- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.241
Buna çok güldüm ama bu senin psikolojini koruma yöntemin bence :)Bayılıyorum hayatım tepetaklak olurken hiçbir şey yokmuş gibi hala hunharca boş beleş yerleri para harcamaya hayatım kayarken ben
Aquamarin boğaz çakrası içinde çok iyi...kendini güzel ifade ettiğine inanmıyorsan ya da sıklıkla yanlış anlaşıldığını düşünüyorsan...bu arada banyoda su akarken şarkı söylemek de boğaz çakrasını çalıştırıyor...Aquamarin bana uygun gibi
kartlara hep aynı şeyleri soruyorsan enerjinin dengesi bozuluyordur..en azından aynı konuyu ayda bir sorabilirsen daha iyi yanıtlar alabilirsin...tabi attığın insanlar da özenmeyince iyice çorba oluyor insan o da ayrı .....aslında kendin öğrensen bir deste alıp boş vakitlerinde çalışsan...inan en güzeli..hem kafanı da meşgul etmiş olursun....Ya ben tarota tövbe edeceğim, hiçbir tarot falım iyi çıkmıyor yaa
Katina olsun kahve olsun hepsi ok ama tarotta şu kartları seçemiyorum arkadaşHayır tamam enerji yansıyor ona göre seçiyoruz falan da katinada yansımıyor mu bu enerji anlamadım ki alyans falan seçiyorum onda
bende seruven diyorum...ya da daha önce konuştuğumuz hayal satmayan direk kart okuyucuları..en azından hayal kırıklığı yaşamazsın...fiyatları daha düşük diye...Ondan da falı geri çektim bütün krediler bana kaldı kimi derse ona baktırıcam artık kim kime överse
Ben durumun bu kadar vahim olduğunu düşünmüyorum açıkçası, yani tekrar bir araya gelmeyebiliriz ama bunca zaman hayal görmüş olduğuma inanmak istememem doğalEvet tarot baktığı için ağırlıkla şu an odaklıydı, zamansız olarak yakın gelecek de vardı onda da ilişkisi devam edecekmiş onu söyledi bir de ben bunu öğrenip şok geçirdikten sonra onu arayacakmışım. Ay bilmiyorum valla ben çıkıp biraz hava alayım
En son geçen yıl byv de Serkan Tek in falından sonra böyle olmuştum zehir zemberekti o da. Neyse ki çıkmadı ama o dönem zor geçmişti, bir de fallara yeni başlamışım herkesin söylediğine inanıyorum falan zor günlerdi.
tarotta mı? kahvede mi? tarotta cenaze direk görünmez çünkü..bir ölüm kartı vardır o da fiziki ölümden başka anlamları vardır...böyle insanları öldürenlere çok itibar etmemek lazım..hissediyor falandır o da fani hislerine göre...açıkçası tarotta ölümden çok emin olacağımız bir kart yok...dediğim gibi ölüm kartı var o da dönem kapanması,bitmesi gerekenin bitmesi gibi anlamları varır özetle...derin bir kart ama bu kadar yazıyorum...direk ona bakarak birini ölecek olduğunu düşünemezsin baktığın konu ile ilgili birşeylerin ölümüdür o yani...Bu arada Zeyder bana da geçen yıl baktığında cenaze görmüştü, hatta burada birine daha görmüş ve onunki çıkmıştı. Çok yakınım değil söylediği kişi yakınımın yakını olacakmış ama çok şükür olmadı henüz umarım da olmaz.
yani hem aldatıp bir yandan da seviyordu gibi yoralım...bazı insanların sevgi anlayışları ilginç çünkü...ama üzüldüm..1.5 sene uzunmuş...tabi bu seninle ilgili birşey değil karşı tarafın karakteri ile ilgili tabi...Hatta 1:30 yıl boyunca aldatıldım ozamanlar telefonda ve 100 yüze baktırıyordum dünyanın parasını harcıyordum kimse bilemedi seni Seviyor dediler boynuzumu yedim oturdum aşağıya
Aynen öyle herkes kendine yakışanı yaparyani hem aldatıp bir yandan da seviyordu gibi yoralım...bazı insanların sevgi anlayışları ilginç çünkü...ama üzüldüm..1.5 sene uzunmuş...tabi bu seninle ilgili birşey değil karşı tarafın karakteri ile ilgili tabi...
Ya Allah aşkına bana dedin ne seviyor dediler çıkmadı ne sevmiyor dediler çıkmadı boşver aşkım ya
Kızlar sağolun yazdıklarınız iyi geldi gerçektenBana biri taa eskiden şey demişti, sana kolay fal bakılamaz, bilmiyorum tam ama yani enerjim mi müsaade etmiyormuş neymiş o tarz bir olaydan bahsedilmişti. Bu sebeple fallarda bana söylenenler de %70 tutmuyor (gelecekle ilgili olan kısmı).
Geçmiş ve anı biliyorlar ama cidden geleceği tutturan 1 kişi oldu sadece. O da yüzyüze baktırdığım bir falcıydı. Şak şak söyledi, asla inanmadım çünkü o tarz planlarım yoktu hayatımda. Ama hayat beni oralara sürükledi cidden dediği çıktı. Bu yüzden belki N noktalibirgul senin de o tarz bir durumun vardır enerjin izin vermiyorsa gelecekle ilgili bakılamıyor olabilirsin. Çok da inanma söylenenlere o yüzden.
Kahvede söylemişti canım. Yani bana da saçma geliyor zaten doğru da bulmuyorum falda böyle şeyleri. Her psikoloji de kaldırmaz ama söylüyor o sağolsuntarotta mı? kahvede mi? tarotta cenaze direk görünmez çünkü..bir ölüm kartı vardır o da fiziki ölümden başka anlamları vardır...böyle insanları öldürenlere çok itibar etmemek lazım..hissediyor falandır o da fani hislerine göre...açıkçası tarotta ölümden çok emin olacağımız bir kart yok...dediğim gibi ölüm kartı var o da dönem kapanması,bitmesi gerekenin bitmesi gibi anlamları varır özetle...derin bir kart ama bu kadar yazıyorum...direk ona bakarak birini ölecek olduğunu düşünemezsin baktığın konu ile ilgili birşeylerin ölümüdür o yani...
Bence de söylenmemeli ya gerek yokKahvede söylemişti canım. Yani bana da saçma geliyor zaten doğru da bulmuyorum falda böyle şeyleri. Her psikoloji de kaldırmaz ama söylüyor o sağolsun
Evet hep aynı şeyi soruyorum, bunu daha önce de biri demişti sanki ya ama unutmuşum sonrasında. Bir de buna dikkat edeyim bakalım. Yalnız aman fala ara vereyim demiyorum, ona dikkat edeyim gene baktırayımkartlara hep aynı şeyleri soruyorsan enerjinin dengesi bozuluyordur..en azından aynı konuyu ayda bir sorabilirsen daha iyi yanıtlar alabilirsin...tabi attığın insanlar da özenmeyince iyice çorba oluyor insan o da ayrı .....aslında kendin öğrensen bir deste alıp boş vakitlerinde çalışsan...inan en güzeli..hem kafanı da meşgul etmiş olursun....
Hatta 1:30 yıl boyunca aldatıldım ozamanlar telefonda ve 100 yüze baktırıyordum dünyanın parasını harcıyordum kimse bilemedi seni Seviyor dediler boynuzumu yedim oturdum aşağıya
yani hem aldatıp bir yandan da seviyordu gibi yoralım...bazı insanların sevgi anlayışları ilginç çünkü...ama üzüldüm..1.5 sene uzunmuş...tabi bu seninle ilgili birşey değil karşı tarafın karakteri ile ilgili tabi...
Ben de almak istiyorum ama yorumlama olayı çok derin ya, oturup ona çalışmak lazım... benim öyle bir vaktim yok sankiEvet hep aynı şeyi soruyorum, bunu daha önce de biri demişti sanki ya ama unutmuşum sonrasında. Bir de buna dikkat edeyim bakalım. Yalnız aman fala ara vereyim demiyorum, ona dikkat edeyim gene baktırayımgüya ara vermiştim de yine bozdum bu arada kendim tarot destesi almayı da düşündüm ama onu da erteledim.
Tırnaklarım uzun olduğu için sesli klavye kullanıyorum öyle çıkarmış1:30 derken 1,5 mu demek istedin yani ayy allah iyiliğini versinben de anlamaya çalışıyordum orayı.
Evet çok yönlü bi durum üzerinde epey çalışmak zaman ayırmak lazım gibi duruyor.Ben de almak istiyorum ama yorumlama olayı çok derin ya, oturup ona çalışmak lazım... benim öyle bir vaktim yok sanki
Çevrimiçi oldu mu hiç canım bu arada Yoksa hiç mi girmiyor?Kitap falı baktırcaktım da kahve attım hiç iptal ettirdim kitap ya da gümüşlü su bilmiyorum İnsan hesabını alıp da cevap vermiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?