- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.341
Ay keşke ya, yani şöyle ki yorumlara bakıyorum öncelikle, sürekli fal baktıran 50+ teyze olduğunu düşündüğüm, pembe tabloya tav olan kullanıcıların yorumlarını önemsemiyorum. Bunun dışındaki yorumlara ve duvarına bakıyorum, biosuna ben ne dersem çıkar, bir gelen hep gelir gibi şeyler yazanları eliyorum direkt. Uzun ve düzgün fal bakan, pembeci olmayan ve özellikle net soru istiyorum diye basbas bağırmayanları tercih ediyorum çünkü geçen konuştuğumuz gibi, hissedebilen kişiye konuyu söylememiz yeterli bence. Mesela iş hayatı ile ilgili baktırmak istiyorum demem yeterli gelmeli ama bazıları illa, spesifik bilgi istiyor "işten ayrıldım, x isimli işyeri beni işe alacak mı?" tarzında spesifik soru istiyorlar. Ben de öyle her detayı verip evet hayır cevabı alacaksam internetten tarot kartı seçer bakarım daha mantıklı, size niye para vereyim kafasına giriyorum. Biraz uzattım galiba ama olaya bu şekilde bakıyorum yani :)kriterleriniz nedir hanımefendi...bir bakalım belki bizde vardır :)
Katılıyorum :)) kafa dağıtmaya geliyoruz işte öyle, bilgi paylaşımı vsGözüm yaşlı anıları yad ederek tekrar bu konuya girdim yaa hey gidi hey burda takılırken belirli bir grup vardı şimdi farklı bir grup var fallar çıkmadıkça bu grup gider yeni bir grup gelir. Çıkmıyor hiçbir şey hanımlar kesin bilgi yayalım djdjdjjdjd
Evet evet o dönem biz de böyle sohbet muhabbet geyik diye devam ediyorduk arada reklamcı falcılar geliyordu onları tiye alıyorduk filan eğlenceliydi. Çok ciddiye almamak koşuluyla fal da bi hobi olarak görülebilir. İnsan kendisiyle ilgili bir şeyler duymaya kendisini odak noktası görmeye hakkında tahminler yürütülmesine ihtiyaç duyabiliyor bu da bu ihtiyacı karşılıyor gibi.Katılıyorum :)) kafa dağıtmaya geliyoruz işte öyle, bilgi paylaşımı vs
sazan.aviBu arada süper fal bakarım salisesi 0,50 kuruşa canlı konuşma ile. Iban ve telefon nosu için dm pls.
sazan.avi
Falımızı atıp sabırlı olalım bir de değil mi öyle hemen geri çekmeyelimAaa aşk olsun hislerimin kuvvetli oluşu ta küçükken belliydi etrafımdaki herkes senin hislerin çok kuvvetli derdi ben de madem hislerim kuvvetli kripto para yorumcusu olayım dedim sonra saçmalama online fal olayı var homeoffice çalışacaksın dediler , öyle enerjisi herkesle uyuşmayan nazlı bir falcı oldum ben de. Tellwe falalem fal sepeti binnaz abla hepsinde hesabım var ama enerjim asla herkesle uyuşmaz tekrar söyleyeyim.
Falımızı atıp sabırlı olalım bir de değil mi öyle hemen geri çekmeyelimbir de pembe tablo çizmiyorsunuz gerçekleri duymak istiyorsak gelelim, sonra olumsuz bir şey duyunca 1 yıldız vermeyelim
Falı yorumlamadı geri çektim falcı ayline attım bakalım bekliyorum daha önce baktırp çıkan var mı ?Geldi mi falınız beğendiniz mi
hepsi güzel ama net soru kısmında ayrıldık ...çünkü tarotta soruna göre daha güzel detay alırsın ama tabi sorudan yürümeyecek gerçekten özenerek bakan biri için...iş hayatım dersen genel soruna genel yanıt alırsın yukselme olabilir ,iş değişikliği olabilir geçmişte finansal sıkıntı olmuş gibi...böyledir yani...Ay keşke ya, yani şöyle ki yorumlara bakıyorum öncelikle, sürekli fal baktıran 50+ teyze olduğunu düşündüğüm, pembe tabloya tav olan kullanıcıların yorumlarını önemsemiyorum. Bunun dışındaki yorumlara ve duvarına bakıyorum, biosuna ben ne dersem çıkar, bir gelen hep gelir gibi şeyler yazanları eliyorum direkt. Uzun ve düzgün fal bakan, pembeci olmayan ve özellikle net soru istiyorum diye basbas bağırmayanları tercih ediyorum çünkü geçen konuştuğumuz gibi, hissedebilen kişiye konuyu söylememiz yeterli bence. Mesela iş hayatı ile ilgili baktırmak istiyorum demem yeterli gelmeli ama bazıları illa, spesifik bilgi istiyor "işten ayrıldım, x isimli işyeri beni işe alacak mı?" tarzında spesifik soru istiyorlar. Ben de öyle her detayı verip evet hayır cevabı alacaksam internetten tarot kartı seçer bakarım daha mantıklı, size niye para vereyim kafasına giriyorum. Biraz uzattım galiba ama olaya bu şekilde bakıyorum yani :)
cık cık...güneş aslan yükselen aslan ay burcu aslan...aslanoğlu aslanım ben...boğa olsaydım bilgi paylaşmak için uzun süre harcamazdım,üşenirdim,gerek görmediğim zamanlar olurdu... :)))Bu aradaEvita1907 senden boğa burcu vibe ı alıyorum :)) yanlış mıyım?
Ben hep kahve falı atıyorum canım tarot nadiren atıyorumhepsi güzel ama net soru kısmında ayrıldık ...çünkü tarotta soruna göre daha güzel detay alırsın ama tabi sorudan yürümeyecek gerçekten özenerek bakan biri için...iş hayatım dersen genel soruna genel yanıt alırsın yukselme olabilir ,iş değişikliği olabilir geçmişte finansal sıkıntı olmuş gibi...böyledir yani...
Benim bir boğa arkadaşım var ona çok benzettim enerjini, paylaşım tarzını vs o yüzden sordum ama yanlış alarmmış demekkicık cık...güneş aslan yükselen aslan ay burcu aslan...aslanoğlu aslanım ben...boğa olsaydım bilgi paylaşmak için uzun süre harcamazdım,üşenirdim,gerek görmediğim zamanlar olurdu... :)))
hee ben tarotla bozdum şu sıralar herşeyi ona yoruyorum...kararlıyım yapacağım bu sporu :))))Ben hep kahve falı atıyorum canım tarot nadiren atıyorum
tamamen 1-2 hafta içinde bu bilgiyi yaymak için geldim ama çıkamıyorum şu an..bilgi de pek yayılmadı bence...Gözüm yaşlı anıları yad ederek tekrar bu konuya girdim yaa hey gidi hey burda takılırken belirli bir grup vardı şimdi farklı bir grup var fallar çıkmadıkça bu grup gider yeni bir grup gelir. Çıkmıyor hiçbir şey hanımlar kesin bilgi yayalım djdjdjjdjd
Benim bir boğa arkadaşım var ona çok benzettim enerjini, paylaşım tarzını vs o yüzden sordum ama yanlış alarmmış demekki
Ya anacım o bilgi yayılsa da bilinçaltımızı ikna edemiyoruz sıkıntı ordatamamen 1-2 hafta içinde bu bilgiyi yaymak için geldim ama çıkamıyorum şu an..bilgi de pek yayılmadı bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?