- 15 Nisan 2020
- 571
- 592
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.321
Bende merak ediyorumhadi bakalım sizinkini de merak ettim
Ayy canım öyle deme yaMesaj attı akşam yarın sabah bakarım diye bekliyorum canımdan mı gidiyor sanki Ömrüm bunları bekleyerek geçti
Geldi mi falınız beğendiniz miBir yolun var sitesinde indiirm var kızlar almiraya fal attım bakalım
Vallah yaAyy canım öyle deme ya
Yüzü olan diyorumKızlar bir şey dikkatimi çekti, oliviayı burada konuşup olayını patlattık ya, o günden sonra hiç girmiyor nedense
Etme dur bekle ya, belki kadın enerjisini topluyor, daha sağlam görebilmesi için falan. Sen kendini oyala bir şeylerle aklını meşgul et bence. Ben de çok takıntılı bekliyorum çünkü öyle o yüzden anlıyorum seni.Bakmıyor falıma az kaldı iptal edeceğim
Adalalaşsşaşa aynen askmEtme dur bekle ya, belki kadın enerjisini topluyor, daha sağlam görebilmesi için falan. Sen kendini oyala bir şeylerle aklını meşgul et bence. Ben de çok takıntılı bekliyorum çünkü öyle o yüzden anlıyorum seni.
Bence de iptal etme kuzum ya seruven i denemiş ol mutlaka.Bakmıyor falıma az kaldı iptal edeceğim
Numaradan falcılık yapıyordu iste hak etmeden kazandı ne kazandıysa cok yazık. Bir de yabancıyım da Türkçe bilmiyorum da bilmem ne diyordu. gelin kaynana konularını anlayacak kadar Türkçeye hakim amaKızlar bir şey dikkatimi çekti, oliviayı burada konuşup olayını patlattık ya, o günden sonra hiç girmiyor nedense
Ya N noktalibirgul in bulduğu o tellwe forum sitesine bakın, bayağı akıcı konuşuyor orda düzgün yazmış her şeyi. Ana veya baba yabancı olabilir bir şey demiyorum da türkçem iyi değil demesi yalan bence. Eş bir başka hesabı var bence, seslerden anlaşılmasın diye sadece yazılı yapıyor diye düşünüyorum. Bilemeyiz tabi günahı boynuna.Numaradan falcılık yapıyordu iste hak etmeden kazandı ne kazandıysa cok yazık. Bir de yabancıyım da Türkçe bilmiyorum da bilmem ne diyordu. gelin kaynana konularını anlayacak kadar Türkçeye hakim ama
Başta gerçekten dil sorunu olabilir gibi gelmişti bana ama sonradan yazışmaları, insanlara verdiği cevaplar, forumdan konuları okuyup okuyup fal bakıyorum diye göndermesi birleşince dediğin ihtimal hiç de az değil aslında. Bir de bu konuda yazım hızı da etkili olur mantıken, bu hemen hızlıca yazıp gönderebiliyor. Dil sorunu olsa daha yavaş yazması lazım gibi sanki. Benim falım hemen gelmişti.Ya N noktalibirgul in bulduğu o tellwe forum sitesine bakın, bayağı akıcı konuşuyor orda düzgün yazmış her şeyi. Ana veya baba yabancı olabilir bir şey demiyorum da türkçem iyi değil demesi yalan bence. Eş bir başka hesabı var bence, seslerden anlaşılmasın diye sadece yazılı yapıyor diye düşünüyorum. Bilemeyiz tabi günahı boynuna.
ben profildekinin de kendisi olduğunu sanmıyorum belki yaşı bile küçüktür kimle karşı karşıyayız hicbi fikrim yok :)Ya N noktalibirgul in bulduğu o tellwe forum sitesine bakın, bayağı akıcı konuşuyor orda düzgün yazmış her şeyi. Ana veya baba yabancı olabilir bir şey demiyorum da türkçem iyi değil demesi yalan bence. Eş bir başka hesabı var bence, seslerden anlaşılmasın diye sadece yazılı yapıyor diye düşünüyorum. Bilemeyiz tabi günahı boynuna.
Valla ne tarafı yabancı bilmiyorum ama kurnazlığını Türk tarafından almıs orası kesinBaşta gerçekten dil sorunu olabilir gibi gelmişti bana ama sonradan yazışmaları, insanlara verdiği cevaplar, forumdan konuları okuyup okuyup fal bakıyorum diye göndermesi birleşince dediğin ihtimal hiç de az değil aslında. Bir de bu konuda yazım hızı da etkili olur mantıken, bu hemen hızlıca yazıp gönderebiliyor. Dil sorunu olsa daha yavaş yazması lazım gibi sanki. Benim falım hemen gelmişti.
kriterleriniz nedir hanımefendi...bir bakalım belki bizde vardır :)Hahahahahah devam... arkandayımben de şu an bakıyorum ama kriterlerime uygun falcı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?