- 15 Nisan 2020
- 571
- 592
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.301
Gene durduramadın di mi kendiniKızlar efsunluyum34 e attım, çok da emin olarak atmadım 7 tl diye tabii kiUzun bir fal göndermiş ama ilk bölümün kopyala yapıştır olduğu çok belli, zaten 15-20 dk da falan baktı o kadar kısa sürede bakamaz diye düşünüyorum. Falın 2. bölümü sorumla ilgili, bu sefer 2 cümle yazdım hiç de detay vermedim ama ilginç şeyler de bilmiş. Yine de tavsiye değil çerezlik gibi düşünün diye yazdım
Ben baktıralı 2 hafta oldu henüz vadeleri gelmedi ama geçmişte özellikle kitap falı için çıktığını söyleyenler olmuş.Serüven nasıl tarihler çıkıyor mu
Durduramıyorum ya zaten öyle büyük bir imanla tutmuyorum, biri gelsin falcı tavsiye etsin, etmezse de ben 7 tl den devam ederim niyetiyle tutuyorum orucu o da bozuluyor tabii kolaycaGene durduramadın di mi kendiniAh şu 7tl likler hep aklımızı çeliyor, fal orucumuzu bozduruyorlar :))))
Hahahahahah devam... arkandayımDurduramıyorum ya zaten öyle büyük bir imanla tutmuyorum, biri gelsin falcı tavsiye etsin, etmezse de ben 7 tl den devam ederim niyetiyle tutuyorum orucu o da bozuluyor tabii kolayca
Hem kriterlerime uysun hem 7 tl olsun dediklerimizin önünde de kuyruk oluşuyor, zaten baktıra baktıra tükettik çoğunuHahahahahah devam... arkandayımben de şu an bakıyorum ama kriterlerime uygun falcı yok
Sonuçseruven'e ben de fal attım
analizler süperdi ailemle ilgili yıllar önce yaşanan bi duruma kadar bilmiş, olayın köküne inmiş evde lafı bile açılmayan geçmiş olayı bilmiş yani. ilişkimle ilgili de geçmiş ve anlık durum birebir anlattığı gibiydi, gelecek için söyledikleri de olabilitesi olan şeyler ama tabi bekliycem. beni tatmin etti hislerini ciddiye alacağım biri oldu
Senin nasıldı canım? Baktı mı?Hadi bakalım bende yorum yapacağım
Hangi fal türünü tercih ettin Hangi fala baktırdın daha doğrusuanalizler süperdi ailemle ilgili yıllar önce yaşanan bi duruma kadar bilmiş, olayın köküne inmiş evde lafı bile açılmayan geçmiş olayı bilmiş yani. ilişkimle ilgili de geçmiş ve anlık durum birebir anlattığı gibiydi, gelecek için söyledikleri de olabilitesi olan şeyler ama tabi bekliycem. beni tatmin etti hislerini ciddiye alacağım biri oldu
Bekliyorum rüzgâr gülümSenin nasıldı canım? Baktı mı?
kahve falı baktırdımHangi fal türünü tercih ettin Hangi fala baktırdın daha doğrusu
kahve falı baktırdımSerüvene ne falı baktırmıştınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?