- 8 Nisan 2017
- 197
- 407
- 53
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.101
arkadaşlar Chitra'ya gönderdim.bayag da bekledım sonunda kendısı beklettıgım ıcın kuusura bakmayın ama enerji hissedemedım bence enerjımız uyusmuyor dıye cevap yazmıs bu arada 24 saat kdr bekledım. hayatımda ılk kez bır falcı bana enerjımız uyusmuyor bence bu yuzdnbakamadım dıye cevap yazmıs:) bence artık kendı musterılerı olusmus onlarda surekli burda fal baktıran arkdslar heralde zaten hayatıyla ılgılı bıcopk sey bıldıgı kısıler..acıkcası yenı bırı gelınce enerjısı agır geldı heralde..! yalan dolan.. bilin diye yazdım
Chitra'nın bendeki falı tutarlı değildi kendi içinde çelişkili gibi. Baya uzun bir faldı ve fakat geleceğe dair dediği vadeden çok çok aylar öncesinde gerçekleşti iletişim. Hayatıma girecek yeni birini tarif etmişti. Dediği kriterlerde bir insanla henüz tanışmadım. Soruda sorduğum -aşkla ilgili bir şey değil- cevap verdiği bir şey gerçekleşti. Bilemiyorum Chitra bende soru işareti olarak kaldı.
Falınustası abartıldığı kadar bir şey bakmamış bana kısa bir şey toplasan 3 şey söylemiş. Geçmişe dair genel yuvarlak şeyler. Sonuç olarak iletişimi bilmiş. Başka bir şey dememiş falla ilgili.
Herkes eylülün ortasına kadar diyip durdu o kadar inanmamıştım ki unuttum. Birazcık erken çıktı ama 1 ay içinde demişlerdi sonucu bilemiyorum tabi ama iletişimi bilenler var. Dünyanın en inat gururlu egolu adamı adım attığı için şaşırdım tabiki.
Tellwe
Falkehaneti(kredisi düşük bi deneyin bence enerji uyarsa tabi iki kişi vardı biriyle kesinlikle olmayacak eskisi adım atacak dedi dün şuan ki kişiyle bitti akşamında eskisi yazdı)
Perseis(iletişim olur devamı gelmez dedi olumsuz konuştu ama dediğinin tersi çıkıcak gibi)
Binnaz Abla
Elfin Demet(iletişim çıktı sonuç olumlu)
Melisa Yılmaz(iletişim çıktı sonuç olumsuza yakın)
Birine daha attım canlı faldı aysun sanırım adı tam hatırlamadım bakamıyorum
Ben dayanamayip fal attim yineofffffffff
Kime?Ben dayanamayip fal attim yineofffffffff
Merak ettim çok :) yenilerden mi eski mi en azından bunu da söyleyemez misin? :))Yazmayayim kizlar sonra burayi takip edip yorum edebilir. Yorum gelince yazarim :)
Faliniz gelmedi mi hala meraktayizMeryem Abla diye biri gelmiş fal attım bakalım ne diyecek beğenirsem yazarım :) :) :)
Merak ettim çok :) yenilerden mi eski mi en azından bunu da söyleyemez misin? :))
moralin bozulmasın bende olmayacak dediği sey oldu olumlu olan arkadaşlara falları çıksın..Icim karardi resmen ya ay IPTAL IPTAL IPTAL moralim
Bozukdu dahada bozdu kadin
moralin bozulmasın bende olmayacak dediği sey oldu olumlu olan arkadaşlara falları çıksın..
canım banada gerçekten çok olumsuzdu cesaret edip 2. kez falı dinlemek 2 ay sonra oldu inşallah sanada çıkmazHayir yani intihara sürükleyebilir beni bu fal okadar berbat olumsuzun dibi.. ins öyle olur
Insallah canim bir kez daha baktirmistim onun söyledigi gibi ilerliyordu ondan tekrar baktirmistim :/canım banada gerçekten çok olumsuzdu cesaret edip 2. kez falı dinlemek 2 ay sonra oldu inşallah sanada çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?