tellwe.com'da bakılan fallar!

falsepeti gene tellweye gore iyi. ben cok once vazgecip kredi iadesi istemistim hemen iade ettiler. falciyla sorun olunca ilgileniyolar. elena bi donem dusuk puan verene iade alana filan donmuyordu bikac kisi uygulamaya bildirince sorun kalmamisti. tellwe falcilari facia destek ekibi zaten dusman basina. baska falci secsin diyolar aglamakla mesgul olduklarindan secemiyoruz gecenlerde seruven aktif olucak mi demistim cok falcimiz var hangi birini takip edelim yaaw dediler

Bende bu açıdan falsepetini başarılı buluyorum. İlgileniyorlar, beğenmezsek iade veriyorlar ya da kupon. Tellwe'nin sistemini destek ekibini hiç başarılı bulmuyorum. Kaç yıldır aynı sistemi yenilemiyorlar ve geliştirmiyorlar.

Ben bunu anlayabiliyorum. Sonuçta emek veriyorlar ve bizler iade alınca ellerinde kalıyor 0. Ben şahsen bi kaç defa aynı yorumcuya atınca ve 1 defa beğenmeyince (olabilir yani günü değildir vesaire) asla iade istemem. Yorum yapmam ve öyle bırakırım.

ben 1 defa kahve falı yorumu aldım beğenince su falını denedim ama bu fal türünde başarılı bulmadım. Kahve yorumunu tekrar almak isteyince kendisi de bakmadı zaten.

ben 1 defa kahve falı yorumu aldım beğenince su falını denedim ama bu fal türünde başarılı bulmadım. Kahve yorumunu tekrar almak isteyince kendisi de bakmadı zaten.
elena bi falda dunyanin en iyi en sadik en mukemmel adami ideal es olarak anlattigi adami sonraki falda yerden yere vurdu ama sonunda bizi herseye ragmen evlendirdi ben de tutmuyor diye iade istedim. adam zampara ama evleniyosunuz dedi dusunun. o sirada ilk fali cikti ve tekrar baktirmak istedim sen olumsuzu kaldiramiyosun sana bakmam dedi. cikan falinda adami iyi anlatmasi disinda hastaliklar vefatlar ayrilik vardi. bunlari olumsuz gormemis ve kaldirmisimsonunda evlendirdigi fali ise olumsuz gorup iade istemisim kendi anlatiminda sorun yokmus

enes bilgilendirmesi yapayim. ablama cikmadigi icin baktirmamistim ama merakima yenik dustum falsepetindeki nezih, deva, cicek enesten daha degisik seyler bildiler daha spesifik yorumlari oldu. karakter analizi dogruydu ama falda en sevmedigim konudur cunku karakteri biliyorum. bilmedigim noktaya deginmedi. iliski sureciniz hep su iki sorunla gecmis dedi bunu da biliyorum hep o iki konuyu konusur cozume ulasamazdik patlama sebebimiz buydu. anlik durumu soyledi dogruydu ama bana katkisi olan bi durum degil xunku zaten icinde oldugum durum. kısaca 1000 lira etmezmis. keske boyle ogrenmeseydim bu adamda isik gormuyorum evlilik olmaz cok zor dedigi ablam evleneli bi ay olmak uzere. bize uymadi keske daha ucuzken baktirsaymisim

ben bize dedigini soyledim ekran goruntusu de orda. yorumlar moralimi bozdu diyen kendisiydi. baktiran dusunsun beni ilgilendirmiyo falci nazi cekecek psikolojide degilim
Size naz çekin demedim, siz ekran görüntüsü paylaştınız ben de paylaştım. Belki sebebi budur diye. Yoksa falcı savunacak halim yok. Umarım iyi olursunuz.

Şu fal işi değişik cidden ben enese sormadan neredeyse adım atmıyorum sana tutmamasına üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…