tellwe.com'da bakılan fallar!

Katılıyorum eskıden çok olumsuzdu tepki gelınce pembeye bağladığı oldu şahsen olumsz olduğu donem daha gercekcıydı sanki son falında yenısı ıcın baktırdıgımda artkk cevresi yakınları tarafından olumsuzlugu tescillenmiş biri için bana "nihayet hayatının dogru aşkını bulmuşsun" yorumunu yaptı artık gerisini siz düşünün gecen seneki falları bende dah iyiydi en azından bukadar uç değildi

aaa bu olabilir bak ben de baktırdım baktıranlarla karsılasrtırabiliriz
Bu arada sen bana Beyaz Karınca falını yollamıştım. İkimizin ve @withoutyou nun yani üçümüzün aynı kopyaydı birebir ama özelden kahve fal kodunu da rica etmiştim, senden cvp alamadım. Şimdi tekrar sistemde. Sen de benim kahve kodumla seninkini tellwe yönetimine bildirip ücret iadesi alabilirdin hem belki tekrar açmazlardı hesabını. Sadece 3 gün kapalı kaldı hesabı, uğraştığına değmedi ve tellwe yönetimini kınıyorum bu konuda, yandaş mantelite cok sinir olmuştum.

Bana olumlu konuşmuştu ama olumsuzlukları da söylemişti. İki seferde de bana pembiş gelmişti ama birini uzun zaman önce diperi de yakın bir dönemde baktırmıştım. İkisi de çıktı. Ama herkese çıkacak diye bir kaide yok. İçini ferah tut bence.

o ara girmemiştim canım gördüm sonra yorum yaptım diye hatırlıyorum

Lelya'ya fal baktırmıştım,biraz zamandan sonra geri dönüp bakınca çok başarılı olduğunu fark ettim.Durum analizi,an'ı ve yakın geleceği bilmiş.Çok uzun değildi yorumu ama kesinlikle başarılıydı.BlackPearl'e ayrı ayrı hesaplardan,farklı zamanlrda ve farklı 2 konuda fal göndermiştim.Gerçeğe yakın söylediği şeyler vardı evet inkar edemem.Ama yakın tarihli 2 ayrı fala(farklı konular) aynı tür ve aynı anlama gelen çok benzer yorumlar yaptı.Ve fal bitimi de ukalaca ve bilmiş tavrı hiç hoşuma gitmedi zaten bir daha da fal göndermedim.Chitra 'yı tek geçerim.İstikrarlı farklı fallarda tutarlı,an'da çok çok başarılı,durum analizi zaten tartışılmaz ve en önemlisi de güvendiğim biri.Pembeci olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.Akrepgöz'e uzun zamandır fal baktırmıyorum.Bi zaman çok baktırmıştım..O kadar soru,konu fal içinde Bildi diyebileceğim sadece 1 durum var.Son zamanlarda kısa süre önce aynı soru ve konuya çok olumlu dediğini unutup yine aynı olayı çok olumsuza çevirip fal yorumu gönderince artık bir daha fal göndermedim.Dediği de olmadı zaten ayrı..

Bence Chitra kesinlikle pembeci değil. Benim falım olumsuzdu baya ama napsın kadın benim durumum olumsuzdu. Başarılıydı baya :)

Iyi geceler kizlar:) araniza yeni katildim ama uzun zamandir forumun takipcisiyim. Telefondan yazdigim icin yazim yanlislarim olabilir simdiden ozur dilerim. Burada ismi gecen tum falcilara baktirdim fakat buraya yazmak icin vadelerimin dolmasini bekliyordum. Benim fal baktirma konum ise; ben cok kötü bir iliski yasadim. fakat eski sevgilime cok asiktim yanlis oldugunu bile bile ve onun icin baktiriyordum.

Nakta ne yazik ki cok sevilmesine ragmen bana gelen fal cok kotuydu. Tamam durumum zaten olumsuzdu ama bu fal beni resmen depresyona soktu ve fal tamamen alakasizdi benimle sadece ufak bir detayi bilmisti eski sevgilimle ilgili. Ama ben oba 2.kez yolladim sirf merakimdan cunku cok ovuluyordu burada ama onda da aynisiydi sadece anla ilgili bazi detaylar tutturabiliyor.

Falciayten cok kotu bir faldi acaba benimle dalga mi geciyor diye dusunmedim degil

Asminaysun bazi dogru bildigi seyler vardi ama denenmese de olur bir faldi bence

Medyumcaner hic tavsiye etmiyorum yazmaya bile gerek duymadim

Zanale kotunun iyisi denilebilir

Zamazon burada okuduguma gore baska fal sitesinde de hesabi varmis ama bence gitmeye degmez

Akrepgoz an ile ilgili bildigi seyler vardi ama cok fazla pembe bir faldi hayal dunyasi sanki. cok seveni var ama bende kotuydu

Ayselfalci diger falcilarla benzer seyler soyledi

Kocaalem bildigi ufak tefek seyler oldu

Medyumname o da cok ovulenlerdendi ana bir iki detay disinda hayal kirikligina ugradim

Elifseker1 soru uzerinden gitmis hikaye yazmis

Gaiptensesler sanirim burada baska hesaplari oldugu konusulmustu. buyuk harflerle yazilmis kotu bir faldi

Binnaz o parayi haketmiyor profil yorumlarindan da belli bosuna denemis oldum

Falaniyethakkaniyet genel olarak iyiydi diger falcilara baktigimizda. Sevgilimin ailesi hakkinda bildikleri var denenebilir

Medyumhiper kibar bir kadin guzel bir uslubu var sallama bakmiyor

Banuyilmaz iyi detaylar yakalamisti denenir

Geysu en sevdiklerimden :) ani takir takir anlatir ama dikkat edin geysunun sonucu cikmaz. An icin bana her seyi anlatti sok oldum 3 kere baktirdim gelecegi beklemeyin ama an icin kesinlikle gidin

Chitra bu bayan da bence an icin gidileceklerdeb cok guzel yorumluyor ve kibar tavsiye ederim

Mayadert soru uzerinden gidiyor ama simdiki durumuma yakin ve mantikli bir faldi

Asicicek tavsiye etmem

Kehanettin mantiksiz bir faldi

Yesilcingene umdugum gibi degildi ama an icin cok iyi bir faldi

Falinustasi sitedeki birinci falcim kesinlikle ama onunla degisik bir durumum oldu. fal gonderdim gelen fala guldum. cunku an ile ilgili seyler bilmisti ama gelecek icin benimle alakasiz diye dusunmustum cunku yeni birini gormustu ve bu bence imkansizdi cunku ayrildigim kisiye asiktim. Hatta kendisine kotu bir yorum biraktim belki sayfasinda duruyordur halen. Ama sonrasinda size yemin ederim tam tarif ettigi gibi yasadim tarif ettigi kisiyle karsilastim ve suan halen cikiyoruz o kisiyle hatta soz bile yaptik kendi aramizda. hala daha sasiriyorum nasil bildi kesinlikle baktirmanizi tavsiye ederim

Firuzzee: iyi sayilabilirdi bazi tespitler dogruydu denenir

Daha baktirdigim cok kisi var ama iliskime baslayinca bir kez daha baktirip uygulamayi kaldirdim. Baktirmayi dusunmuyorum ama bir sorunum olursa sadece Falinustasi, geysu ve chitraya baktirabilirim. Bu fal yani umut baglamamak lazim her fal herkese cikmaz gercekten enerji olayi var ama benin tavsiye edebileceklerim bunlar
Herkess iyi geceler

Falınustası nın bahsettiği yeni kişi ne kadar sürede çıktı? gercekten ilginçmiş, bana bu sefer ki ilişkimde hiç bir fal çıkmadı tek tük çıktı hatta chitra nın dediği kavga durumı vb. ama tek tük basit şeyler çıktı.... neden hiçbir falcı aramızda ki çok bariz durumu göremedi kavrayamadım bunu yani adam bulunduğu şehirden bile yok oldu bunu neden kimse bilemedi çok net bir durum değil miydi? hadi kalbi bilemez ler onu Allah bilir ki zaten erkeklerin gerçekten sevdikleri çok zor anlaşılır sizi terkedince anlarsınız, şahsen ben hayatta başıma bunun geleceğini hiç sanmazdım babası bile senin gibi birine yapılır mı dıyor 20yıllık arkadaşı onu bulmam da bana yardım ediyor vs. bunu anlattım çünkü hiçbir falcı feriştahı bile bu olayları bilemedi ya kalbi bilemiyorlar eyvallah ta olayları niye göremiyorlar atmasaydım fal Eylül de bidaha tatile çıkardım valla.....

Arkadasim selam... bana da tum fallar cikmiyor ne yazik ki falinustasi ask konusunu tamamen tutturdu bende ama ben ask disinda bir sey sormamistim nasik tuttu kendim de hayret ettim cunku hem en inanmadigim hem de en istemedigim fal oydu burada adi gectigi ilk zamanlar atmistim daha ona. Sana katiliyorum o an ki aciyka fallara cok para veriyoruz simdi cok pismanim ama

Emeğine sağlık :) ahh ah fal baktırmayacağım diyordum ama falinustasina hiç baktırmadım ama çok merak ediyorum ya..

arkadaşlar Chitra'ya gönderdim.bayag da bekledım sonunda kendısı beklettıgım ıcın kuusura bakmayın ama enerji hissedemedım bence enerjımız uyusmuyor dıye cevap yazmıs bu arada 24 saat kdr bekledım. hayatımda ılk kez bır falcı bana enerjımız uyusmuyor bence bu yuzdnbakamadım dıye cevap yazmıs:) bence artık kendı musterılerı olusmus onlarda surekli burda fal baktıran arkdslar heralde zaten hayatıyla ılgılı bıcopk sey bıldıgı kısıler..acıkcası yenı bırı gelınce enerjısı agır geldı heralde..! yalan dolan.. bilin diye yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…