- 15 Nisan 2020
- 571
- 591
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.901
aman allahım korkunçPhotoshop türü hepsinde birebir aynı. Mesela ilyasah ile elitadaki gözlük stickerı aynı. Bir de ilyasahın fotosuna yakından bakın, gözlük kısmı shop ama altında başka bir gözlük var görünüyoro da lambaderin gözlüğü Karadede de yakından suratına bakınca sakal falan hep sonradan eklenmiş shop, zaten surat kadın suratı gözler falan
Eski konuşulanlara çok hakim değilim siteye sonradan girdiğim için ama demek ki başkaları da fark etmiş. Kesinlikle böyle bence. Hiç de uğraşmadım aslında bir açtım hepsi aynı anda aktifti, zoom yaptım baktım fotoğraflarda çok benzerlik var, bilgisayardan bakıyorum zaten, photoshop türünü de kontrol ettim aynı çıktı. Tek kanaldan yönetiliyor net.Agnora ve Elita nın aynı kişi olduğu konuşulmuş sanki çok önceden öyle hatırladım. Diğerleri de zaten profiller kayık bir tuhaf hepsi aynı kişi olabilir valla bence de.
Analisa nın bir yolun var sitesinde de hesabı var galiba aynı profil, eğer sağdan soldan bulup tesadüfen aynı fotoyu seçmedilerse öyledir yani.
Ben de nasıllarmış eski yorumlara bakayım derken denk geldiklerimden hatırlıyorum. Zaten hiçbirine gönderesim gelmedi ya gece görsem korkarım o nasıl photoshop anlamadımEski konuşulanlara çok hakim değilim siteye sonradan girdiğim için ama demek ki başkaları da fark etmiş. Kesinlikle böyle bence. Hiç de uğraşmadım aslında bir açtım hepsi aynı anda aktifti, zoom yaptım baktım fotoğraflarda çok benzerlik var, bilgisayardan bakıyorum zaten, photoshop türünü de kontrol ettim aynı çıktı. Tek kanaldan yönetiliyor net.
Daha önce baya konuşuldu burada canım,o falcı grubu çete gibi birşey miş.Lambader, İlyasah, Karadede ve Analisa aynı kişi. Daha doğrusu bir kişi tarafından yönetilen hesaplar. Agnora ve Elita da aynı kişi. Hatta bunların hepsi tek bir kişinin hesabı da olabilir (bence kesin böyle hatta).
Lambader, İlyasah, Karadede ve Analisa aynı kişi. Daha doğrusu bir kişi tarafından yönetilen hesaplar. Agnora ve Elita da aynı kişi. Hatta bunların hepsi tek bir kişinin hesabı da olabilir (bence kesin böyle hatta).
Photoshop türü hepsinde birebir aynı. Mesela ilyasah ile elitadaki gözlük stickerı aynı. Bir de ilyasahın fotosuna yakından bakın, gözlük kısmı shop ama altında başka bir gözlük var görünüyoro da lambaderin gözlüğü Karadede de yakından suratına bakınca sakal falan hep sonradan eklenmiş shop, zaten surat kadın suratı gözler falan
Anaaaaam ben sonradan uyanıyorum hep. Aslında bu konunun geçmişini okumak gerek haklısınDaha önce baya konuşuldu burada canım,o falcı grubu çete gibi birşey miş.
Evet,fiyatları aynı oluyor bu grubun.Oradan çözeceksin olayı.Kaç senedir fal baktiriyorum,hiçbirine atmadım o grubun.Anaaaaam ben sonradan uyanıyorum hep. Aslında bu konunun geçmişini okumak gerek haklısın
Ben elitaya atmıştımEvet,fiyatları aynı oluyor bu grubun.Oradan çözeceksin olayı.Kaç senedir fal baktiriyorum,hiçbirine atmadım o grubun.
O değil de Agnora Bacı dan korkuyorum benBen elitaya atmıştımhiç de ötekilerine bakmamıştım, çok yoğun dönemlerimdi.
O değil de Agnora Bacı dan korkuyorum ben.
Ayy evet,Allah günah yazmasınniye tipinden mi? saç, göz, burun falan komple photoshop
maymuna benzemiyo mu ya gerçek haliAyy evet,Allah günah yazmasın.
Bir de Bülent abla dan korkuyorum benmaymuna benzemiyo mu ya gerçek hali
olduğunu bilsem böyle konuşmam da resmen maymuna çevirmiş kendini Allah değil bence bill gates günah yazmasın
Katılıyorum, açıp baktım, ikisi de / & gibi özel karakterleri yanlış kullanıyor ve ikisinin de duvarı boşbakın aktarma ve ceymss de benzemiyo mu
Bülent abla en azından gerçek ya bunların yanında bi sempatisi olurBir de Bülent abla dan korkuyorum ben.
+ikisinin de kafatası boşKatılıyorum, açıp baktım, ikisi de / & gibi özel karakterleri yanlış kullanıyor ve ikisinin de duvarı boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?