tellwe.com'da bakılan fallar!

aynen canım ya..sadece tarota ilgim de bu yuzden...tarot ise girme demiyor mesela diyor ki şu konulara dikkat et vs yani öyle bakanları seviyorum ben diyeyim..farklı yaklaşanlarda var...
Çoğu yorumcu tarotu da olması gerekenden farklı algılıyor bize de öyle yansıtıyor. Hep kesin net cevaplar ve sonuçlar şeklinde...

Bence de öyle dusun, fal bu çıkar çıkmaz ama çoğunlukla cıkmıyor zaten kötu bir dönemden geciyorsan hic kafaya takmaya gerek yok, düşünme bile, yokmus gibi davran
Evet çoğunlukla çıkmıyor da olumsuz olunca ya çıkarsa endişesi basıyor Yokmuş gibi davrandım sildim falı gözüme takılınca moralim bozulmasın diye. Öyle de yok sayarım
Teşekkür ederim desteğin için

Benım vardı tarot destem, enerjisı cok yıksektı bence o kartların, kendımle ılgılı ne sorsam anlamı olumsuz olan kartlar cıkıyordu, baka baka biraz okumayı öğrenmiştim, ama sonra cöpe attım korkup

bence tarot bakanların enerjilerini temizleme tekniklerini bilmeleri gerekiyor..hem kartları hem kendileri için..baktığı insanlarla bir enerji bağı kuruyor çünkü kesemez veya doğru yönetemezse sıkıntı olur...şambali,reiki yada uygun meditasyonlarla bunun gibi tekniklerle enerjilerini düzenli temizlemeleri lazım bence...

evet bende lise yıllarımda korkup aynı şeyi yapmıştım ve o dönem gibi olmadı sonrası...şimdi tam istediğim gibi öğrenemedim mesela..o dönem daha kolaydı benim için ama bilinçsiz olduğum için kehanette bulunabilirdim belki sistem bir anlamda korudu...

Sen harikasın yaa Sen gelene kadar fal boşluğunda oradan oraya savruluyor gibiydik yeminle
Ben bunları ablamla paylaşayım belki yeniden sıcak bakar tarota.

Benım çektiğim olumsuz kartlarda söylenen seyler hep gercek oluyordu basıma geliyordu o yuzden bıraktım :/ ya da cıkan kartlara cok üzülüp hep dusunuyordum basıma geliyordu

Benım çektiğim olumsuz kartlarda söylenen seyler hep gercek oluyordu basıma geliyordu o yuzden bıraktım :/ ya da cıkan kartlara cok üzülüp hep dusunuyordum basıma geliyordu
Bu yüzden mi acaba ya kendi falınıza bakmayın diyorlar. Neyse aklımıza negatif şeyler sokmayalım yine de :)

Bu yüzden mi acaba ya kendi falınıza bakmayın diyorlar. Neyse aklımıza negatif şeyler sokmayalım yine de :)
Bakmayın diyorlar mı onu bilmiyorum ben ama ablam bakamadığını söylerdi mesela, zaten bir şey hissedemiyorum derdi. Kahve için ama bu dediğim, tarota bakabiliyordu çok bir sorun da yaşamadı bu yüzden diye hatırlıyorum.

Tarotu bilmiyorum hiç, çevremdekiler kahve bakardı hep ve ben öyle kendi fincanıma bakıp anlamaya çalışınca da kendi falına bakılmaz, bakma diyorlardı. Belki de ablanın dediği gibi hissedilememektendir.

evet farkındalık olarak bakacaksın kesin olacak diye değil...sonuçta MÖ bilmemkaçta ilk önce oyun olarak çıkan sonra kadim bilgilerden esinlenerek semboleştirilen insanın hayat yolunda başına geleceklere benzetilen simgeler sonuçta...insanlar haritalarını bile değiştirebiliyorlar ki tarot yorumuna da müdahale edebilirsin...senin enerjin var ya istese dağ devirir...tarot ne ki...

kendi hakkında düşüncelerin var ya..ben etkileniyorum kendime yorarken mesela...çünkü olmasını istediğim birşey de kafamda yorumlarken kalbim o şekilde yorumluyor çok gerçekçi olmuyor tabi ki :)

Kızlar efsunluyum34 e attım, çok da emin olarak atmadım 7 tl diye tabii ki Uzun bir fal göndermiş ama ilk bölümün kopyala yapıştır olduğu çok belli, zaten 15-20 dk da falan baktı o kadar kısa sürede bakamaz diye düşünüyorum. Falın 2. bölümü sorumla ilgili, bu sefer 2 cümle yazdım hiç de detay vermedim ama ilginç şeyler de bilmiş. Yine de tavsiye değil çerezlik gibi düşünün diye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…