini ferah tut canım aklına getirme öyle negatif şeyler
Haklısın canım takılmamaya çalışıyorum zaten ama ister istemez ufak bir modum düşüyor. Gelecek için ben de aynı fikirdeyim, zamanında olumsuz dedikleri de çıkmadı olumlu dedikleri de.

Ondan da falı geri çektim bütün krediler bana kaldı kimi derse ona baktırıcam artık kim kime överse
Canım halihazırda önünde 2 tercih varsa ben seruven diyorum çünkü gelecek konusunda da kendini kanıtlamış birisi. Yine çıkmayabilir sonuçta fal bu, bir de tabii mitraya göre daha pahalı. Mitra uygun ve uzun uzun da bakıyor, beni biraz sarsmış olabilir aynı falda tüm olumsuzlukları sayarak ama olsun hakkını yememeliyim
Bir de şartlı fal konusu var, seruven son zamanlarda şartlı göndermeye başlamış.

Fal atmadan önce duvardan sormayı denesen? Bakabilecekse gönderirsin hiç değilse baktı mı bakacak mı durumu yaşamazsın.

Üstünde durmayayım diyorum ama olumsuz fallardan sonra 1-2 gün kendime gelemiyorum. Evet durumda olumlu bir şey de yok ama yine de faldaki tek iyi tarafın “senin tek dostun sensin” olması kolay kaldırılabilecek gibi değil adam hem yalancıymış, hem hiç üzülmüyormuş, hem de hayatında başka kadın varmış

Ay inanmıyorum gercı insanın bir noktada kendıne gelmesı ıcın böyle sarsılması gerekiyor ama durumun bu kadar olumsuz olduğunu sen de dusunuyor musun, yani dogru mudur sence mantıklı mı? zeyder de bana biraz kötu bir fal bakmıştı ama olmadı dedıklerı mesela. Gerci senın baktırdıgın su anı yorumlamış zeyder bana onumuzdekı bır ıkı ay demisti

Ben durumun bu kadar vahim olduğunu düşünmüyorum açıkçası, yani tekrar bir araya gelmeyebiliriz ama bunca zaman hayal görmüş olduğuma inanmak istememem doğal Evet tarot baktığı için ağırlıkla şu an odaklıydı, zamansız olarak yakın gelecek de vardı onda da ilişkisi devam edecekmiş onu söyledi bir de ben bunu öğrenip şok geçirdikten sonra onu arayacakmışım. Ay bilmiyorum valla ben çıkıp biraz hava alayım
En son geçen yıl byv de Serkan Tek in falından sonra böyle olmuştum zehir zemberekti o da. Neyse ki çıkmadı ama o dönem zor geçmişti, bir de fallara yeni başlamışım herkesin söylediğine inanıyorum falan zor günlerdi.

Bu arada Zeyder bana da geçen yıl baktığında cenaze görmüştü, hatta burada birine daha görmüş ve onunki çıkmıştı. Çok yakınım değil söylediği kişi yakınımın yakını olacakmış ama çok şükür olmadı henüz umarım da olmaz.

Ya Allah aşkına bana dedin ne seviyor dediler çıkmadı ne sevmiyor dediler çıkmadı boşver aşkım ya

Ya Allah aşkına bana dedin ne seviyor dediler çıkmadı ne sevmiyor dediler çıkmadı boşver aşkım ya

Bana biri taa eskiden şey demişti, sana kolay fal bakılamaz, bilmiyorum tam ama yani enerjim mi müsaade etmiyormuş neymiş o tarz bir olaydan bahsedilmişti. Bu sebeple fallarda bana söylenenler de %70 tutmuyor (gelecekle ilgili olan kısmı).
Geçmiş ve anı biliyorlar ama cidden geleceği tutturan 1 kişi oldu sadece. O da yüzyüze baktırdığım bir falcıydı. Şak şak söyledi, asla inanmadım çünkü o tarz planlarım yoktu hayatımda. Ama hayat beni oralara sürükledi cidden dediği çıktı. Bu yüzden belki N noktalibirgul senin de o tarz bir durumun vardır enerjin izin vermiyorsa gelecekle ilgili bakılamıyor olabilirsin. Çok da inanma söylenenlere o yüzden.

Hatta 1:30 yıl boyunca aldatıldım ozamanlar telefonda ve 100 yüze baktırıyordum dünyanın parasını harcıyordum kimse bilemedi seni Seviyor dediler boynuzumu yedim oturdum aşağıya
Olay bizde bitiyor, falımıza da bizim kendi hissiyatımız geçtiği için falcı onu sanki gerçek oymuş gibi yorumluyor. Sen adamı sevdiğin için ve içten içe onun da seni sevdiğini düşündüğün için bu fala yansımış. Zaten bilinçaltı okuma gibi olmuş artık fallar. Bizde olanı bize söylüyorlar biz de aa nasıl bildi diye seviniyoruz. Halbuki gelecek hep muamma :/

oo sen çok bilimsel çalışmışsın kutlarım..ben 12 evin elementini toplayıp bulmuştum sadece açıkçası...1.ev aslan yani ateş gb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…