- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #39.521
Elediklerim çok daha fazla :) ama bana çoğunun çıkmasının sebebini çok güvendiğim bir falcı söylemişti enerjimi fazla açıyormuşum ama bu aynı zamanda kötü enerjiyi çok çabuk çekmeme de sebep oluyor maalesef. Ben şubatta erkek arkadaşımla bir ayrılık yaşamıştım peralina çok güzel analiz etmişti ve verdiği vadede barışmıştık. Sonrasında da iki üç defa tartıştığımızda atmıştım düzeleceğimiz zamanı falan bilmişti.Bu arada ne güzel ya sana çıkanlar çok :)
Böyle çıkıyor demeye de korkuyorum artık ya bir daha çıkmazsaElediklerim çok daha fazla :) ama bana çoğunun çıkmasının sebebini çok güvendiğim bir falcı söylemişti enerjimi fazla açıyormuşum ama bu aynı zamanda kötü enerjiyi çok çabuk çekmeme de sebep oluyor maalesef. Ben şubatta erkek arkadaşımla bir ayrılık yaşamıştım peralina çok güzel analiz etmişti ve verdiği vadede barışmıştık. Sonrasında da iki üç defa tartıştığımızda atmıştım düzeleceğimiz zamanı falan bilmişti.
O da doğru en iyileri bile her falında bilemiyor çıkmayan şeyler de oluyor illa kiBöyle çıkıyor demeye de korkuyorum artık ya bir daha çıkmazsa
Çok eskiden denemiştim uzun uzun atmıştı ama dediği gibi olmamıştıRonan deneyen var mı?
Yalnız şu anki ronan o mu bilmiyorum profili farklı geldiÇok eskiden denemiştim uzun uzun atmıştı ama dediği gibi olmamıştı
Fiyatı uygunken deneyeceğim galiba.Çok eskiden denemiştim uzun uzun atmıştı ama dediği gibi olmamıştı
Geri döndüm demiş ben ilk defa görüyorum onu, eski hâlini bilmiyorum.Yalnız şu anki ronan o mu bilmiyorum profili farklı geldi
ben denedim cok uzun bakmis 20 dakika ses kaydı daha cok durum analizi uzerineRonan deneyen var mı?
An da ve durum analizi iyi mi? Detay ya da spesifik şeyleri biliyor mu?ben denedim cok uzun bakmis 20 dakika ses kaydı daha cok durum analizi uzerine
ben 2 sene önce baktırmıştım. Şimdi tekrar baktımda Uzun bir yorum yapmış ama aynı şeyleri döndürüp dolaştırıp farklı cümleler üzerinden tekrar etmiş. Ne an ne vade hiç bir şey tutmamış. Buna bakarken 1 ay önce linda baktırdım bildiği ve dediği gibi olan şeyler yaşamışım. Şuan My ura ile defneçetini merak ediyorum ? onlara baktırdın mı veya baktıran var mıAn da ve durum analizi iyi mi? Detay ya da spesifik şeyleri biliyor mu?
My ura yapay zeka, aylar önce baktırmistim. Diğerlerini bilmiyorum hiç.ben 2 sene önce baktırmıştım. Şimdi tekrar baktımda Uzun bir yorum yapmış ama aynı şeyleri döndürüp dolaştırıp farklı cümleler üzerinden tekrar etmiş. Ne an ne vade hiç bir şey tutmamış. Buna bakarken 1 ay önce linda baktırdım bildiği ve dediği gibi olan şeyler yaşamışım. Şuan My ura ile defneçetini merak ediyorum ? onlara baktırdın mı veya baktıran var mı
Az önce üye olup denedim ayın 31 ine kadar randevu yok. Bu çok uzun bir zaman, siz nasıl yakaladınız?Birde geçen tarotoloji sayfasında Aysima Mohalla diye birine fiyatı uygun diye durugörü baktırdım söylemediğim detayları durumu söyledi şaşırdım bayağı yabancı sanırım oyüzden de yazılı bakıyor. Ama bazı şeyleri teyid edemiyorum tabi anlık vs kendisine daha önce baktıran veya duyan var mı?
Ben ağustos ayında baktırdığımda takvimi aktifti demin bende baktım kapalıydı. Geçmiş zamanda ordan Melis Çiceksevene baktırmak istediğimde kapalıyıd ı whatsaap hattından yazdım takvimi açmışlardı bir de öyle deneyin isterseniz izinli ve/veya hasta değilse açıyorlar takvimiAz önce üye olup denedim ayın 31 ine kadar randevu yok. Bu çok uzun bir zaman, siz nasıl yakaladınız?
Çıkanı edeni var mı ikisinin de peki çok mu yeni baktirdiniz vade veriyorlar mı aslında mesaj atacaktım size ama özel mesajlarınız kapaliBen ağustos ayında baktırdığımda takvimi aktifti demin bende baktım kapalıydı. Geçmiş zamanda ordan Melis Çiceksevene baktırmak istediğimde kapalıyıd ı whatsaap hattından yazdım takvimi açmışlardı bir de öyle deneyin isterseniz izinli ve/veya hasta değilse açıyorlar takvimi
Çıkanı edeni var mı ikisinin de peki çok mu yeni baktirdiniz vade veriyorlar mı aslında mesaj atacaktım size ama özel mesajlarınız
Anladım teşekkürler yurt dışındaymiş şu an gelince açılacak dedilerŞöyle aktarıyım ben bir şeyden bahsetmeden beni karşı tarafı kaşım gözüm herşeyi bildi karşı tarafın işini yaşantısını yani durumu vs bildi vadelerinden biri olmadı diğeri daha var ama bazı şeyleri daha teyid edemediğim için bilemiyorum aysima için konuştum bu arada ben baktırdığım zaman öyle çok soru sormadım bir kere baktırdım onda da dediğim gibi bilemeyeceği detayları söyleyince korktumMelise geçen senedir baktırıyorum bildiği şeyler yaşadığım şeyler oluyor ama vade vs patlıyor onda tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?