- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.261
Hayır bir de sormamış...bu bilgi niye verilir ki? Acayip güzel bakıyorum bak sormadığın acayip bilgileri de veriyorum mesajı yani..başka birşey değil...Bence de söylenmemeli ya gerek yok
boşver böyle böyle bırakıyorsun zaten :) bu bir başlangıççEvet hep aynı şeyi soruyorum, bunu daha önce de biri demişti sanki ya ama unutmuşum sonrasında. Bir de buna dikkat edeyim bakalım. Yalnız aman fala ara vereyim demiyorum, ona dikkat edeyim gene baktırayımgüya ara vermiştim de yine bozdum bu arada kendim tarot destesi almayı da düşündüm ama onu da erteledim.
Ya saat 1.30 da demek istiyor yada 1.5 sene dedim...1.5 sene mantıklı geldi :)1:30 derken 1,5 mu demek istedin yani ayy allah iyiliğini versinben de anlamaya çalışıyordum orayı.
ya aslında temel bakmak için uzun uzun bir çalışma gerekmiyor da..ayrıntılı sorunlarında ya da açılım çeşitlerinde bir araya getirmek sorun biraz....ilk etapta biraz çalışıp tatmin eder aslında seni...Mesela benim hakkımda ne düşünüyor dedin atıyorum kılıç kraliesi çıktı aramızda engel olduğunu düşünüyor veya benden dolayı kafasına engeli var vs gibi özet şeyler düşünebilirsin...kitapçık anlamı bu...Evet çok yönlü bi durum üzerinde epey çalışmak zaman ayırmak lazım gibi duruyor.
Aynen ya çok cins tip var, ben de bakıyorum online diye atıyorum, sonra üstünden 2-3 dk geçiyor bir bakıyorum çevrimdışı olmuş bütün gün de geri gelmiyor. Ya gördün sonuçta fal geldiğini mesaj yaz bari, bakamayacağını söyle belki ben başkasına gönderirim. Boşa bekliyoruz öyle. Bu tiplere para kazandırıyoruz ya biz de az değiliz işte, akıllanamadık :)Bu arada Servan abla yok ortada kızın biri de yazmış duvarın abla fal attım ne zaman bakarsın diye bunlar ne oluyor bunlardaki bu ego ne ya sonuçta görürsün senin sistemde fal geldin hani insan bir mesaj atar bakar yani insan yerine koymuyor bizi karı
Ben kahveye zorlasam sanki daha kolay çıkartırım gibi ahahahahahEvet çok yönlü bi durum üzerinde epey çalışmak zaman ayırmak lazım gibi duruyor.
Kahveye girme..o eni konu fal,kehanet...karma yaratırsın..kendi hayat yolunu çetrefilli hale getirirsin...tarotta enerji okuması adı altında geleceğe de çok takılmadan idare etmek en iyisi...Ben kahveye zorlasam sanki daha kolay çıkartırım gibi ahahahahahama insan kendine bakamaz derler tabi o da ayrı.
Teşekkür ederim canım çok yardımcı oluyorsun zatenya aslında temel bakmak için uzun uzun bir çalışma gerekmiyor da..ayrıntılı sorunlarında ya da açılım çeşitlerinde bir araya getirmek sorun biraz....ilk etapta biraz çalışıp tatmin eder aslında seni...Mesela benim hakkımda ne düşünüyor dedin atıyorum kılıç kraliesi çıktı aramızda engel olduğunu düşünüyor veya benden dolayı kafasına engeli var vs gibi özet şeyler düşünebilirsin...kitapçık anlamı bu...
Kartları nasıl temizleyeceksin...nasıl soru sorulur vs. buradan yazarsan ben yardım ederim. çok araştırmıştım...
Aaa niye bıraktı ki bu kadar olaya girmişken,hazır öğrenmişken...tarot güzel ya...Teşekkür ederim canım çok yardımcı oluyorsun zaten
Çok önceleri ablam bakardı benim tarot, sonra bıraktı. Kartlarına çok bağlıydı, enerjimi veriyorum başkası dokunamaz derdi. Bana açılım yapmazken kafama göre dokunmaya kalkarsam bi gürültü kıyamet kopardı falanO zamanlar kartlarının ve onun arasındaki ilişkiyi görüp ufaktan tırsmıyor değildim
Kahve falı da bakıyordu, sanırım daha çok ondan kaynaklı bazı ruhsal sıkıntılar yaşadı öylece hepsinden uzaklaştı.Aaa niye bıraktı ki bu kadar olaya girmişken,hazır öğrenmişken...tarot güzel ya...
Ayy nasıl karma yaratılıyor ya? Yani falda gördüğümü zannettiğim şeyi mi yaşarım diyorsun?Kahveye girme..o eni konu fal,kehanet...karma yaratırsın..kendi hayat yolunu çetrefilli hale getirirsin...tarotta enerji okuması adı altında geleceğe de çok takılmadan idare etmek en iyisi...
Ruhsal sıkıntı değil o..enerji yönetimini bilmiyordur muhtemelen...tarota ayrı enerji harcıyor kahveye ayrı ama yerine koyamıyor veya bağı kesemiyor..sağlıklı kanala bağlanamıyor yani...o çok sıkıntı yapar..bırakınca bağı kesince rahatlamıştır...doğru...Kahve falı da bakıyordu, sanırım daha çok ondan kaynaklı bazı ruhsal sıkıntılar yaşadı öylece hepsinden uzaklaştı.
Yok kuzum...yani bir arkadaşına fal baktın diyelim...telveleri kafana göre veya hislerine göre benzetiyorsun...kartlardaki gibi sembolızma yok...mesela diyorsun ki eşin aldatıyor işte yola gideceksin vs vs... eşinin aldattığını düşünerek üzülüyor veya istediği yola gidemeyince üzülüyor vs...dolaylı yoldan birini üzmüş oluyorsun yani..e seninde payına düşen olur bu bağlamda...tarotta da kesin şöyle olcak böyle olacak değilde...potansiyelinde şu enerji var ama bu bir uyarı istersen yolunu değiştir vs gibi söylemek lazım zaten...geçmiş geçmişte kaldı onda bir problem yok ama gelecek ile ilgili konuşurken çok dikkat etmek lazım...Ayy nasıl karma yaratılıyor ya? Yani falda gördüğümü zannettiğim şeyi mi yaşarım diyorsun?
Ay Evita, şöyle saatlerce seni dinlemek istiyorum :) ne güzel birçok şeyi biliyorsunRuhsal sıkıntı değil o..enerji yönetimini bilmiyordur muhtemelen...tarota ayrı enerji harcıyor kahveye ayrı ama yerine koyamıyor veya bağı kesemiyor..sağlıklı kanala bağlanamıyor yani...o çok sıkıntı yapar..bırakınca bağı kesince rahatlamıştır...doğru...
Kesinlikle katılıyorum, o yüzden zaten gelecek söyleyenlere güvenmiyorum sanırım.Yok kuzum...yani bir arkadaşına fal baktın diyelim...telveleri kafana göre veya hislerine göre benzetiyorsun...kartlardaki gibi sembolızma yok...mesela diyorsun ki eşin aldatıyor işte yola gideceksin vs vs... eşinin aldattığını düşünerek üzülüyor veya istediği yola gidemeyince üzülüyor vs...dolaylı yoldan birini üzmüş oluyorsun yani..e seninde payına düşen olur bu bağlamda...tarotta da kesin şöyle olcak böyle olacak değilde...potansiyelinde şu enerji var ama bu bir uyarı istersen yolunu değiştir vs gibi söylemek lazım zaten...geçmiş geçmişte kaldı onda bir problem yok ama gelecek ile ilgili konuşurken çok dikkat etmek lazım...
yani inançlara ve tercihlere saygımdan günah kısmına girmiyorum herzamanki gibi...mesela eşine kötü davranıyor onun tekamül yoluna müdahale etmiş oluyorsun...vs vs bence gerenkk yok...yapana saygım var...Yok kuzum...yani bir arkadaşına fal baktın diyelim...telveleri kafana göre veya hislerine göre benzetiyorsun...kartlardaki gibi sembolızma yok...mesela diyorsun ki eşin aldatıyor işte yola gideceksin vs vs... eşinin aldattığını düşünerek üzülüyor veya istediği yola gidemeyince üzülüyor vs...dolaylı yoldan birini üzmüş oluyorsun yani..e seninde payına düşen olur bu bağlamda...tarotta da kesin şöyle olcak böyle olacak değilde...potansiyelinde şu enerji var ama bu bir uyarı istersen yolunu değiştir vs gibi söylemek lazım zaten...geçmiş geçmişte kaldı onda bir problem yok ama gelecek ile ilgili konuşurken çok dikkat etmek lazım...
Bir de kader kavramı dinlerden bağımsız da bir şey olabildiği için, yani hayatında izlediğin yoldaki davranışlarına ve enerjine göre şekilleniyor karşına çıkanlar nihayetinde. Bu sebeple kaderin değiştirilebilir olan taraflarına ket vurmak gibi oluyor falda geleceği söylemek. Yani mesela sana diyor ki o işe giremeyeceksin, sen de uğraşmayı bırakıyorsun o iş için falan, halbuki yeteri kadar çabalasan girecektin vs gibi.yani inançlara ve tercihlere saygımdan günah kısmına girmiyorum herzamanki gibi...mesela eşine kötü davranıyor onun tekamül yoluna müdahale etmiş oluyorsun...vs vs bence gerenkk yok...yapana saygım var...
aynen canım ya..sadece tarota ilgim de bu yuzden...tarot ise girme demiyor mesela diyor ki şu konulara dikkat et vs yani öyle bakanları seviyorum ben diyeyim..farklı yaklaşanlarda var...Bir de kader kavramı dinlerden bağımsız da bir şey olabildiği için, yani hayatında izlediğin yoldaki davranışlarına ve enerjine göre şekilleniyor karşına çıkanlar nihayetinde. Bu sebeple kaderin değiştirilebilir olan taraflarına ket vurmak gibi oluyor falda geleceği söylemek. Yani mesela sana diyor ki o işe giremeyeceksin, sen de uğraşmayı bırakıyorsun o iş için falan, halbuki yeteri kadar çabalasan girecektin vs gibi.
Bence de öyle dusun, fal bu çıkar çıkmaz ama çoğunlukla cıkmıyorBen durumun bu kadar vahim olduğunu düşünmüyorum açıkçası, yani tekrar bir araya gelmeyebiliriz ama bunca zaman hayal görmüş olduğuma inanmak istememem doğalEvet tarot baktığı için ağırlıkla şu an odaklıydı, zamansız olarak yakın gelecek de vardı onda da ilişkisi devam edecekmiş onu söyledi bir de ben bunu öğrenip şok geçirdikten sonra onu arayacakmışım. Ay bilmiyorum valla ben çıkıp biraz hava alayım
En son geçen yıl byv de Serkan Tek in falından sonra böyle olmuştum zehir zemberekti o da. Neyse ki çıkmadı ama o dönem zor geçmişti, bir de fallara yeni başlamışım herkesin söylediğine inanıyorum falan zor günlerdi.
Haklı olabilirsin canım dediğin gibi bir durum yaşadı muhtemelen. Huzursuzlukları oldu, bazen korkuttuklarını falan söylerdi rüyalarında. Sonra da bakmamaya karar verdi zaten. Ne yapması lazımdı peki ya da yapmaması diyeyim?Ruhsal sıkıntı değil o..enerji yönetimini bilmiyordur muhtemelen...tarota ayrı enerji harcıyor kahveye ayrı ama yerine koyamıyor veya bağı kesemiyor..sağlıklı kanala bağlanamıyor yani...o çok sıkıntı yapar..bırakınca bağı kesince rahatlamıştır...doğru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?