tellwe.com'da bakılan fallar!

Chitra'nın bendeki falı tutarlı değildi kendi içinde çelişkili gibi. Baya uzun bir faldı ve fakat geleceğe dair dediği vadeden çok çok aylar öncesinde gerçekleşti iletişim. Hayatıma girecek yeni birini tarif etmişti. Dediği kriterlerde bir insanla henüz tanışmadım. Soruda sorduğum -aşkla ilgili bir şey değil- cevap verdiği bir şey gerçekleşti. Bilemiyorum Chitra bende soru işareti olarak kaldı.

Falınustası abartıldığı kadar bir şey bakmamış bana kısa bir şey toplasan 3 şey söylemiş. Geçmişe dair genel yuvarlak şeyler. Sonuç olarak iletişimi bilmiş. Başka bir şey dememiş falla ilgili.

Chitra en beğendiğim falcıydı hatta burada da baya övmüştüm kendisini. Ama şimdi ben de baktığında gönderdiği falın tutarlı olmadığını görüyorum o zaman bayılmıştım. Sonuçta hiçbir şekilde tutmadı bir iletişim olacağından çok emindi. Hadi aşk tutmadı bari eğitim tutsaysı o da tamamen zıt

yani bence abartılmadan önce bir falcı hakkında gercekten emınsenız yazın sureklı bı ısımler cıkıyr ama olumsuzsa yanı atma tutmaysa bence onları yazalım burada cunku bı kısı haddınden fazla abartılıyor ondan sonra da boyle fal gonderınce enerjıız uyusmadı senle bakamıyorum gıbı garıp cevaplar alıyoruz..:)yeşilcingene ıhanet ettım bır daha yapmam ne olursa olsun emek verdıgıne emın oldugum falcılardan naktayı da soylemıssınız nakta kısı analizini cok ıı yapmıs bende ama gelecekle ılgılı dedıgı 7 seyden sdece 2 sı benzer seyler cıkmıs onuda soyleyım dedım yuzde yuz sonuc tutmamıs yanı

Herkes eylülün ortasına kadar diyip durdu o kadar inanmamıştım ki unuttum. Birazcık erken çıktı ama 1 ay içinde demişlerdi sonucu bilemiyorum tabi ama iletişimi bilenler var. Dünyanın en inat gururlu egolu adamı adım attığı için şaşırdım tabiki.
Tellwe
Falkehaneti(kredisi düşük bi deneyin bence enerji uyarsa tabi iki kişi vardı biriyle kesinlikle olmayacak eskisi adım atacak dedi dün şuan ki kişiyle bitti akşamında eskisi yazdı)
Perseis(iletişim olur devamı gelmez dedi olumsuz konuştu ama dediğinin tersi çıkıcak gibi)
Binnaz Abla
Elfin Demet(iletişim çıktı sonuç olumlu)
Melisa Yılmaz(iletişim çıktı sonuç olumsuza yakın)
Birine daha attım canlı faldı aysun sanırım adı tam hatırlamadım bakamıyorum

Gözünaydin :) benimkide ciksa yaa cok uzun zaman olduuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…