tellwe.com'da bakılan fallar!

boşver böyle böyle bırakıyorsun zaten :) bu bir başlangıçç

Evet çok yönlü bi durum üzerinde epey çalışmak zaman ayırmak lazım gibi duruyor.
ya aslında temel bakmak için uzun uzun bir çalışma gerekmiyor da..ayrıntılı sorunlarında ya da açılım çeşitlerinde bir araya getirmek sorun biraz....ilk etapta biraz çalışıp tatmin eder aslında seni...Mesela benim hakkımda ne düşünüyor dedin atıyorum kılıç kraliesi çıktı aramızda engel olduğunu düşünüyor veya benden dolayı kafasına engeli var vs gibi özet şeyler düşünebilirsin...kitapçık anlamı bu...
Kartları nasıl temizleyeceksin...nasıl soru sorulur vs. buradan yazarsan ben yardım ederim. çok araştırmıştım...

Aynen ya çok cins tip var, ben de bakıyorum online diye atıyorum, sonra üstünden 2-3 dk geçiyor bir bakıyorum çevrimdışı olmuş bütün gün de geri gelmiyor. Ya gördün sonuçta fal geldiğini mesaj yaz bari, bakamayacağını söyle belki ben başkasına gönderirim. Boşa bekliyoruz öyle. Bu tiplere para kazandırıyoruz ya biz de az değiliz işte, akıllanamadık :)

Ben kahveye zorlasam sanki daha kolay çıkartırım gibi ahahahahah ama insan kendine bakamaz derler tabi o da ayrı.
Kahveye girme..o eni konu fal,kehanet...karma yaratırsın..kendi hayat yolunu çetrefilli hale getirirsin...tarotta enerji okuması adı altında geleceğe de çok takılmadan idare etmek en iyisi...

Teşekkür ederim canım çok yardımcı oluyorsun zaten
Çok önceleri ablam bakardı benim tarot, sonra bıraktı. Kartlarına çok bağlıydı, enerjimi veriyorum başkası dokunamaz derdi. Bana açılım yapmazken kafama göre dokunmaya kalkarsam bi gürültü kıyamet kopardı falan O zamanlar kartlarının ve onun arasındaki ilişkiyi görüp ufaktan tırsmıyor değildim

Aaa niye bıraktı ki bu kadar olaya girmişken,hazır öğrenmişken...tarot güzel ya...

Kahveye girme..o eni konu fal,kehanet...karma yaratırsın..kendi hayat yolunu çetrefilli hale getirirsin...tarotta enerji okuması adı altında geleceğe de çok takılmadan idare etmek en iyisi...
Ayy nasıl karma yaratılıyor ya? Yani falda gördüğümü zannettiğim şeyi mi yaşarım diyorsun?

Kahve falı da bakıyordu, sanırım daha çok ondan kaynaklı bazı ruhsal sıkıntılar yaşadı öylece hepsinden uzaklaştı.
Ruhsal sıkıntı değil o..enerji yönetimini bilmiyordur muhtemelen...tarota ayrı enerji harcıyor kahveye ayrı ama yerine koyamıyor veya bağı kesemiyor..sağlıklı kanala bağlanamıyor yani...o çok sıkıntı yapar..bırakınca bağı kesince rahatlamıştır...doğru...

Ayy nasıl karma yaratılıyor ya? Yani falda gördüğümü zannettiğim şeyi mi yaşarım diyorsun?
Yok kuzum...yani bir arkadaşına fal baktın diyelim...telveleri kafana göre veya hislerine göre benzetiyorsun...kartlardaki gibi sembolızma yok...mesela diyorsun ki eşin aldatıyor işte yola gideceksin vs vs... eşinin aldattığını düşünerek üzülüyor veya istediği yola gidemeyince üzülüyor vs...dolaylı yoldan birini üzmüş oluyorsun yani..e seninde payına düşen olur bu bağlamda...tarotta da kesin şöyle olcak böyle olacak değilde...potansiyelinde şu enerji var ama bu bir uyarı istersen yolunu değiştir vs gibi söylemek lazım zaten...geçmiş geçmişte kaldı onda bir problem yok ama gelecek ile ilgili konuşurken çok dikkat etmek lazım...

Ay Evita, şöyle saatlerce seni dinlemek istiyorum :) ne güzel birçok şeyi biliyorsun

Kesinlikle katılıyorum, o yüzden zaten gelecek söyleyenlere güvenmiyorum sanırım.

yani inançlara ve tercihlere saygımdan günah kısmına girmiyorum herzamanki gibi...mesela eşine kötü davranıyor onun tekamül yoluna müdahale etmiş oluyorsun...vs vs bence gerenkk yok...yapana saygım var...

yani inançlara ve tercihlere saygımdan günah kısmına girmiyorum herzamanki gibi...mesela eşine kötü davranıyor onun tekamül yoluna müdahale etmiş oluyorsun...vs vs bence gerenkk yok...yapana saygım var...
Bir de kader kavramı dinlerden bağımsız da bir şey olabildiği için, yani hayatında izlediğin yoldaki davranışlarına ve enerjine göre şekilleniyor karşına çıkanlar nihayetinde. Bu sebeple kaderin değiştirilebilir olan taraflarına ket vurmak gibi oluyor falda geleceği söylemek. Yani mesela sana diyor ki o işe giremeyeceksin, sen de uğraşmayı bırakıyorsun o iş için falan, halbuki yeteri kadar çabalasan girecektin vs gibi.

aynen canım ya..sadece tarota ilgim de bu yuzden...tarot ise girme demiyor mesela diyor ki şu konulara dikkat et vs yani öyle bakanları seviyorum ben diyeyim..farklı yaklaşanlarda var...

Bence de öyle dusun, fal bu çıkar çıkmaz ama çoğunlukla cıkmıyor zaten kötu bir dönemden geciyorsan hic kafaya takmaya gerek yok, düşünme bile, yokmus gibi davran

Haklı olabilirsin canım dediğin gibi bir durum yaşadı muhtemelen. Huzursuzlukları oldu, bazen korkuttuklarını falan söylerdi rüyalarında. Sonra da bakmamaya karar verdi zaten. Ne yapması lazımdı peki ya da yapmaması diyeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…