- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.281
Çoğu yorumcu tarotu da olması gerekenden farklı algılıyor bize de öyle yansıtıyor. Hep kesin net cevaplar ve sonuçlar şeklinde...aynen canım ya..sadece tarota ilgim de bu yuzden...tarot ise girme demiyor mesela diyor ki şu konulara dikkat et vs yani öyle bakanları seviyorum ben diyeyim..farklı yaklaşanlarda var...
Evet çoğunlukla çıkmıyor da olumsuz olunca ya çıkarsa endişesi basıyorBence de öyle dusun, fal bu çıkar çıkmaz ama çoğunlukla cıkmıyorzaten kötu bir dönemden geciyorsan hic kafaya takmaya gerek yok, düşünme bile, yokmus gibi davran
Benım vardı tarot destem, enerjisı cok yıksektı bence o kartların, kendımle ılgılı ne sorsam anlamı olumsuz olan kartlar cıkıyordu, baka baka biraz okumayı öğrenmiştim, ama sonra cöpe attım korkupkartlara hep aynı şeyleri soruyorsan enerjinin dengesi bozuluyordur..en azından aynı konuyu ayda bir sorabilirsen daha iyi yanıtlar alabilirsin...tabi attığın insanlar da özenmeyince iyice çorba oluyor insan o da ayrı .....aslında kendin öğrensen bir deste alıp boş vakitlerinde çalışsan...inan en güzeli..hem kafanı da meşgul etmiş olursun....
bence tarot bakanların enerjilerini temizleme tekniklerini bilmeleri gerekiyor..hem kartları hem kendileri için..baktığı insanlarla bir enerji bağı kuruyor çünkü kesemez veya doğru yönetemezse sıkıntı olur...şambali,reiki yada uygun meditasyonlarla bunun gibi tekniklerle enerjilerini düzenli temizlemeleri lazım bence...Haklı olabilirsin canım dediğin gibi bir durum yaşadı muhtemelen. Huzursuzlukları oldu, bazen korkuttuklarını falan söylerdi rüyalarında. Sonra da bakmamaya karar verdi zaten. Ne yapması lazımdı peki ya da yapmaması diyeyim?
evet bende lise yıllarımda korkup aynı şeyi yapmıştım ve o dönem gibi olmadı sonrası...şimdi tam istediğim gibi öğrenemedim mesela..o dönem daha kolaydı benim için ama bilinçsiz olduğum için kehanette bulunabilirdim belki sistem bir anlamda korudu...Benım vardı tarot destem, enerjisı cok yıksektı bence o kartların, kendımle ılgılı ne sorsam anlamı olumsuz olan kartlar cıkıyordu, baka baka biraz okumayı öğrenmiştim, ama sonra cöpe attım korkup
Sen harikasın yaabence tarot bakanların enerjilerini temizleme tekniklerini bilmeleri gerekiyor..hem kartları hem kendileri için..baktığı insanlarla bir enerji bağı kuruyor çünkü kesemez veya doğru yönetemezse sıkıntı olur...şambali,reiki yada uygun meditasyonlarla bunun gibi tekniklerle enerjilerini düzenli temizlemeleri lazım bence...
fal boşluğunda oradan oraya savruluyor gibiydik
Benım çektiğim olumsuz kartlarda söylenen seyler hep gercek oluyordu basıma geliyordu o yuzden bıraktım :/ ya da cıkan kartlara cok üzülüp hep dusunuyordum basıma geliyorduevet bende lise yıllarımda korkup aynı şeyi yapmıştım ve o dönem gibi olmadı sonrası...şimdi tam istediğim gibi öğrenemedim mesela..o dönem daha kolaydı benim için ama bilinçsiz olduğum için kehanette bulunabilirdim belki sistem bir anlamda korudu...
Bu yüzden mi acaba ya kendi falınıza bakmayın diyorlar. Neyse aklımıza negatif şeyler sokmayalım yine de :)Benım çektiğim olumsuz kartlarda söylenen seyler hep gercek oluyordu basıma geliyordu o yuzden bıraktım :/ ya da cıkan kartlara cok üzülüp hep dusunuyordum basıma geliyordu
Bakmayın diyorlar mı onu bilmiyorum ben ama ablam bakamadığını söylerdi mesela, zaten bir şey hissedemiyorum derdi. Kahve için ama bu dediğim, tarota bakabiliyordu çok bir sorun da yaşamadı bu yüzden diye hatırlıyorum.Bu yüzden mi acaba ya kendi falınıza bakmayın diyorlar. Neyse aklımıza negatif şeyler sokmayalım yine de :)
Tarotu bilmiyorum hiç, çevremdekiler kahve bakardı hep ve ben öyle kendi fincanıma bakıp anlamaya çalışınca da kendi falına bakılmaz, bakma diyorlardı. Belki de ablanın dediği gibi hissedilememektendir.Bakmayın diyorlar mı onu bilmiyorum ben ama ablam bakamadığını söylerdi mesela, zaten bir şey hissedemiyorum derdi. Kahve için ama bu dediğim, tarota bakabiliyordu çok bir sorun da yaşamadı bu yüzden diye hatırlıyorum.
Arada bir baktım güniçi aktif görünüyorÇevrimiçi oldu mu hiç canım bu arada Yoksa hiç mi girmiyor?
Tırnaklarım uzun olduğu için sesli klavye yazıyor mu seneYa saat 1.30 da demek istiyor yada 1.5 sene dedim...1.5 sene mantıklı geldi :)
savrulanın halinden savrulan anlar tabi :)Sen harikasın yaaSen gelene kadar fal boşluğunda oradan oraya savruluyor gibiydik yeminle
Ben bunları ablamla paylaşayım belki yeniden sıcak bakar tarota.
evet farkındalık olarak bakacaksın kesin olacak diye değil...sonuçta MÖ bilmemkaçta ilk önce oyun olarak çıkan sonra kadim bilgilerden esinlenerek semboleştirilen insanın hayat yolunda başına geleceklere benzetilen simgeler sonuçta...insanlar haritalarını bile değiştirebiliyorlar ki tarot yorumuna da müdahale edebilirsin...senin enerjin var ya istese dağ devirir...tarot ne ki...Benım çektiğim olumsuz kartlarda söylenen seyler hep gercek oluyordu basıma geliyordu o yuzden bıraktım :/ ya da cıkan kartlara cok üzülüp hep dusunuyordum basıma geliyordu
kendi hakkında düşüncelerin var ya..ben etkileniyorum kendime yorarken mesela...çünkü olmasını istediğim birşey de kafamda yorumlarken kalbim o şekilde yorumluyor çok gerçekçi olmuyor tabi ki :)Bakmayın diyorlar mı onu bilmiyorum ben ama ablam bakamadığını söylerdi mesela, zaten bir şey hissedemiyorum derdi. Kahve için ama bu dediğim, tarota bakabiliyordu çok bir sorun da yaşamadı bu yüzden diye hatırlıyorum.
Aynen canım sanırım insanın kendine karşı objektif olamamasıyla ilgili konu.kendi hakkında düşüncelerin var ya..ben etkileniyorum kendime yorarken mesela...çünkü olmasını istediğim birşey de kafamda yorumlarken kalbim o şekilde yorumluyor çok gerçekçi olmuyor tabi ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?