tellwe.com'da bakılan fallar!

Ne münasebet ya ihtiyaçları mı var 10 tl mize komik olmayalım yine Biz kendi kendimize eğleniyoruz
Doğru söylüyorsun, onlar hizmetlileri ve asistanları eşliğinde altın varanklı tahtlarında oturup tellwe sitesinin vip+ falcısı olabilmek için mahmure com dan fal ayıklıyorlar.

Doğru söylüyorsun, onlar hizmetlileri ve asistanları eşliğinde altın varanklı tahtlarında oturup tellwe sitesinin vip+ falcısı olabilmek için mahmure com dan fal ayıklıyorlar.
Tellwede hayaller bu ama hayatlar ekte

Eklentiler

• üç-vakte-kadar-dört_179545.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 51
Olur mu olur çok önceden de konuşulmuştu çoklu hesaplari olanlar.

bu doğruysa bütün ciroyu bu yapıyo desene 5-6 senedir tellwedeyim ve başından beri aynı fikirdeyim tarzlar, yorumlar, online saatleri o kadar aynı ki şebeke bunlar

bu doğruysa bütün ciroyu bu yapıyo desene 5-6 senedir tellwedeyim ve başından beri aynı fikirdeyim tarzlar, yorumlar, online saatleri o kadar aynı ki şebeke bunlar
Photoshop türü hepsinde birebir aynı. Mesela ilyasah ile elitadaki gözlük stickerı aynı. Bir de ilyasahın fotosuna yakından bakın, gözlük kısmı shop ama altında başka bir gözlük var görünüyor o da lambaderin gözlüğü Karadede de yakından suratına bakınca sakal falan hep sonradan eklenmiş shop, zaten surat kadın suratı gözler falan

Eklentiler

• Capture12.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 39
N noktalibirgul Victoria ya baktırmışsın iyi miydi
Canım şimdi okudum da güzel yorumlamış aslında. En azından alyans kartını evlilik olarak yorumlamamış bazı durumların iyiye gideceğini gösterir demiş Vadesine azıcık daha var ama o kısımdan ümitli değilim. Beğenmişim ben onu ya niye yazmadım ki burada acaba. Neyse sonuç olarak deneyebilirsin bence, tabii ben 10 tl ye mi ne baktırmıştım şimdi 20 olmuş.

Agnora ve Elita nın aynı kişi olduğu konuşulmuş sanki çok önceden öyle hatırladım. Diğerleri de zaten profiller kayık bir tuhaf hepsi aynı kişi olabilir valla bence de.
Analisa nın bir yolun var sitesinde de hesabı var galiba aynı profil, eğer sağdan soldan bulup tesadüfen aynı fotoyu seçmedilerse öyledir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…