tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar bir şey dikkatimi çekti, oliviayı burada konuşup olayını patlattık ya, o günden sonra hiç girmiyor nedense
Numaradan falcılık yapıyordu iste hak etmeden kazandı ne kazandıysa cok yazık. Bir de yabancıyım da Türkçe bilmiyorum da bilmem ne diyordu. gelin kaynana konularını anlayacak kadar Türkçeye hakim ama

Numaradan falcılık yapıyordu iste hak etmeden kazandı ne kazandıysa cok yazık. Bir de yabancıyım da Türkçe bilmiyorum da bilmem ne diyordu. gelin kaynana konularını anlayacak kadar Türkçeye hakim ama
Ya N noktalibirgul in bulduğu o tellwe forum sitesine bakın, bayağı akıcı konuşuyor orda düzgün yazmış her şeyi. Ana veya baba yabancı olabilir bir şey demiyorum da türkçem iyi değil demesi yalan bence. Eş bir başka hesabı var bence, seslerden anlaşılmasın diye sadece yazılı yapıyor diye düşünüyorum. Bilemeyiz tabi günahı boynuna.

Başta gerçekten dil sorunu olabilir gibi gelmişti bana ama sonradan yazışmaları, insanlara verdiği cevaplar, forumdan konuları okuyup okuyup fal bakıyorum diye göndermesi birleşince dediğin ihtimal hiç de az değil aslında. Bir de bu konuda yazım hızı da etkili olur mantıken, bu hemen hızlıca yazıp gönderebiliyor. Dil sorunu olsa daha yavaş yazması lazım gibi sanki. Benim falım hemen gelmişti.

ben profildekinin de kendisi olduğunu sanmıyorum belki yaşı bile küçüktür kimle karşı karşıyayız hicbi fikrim yok :)

Valla ne tarafı yabancı bilmiyorum ama kurnazlığını Türk tarafından almıs orası kesin

Sabah bakarım dedi saat 8 oldu bu nedir bakasın yoksa söyle söz sözdür sabah deniliyorsa sabahtır suan yani ne mana akşam oldu o zaman akşam de beni me bekletiyorsun birşey yazmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…