tellwe.com'da bakılan fallar!

chitra Ya baktırdım verdiği tarih çıkmadı
Akrepgoz un de söyledikleri anlaşılmıyor diyorlar. falinustasi ni düşünüyorum ama emin de değilim. Siz denemiş miydiniz

Bana baktığında çok sıradan şeyler söyledi. Tutturduğu tek şey buraya yazdığım bi yorumumla aynıydı. Bende leyla gibi araştırdığından şüpheleniyorum zira beğenmediğimi söyledim ve iade etti.

Mukremin_n bu arada bence akrepgoz anlasilmasi zor degil. Oyle agir bir aksani yok yani. Bilgin olsun.

Sizce güzel bakıyor mu?
Bence evet.
Nakta ile paralel seyler soylemisti bende. Ama net vade vermemisti bana. Olacak dedi.
Ani guzel analiz eden biri. Benimle enerjisi tutu diye dusunuyorum ama ikinci fali ile ilk fali ayni gibiydi bir daha atmadim.
Tavsiye edebilecegim bir sekilde bakti bana.
Falinustasi yerine akrepgoz tavsiye etmeyi tercih ederim acikcasi.

Falları gönderim sırasına göre paylaşacağım..
astrologfalciabla71 : vadesi daha dolmadı (eylül-ekim) hiç nokta atışı yok, tavsiyelerde bulunmuş, için ferah temiz falan demiş, hani kız arkadaşlarınızla öylesine fal kapatırsınız ya öyleydi. çok kısa, promosyon tarzı bir fal. üstüne üstlük 5 yıldız iştemiş benden.. (kahve falı)
zanale : o kadar isterdim ki o falın çıkmasını. ilk falım katinaydı. normal zevk uğruna fal baktırırsınız ya kartlarınız varsa o şekilde bi faldı. gelecek için olabilecek şeyler söylemişti. vade olarak da aralık ayı vs vermiş ama hiç zannetmiyorum çıkacağını... daha sonra ona tarot atmışım ve o da çok genel ve herkese hemen hemen çıkabilecek bi faldı. nokta atışı yoktu. belki bazı fallarında 1-2 cümle
black_pearl88 : karşı taraf için kişilik analizi çok iyiydi. zamanında çok acı çekmiş kendini siyah örtü altına saklamış vs demişti. başka kadın göremedim demişti ama ben sevdiğim kişinin eski sevgilisiyle tekrar görüştüğünü duymuştum. belki sevmiyorsa görmemiştir diye düşünüyordum ama bilemedim. benimle ilgili analizleri de iyiydi. ilerisi için şansınız olabilir demişti. Fakat geçen hafta kahve falı göndermiştim ve sevdiğim adamın eski sevgilisini bire bir söylemişti. Daha sonra ise 'fal bakarken engelleniyorum' diyerek falımı iade etmişti. Onu çok merak ediyorum işte. Birkaç hafta sonra tekrar deneyebilirim.

Daha sonra tekrar zanale ye kahve ve katina atmışım : aslında bu seferki katina falı fena değilmiş. Geçmişimle ilgili şeyleri bilmiş. Yakın zamanda yeni kararlar alacağın bi döneme gireceksin demiş (evet onu unutmaya çalışıyorum bu tuttu). Sevdiğin kişiyle yakın zamanda görüşmen olacak demiş (1 hafta sonrasında görüşmüştük bu da tuttu) sevdiğin erkek eski sevgilisiyle şu an iyi ama ayrılacaklar araya mesafe girecek demiş (muhtemelen patladı ya da patlayacak) kahve falı ise çok genel olmuş.

Ellynore : çok kısa bi faldı. sorularıma cevap vermiş ama sanki sadece yazdıklarımdan yola çıkmış gibi geldi. eski sevgilisine karşı bir şey hissetmiyor dedi (muhtemelen patladı)
nakta : Falları ne kadar da istediğim gibi çıkmasa da (olumsuz olarak yani) ses tonu, tavırları, fal yorumlayışı beni rahatlatıyor ki bu bir gerçek. Ağzım açık dinledim falını. Resmen karşımdaki insanın sözlerini söylüyor gibi konuşuyor. sana değer veriyor dedi (zannetmiyorum ama olabilir) bana karşı söylediği cümlelerin benzerlerini nakta bana söyledi.. anda çok iyiydi yani. eski sevgilisini sevmiyor ama ona ilgi duyuyor ona iyi geliyor falan dedi. (olabilir muhtemelen de o an öyleydi) 7 hafta vade verdi kavga vs olacak dedi hala beklemedeyim ama sanırım bunu öğrenemem bile. aranızda bir şey olmayacak dedi (vee muhtemelen doğru)
chitra : anda ve geçmişte çok iyiydi. sevdiğim adamla ilgili, eski sevgilisini sevmiyor hayatında başka kadınlar da olabilir dedi (bilmiyorum zannetmiyorum) karşı taraf size ilgili dedi (yine zannetmiyorum) ama nokta atışları da vardı. bir gelecek olmayacak dedi (olumsuz falların çıkıyor olması gerçeği beni de burada yıktı....) naktadan daha olumsuz konuştu.
perseis : kesinlikle nokta atışları var. gelecekle ilgili bir tahmini de tuttu. 1-1.5 ay vade verdi. bir iletişiminiz olacak dedi, beklemedeyim.. (chitra da buna benzer bir şey demişti) bu ilişkide huzur bulamazsın önüne bakmalısın demiş kii nakta ve chitra da aynılarını söylemişti :) eski sevgilisini sevmiyor ben öyle görmedim dedi ama bence burada yanıldı.
geysu : Yine nokta atışları, doğru karakter analizleri, doğru geçmişler :) Anda bi yerde yanıldı. Sevdiğim adamın bana karşı ilgisi olduğunu ve eski sevgilisine karşı yoğun hisler beslemediğini söylemişti. ayrılacaklar demiş ama zannetmiyorum. 2-3 haftaya iletişiminiz olacak demiş. beklemedeyim ama yine zannetmiyorum. ama daha sonrası için bir gelecek vermemiş ve olumsuz konuşmuş :)
vee tekrar nakta : bugün son falımı ona attım. eski sevgilisine aşık olduğunu ve onunla bir gelecek düşündüğünü söyledi. daha çok onlar için bi fal atmıştım onların durumlarını anlatmış ve bizim için hiçbir gelecek vermemiş :)

Yani kızlar, hanımlar, biz kırık kalplerimizle, bir umut bulmak için fal baktırmaya çok meyilli insanlarız malesef. Kimseye fal baktırmayın diyemem, kendime bile söz geçiremiyorum bazen ama fala umut bağlamayın. Yapmayın, etmeyin. Ben ettim siz etmeyin :) Bu fallara o kadar inanmıştım ki sevdiğim adamın bana değer verdiğine.. Eski sevgilisini sevmediğine falan :) Bugün onları birlikte görünce anladım ki bu işler fallarla yürümüyor. Evet anı bilebiliyorlar, geleceği tahmin edebiliyorlar vs. Ama her şeyi bilemiyorlar ve bizler de ister istemez öyle şeylere yöneliyoruz. Hayat çok acımasız biliyorum ama keşke her şey fallardaki kadar güzel olsaydı :) En olumsuz fallarda bile bir olumlu sonuç çıkarmaya çalışıyordum. Neyse, şimdilik bu kadar, sağlıcakla.. :)

Bende yaklaşıl 3-4 ay için fal mevzularına ara verdim. Dün naktaya attığım fal geldi. Ben memnun kaldım süper olumlu bir tablo yok ama olumsuz yerden yere vurma durumu da Yok. Bana tekrar konuşma için 5 ay süre verdi devamı gelmeyecek ama sana ulaşacak dedi. Çıkarsa yazarım buraya :) ben tavsiye ederim kendisini yeşil çingene ve nakta önerimdir

Üzülme cnim bende seninle ayni durumdayim biliyorum zor ama insallah cok mutlu olursun

Fallardan umut beslenek nasil bir sey cok iyi bilirim:) ama inan bana hepsi gecip gidecek black bana da engelleniyorum bakamadim demisti tekrar fal atip sordgumda enerjimin ya da onun enerjisinin düsuk oldugunu soylemisti

Ellerine saglik. Bu dokumu cikarmak kolay olmuyor bilirim.
Allah yolunu acik etsin.
Sonuna kadar guzel devam eden haberler almani dilerim.

Üzülme cnim bende seninle ayni durumdayim biliyorum zor ama insallah cok mutlu olursun
Umarım hepimiz çok mutlu oluruz çünkü bunu gerçekte hakettiğimizi düşünüyorum..
Fallardan umut beslenek nasil bir sey cok iyi bilirim:) ama inan bana hepsi gecip gidecek black bana da engelleniyorum bakamadim demisti tekrar fal atip sordgumda enerjimin ya da onun enerjisinin düsuk oldugunu soylemisti
Geçiyor tabii geçiyor da unutulmuyor bazı şeyler kalıcı oluyor :) birine umut verip çekip gitmek erkekler için çok kolay mesela :) black i tekrar deneyeceğim ama bilemiyorum pek güvenemiyorum fallara kalbim çok kırıldı :)

Ellerine saglik. Bu dokumu cikarmak kolay olmuyor bilirim.
Allah yolunu acik etsin.
Sonuna kadar guzel devam eden haberler almani dilerim.
Çok teşekkür ederim. Bu falların bana en büyük katkısı sizler oldunuz sanırım. Burada içini dökebilmek, yardım alabilmek o kadar güzel ki :) Falların vadeleri çıkınca da yazarım tabii sizleri bırakmak istemiyorum :) bu ortamlar güzel ortamlar. Falları bilmem ama bence biz birbirimize iyi geliyoruz

Ah canım benim hangimizin kalbi kırık değil ki dertlerimiz ayrı da olsa

O zamaan,
Fallara Umut Bağlayıp Umutsuz Kalanlar :) konu başlığım ile sizlerleyiiim, hem buraları meşgul etmemek adına, hem de dertleşmek adına sohbet muhabbet olsun derseniz beklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…