- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #34.881
Bizim fal paralarını yiyip yiyip gülüyorlardır onlar zaten, biraz da biz gülelim :)))Küsürat önemliben bunlara da değil de söylediklerini ciddiye alıp hayata iyice küsmelerime kızıyorum
Bundan sonra benim de modum dalga geçmek olacak şu rezilliklerinden sonra
Iqsu 80dirSeksen küsür bir desekseni de geçmiş yani. Biyolojik yaşını bilmem ama zeka yaşı için kafamda bir şeyler belirdi
Ne münasebet ya ihtiyaçları mı var 10 tl mize komik olmayalım yineBizim fal paralarını yiyip yiyip gülüyorlardır onlar zaten, biraz da biz gülelim :)))
Doğru söylüyorsun, onlar hizmetlileri ve asistanları eşliğinde altın varanklı tahtlarında oturup tellwe sitesinin vip+ falcısı olabilmek için mahmure com dan fal ayıklıyorlar.Ne münasebet ya ihtiyaçları mı var 10 tl mize komik olmayalım yineBiz kendi kendimize eğleniyoruz
Tellwede hayaller bu ama hayatlar ekteDoğru söylüyorsun, onlar hizmetlileri ve asistanları eşliğinde altın varanklı tahtlarında oturup tellwe sitesinin vip+ falcısı olabilmek için mahmure com dan fal ayıklıyorlar.
Yaaa kahkaha attımTellwede hayaller bu ama hayatlar ekte
Biz birbirimize bakarız ki böyle nasılsa ruh halleri benzer hatta daha iyisini yaparızYaaa kahkaha attımbenim de kafam kabarmış içim çömelmiş bana çok uyuyor orası
Evet ben diyorum zaten birbirimize bakıp sallasak onlardan daha çok tuttururuzBiz birbirimize bakarız ki böyle nasılsa ruh halleri benzer hatta daha iyisini yaparız
Bulun canım:)Bir iddiada daha bulunayım mı kızlar??? (bana göre kesin böyle ama şahsi düşüncem olduğu için sizin fikrinize de saygı duyacağım.)
Bulun canım:)
Olur mu olur çok önceden de konuşulmuştu çoklu hesaplari olanlar.Lambader, İlyasah, Karadede ve Analisa aynı kişi. Daha doğrusu bir kişi tarafından yönetilen hesaplar. Agnora ve Elita da aynı kişi. Hatta bunların hepsi tek bir kişinin hesabı da olabilir (bence kesin böyle hatta).
bu doğruysa bütün ciroyu bu yapıyo deseneLambader, İlyasah, Karadede ve Analisa aynı kişi. Daha doğrusu bir kişi tarafından yönetilen hesaplar. Agnora ve Elita da aynı kişi. Hatta bunların hepsi tek bir kişinin hesabı da olabilir (bence kesin böyle hatta).
Photoshop türü hepsinde birebir aynı. Mesela ilyasah ile elitadaki gözlük stickerı aynı. Bir de ilyasahın fotosuna yakından bakın, gözlük kısmı shop ama altında başka bir gözlük var görünüyorbu doğruysa bütün ciroyu bu yapıyo desene5-6 senedir tellwedeyim ve başından beri aynı fikirdeyim tarzlar, yorumlar, online saatleri o kadar aynı ki şebeke bunlar
Canım şimdi okudum da güzel yorumlamış aslında. En azından alyans kartını evlilik olarak yorumlamamış bazı durumların iyiye gideceğini gösterir demişN noktalibirgul Victoria ya baktırmışsın iyi miydi
Agnora ve Elita nın aynı kişi olduğu konuşulmuş sanki çok önceden öyle hatırladım. Diğerleri de zaten profiller kayık bir tuhaf hepsi aynı kişi olabilir valla bence de.Lambader, İlyasah, Karadede ve Analisa aynı kişi. Daha doğrusu bir kişi tarafından yönetilen hesaplar. Agnora ve Elita da aynı kişi. Hatta bunların hepsi tek bir kişinin hesabı da olabilir (bence kesin böyle hatta).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?