tellwe.com'da bakılan fallar!

kartlara hep aynı şeyleri soruyorsan enerjinin dengesi bozuluyordur..en azından aynı konuyu ayda bir sorabilirsen daha iyi yanıtlar alabilirsin...tabi attığın insanlar da özenmeyince iyice çorba oluyor insan o da ayrı .....aslında kendin öğrensen bir deste alıp boş vakitlerinde çalışsan...inan en güzeli..hem kafanı da meşgul etmiş olursun....

Serkan tek hala bakıyormu yaw..o 5-6 sene önce düştüğüm batakta serkan tek de vardı...bir tanesi de çıksa...pehh...en çıkmayanların kralı benim için valla....

tarotta mı? kahvede mi? tarotta cenaze direk görünmez çünkü..bir ölüm kartı vardır o da fiziki ölümden başka anlamları vardır...böyle insanları öldürenlere çok itibar etmemek lazım..hissediyor falandır o da fani hislerine göre...açıkçası tarotta ölümden çok emin olacağımız bir kart yok...dediğim gibi ölüm kartı var o da dönem kapanması,bitmesi gerekenin bitmesi gibi anlamları varır özetle...derin bir kart ama bu kadar yazıyorum...direk ona bakarak birini ölecek olduğunu düşünemezsin baktığın konu ile ilgili birşeylerin ölümüdür o yani...

Hatta 1:30 yıl boyunca aldatıldım ozamanlar telefonda ve 100 yüze baktırıyordum dünyanın parasını harcıyordum kimse bilemedi seni Seviyor dediler boynuzumu yedim oturdum aşağıya
yani hem aldatıp bir yandan da seviyordu gibi yoralım...bazı insanların sevgi anlayışları ilginç çünkü...ama üzüldüm..1.5 sene uzunmuş...tabi bu seninle ilgili birşey değil karşı tarafın karakteri ile ilgili tabi...

Aynen öyle herkes kendine yakışanı yapar

Ya Allah aşkına bana dedin ne seviyor dediler çıkmadı ne sevmiyor dediler çıkmadı boşver aşkım ya
Kızlar sağolun yazdıklarınız iyi geldi gerçekten
Birkaç gün böyle oluyorum sonra normalleşiyorum zaten. Ve evet genelde de bakılan fallarım pek tutmadı bugüne kadar ne iyi ne kötü belki de bu yüzdendir.

Kahvede söylemişti canım. Yani bana da saçma geliyor zaten doğru da bulmuyorum falda böyle şeyleri. Her psikoloji de kaldırmaz ama söylüyor o sağolsun

Evet hep aynı şeyi soruyorum, bunu daha önce de biri demişti sanki ya ama unutmuşum sonrasında. Bir de buna dikkat edeyim bakalım. Yalnız aman fala ara vereyim demiyorum, ona dikkat edeyim gene baktırayım güya ara vermiştim de yine bozdum bu arada kendim tarot destesi almayı da düşündüm ama onu da erteledim.

Hatta 1:30 yıl boyunca aldatıldım ozamanlar telefonda ve 100 yüze baktırıyordum dünyanın parasını harcıyordum kimse bilemedi seni Seviyor dediler boynuzumu yedim oturdum aşağıya

1:30 derken 1,5 mu demek istedin yani ayy allah iyiliğini versin ben de anlamaya çalışıyordum orayı.

Ben de almak istiyorum ama yorumlama olayı çok derin ya, oturup ona çalışmak lazım... benim öyle bir vaktim yok sanki

Kitap falı baktırcaktım da kahve attım hiç iptal ettirdim kitap ya da gümüşlü su bilmiyorum İnsan hesabını alıp da cevap vermiyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…