tellwe.com'da bakılan fallar!

Yakin zamana kadar cok fal baktiriyordum %95i de tellweden baktirdiklarimin ne aileyle ne askla ne egitimle alakali kimsenin dedigi cikmadi. Cikan olursa yazarim diyip vade bekliyordum ama bu sure zarfinda hep dediklerinin tam tersi oldu her sey duzelmeye baslayacak dedikleri ailem hic olmadigi kadar kotu durumda. Ask hayatiyla alakali dusumuyorum bile zaten suan ama hicbir gelisme yok

Hangi falcılara baktırdınız acaba? :/

Hangi falcılara baktırdınız acaba? :/
hesaptaki siraya gore en bastan sirayla:
Cherrycoco(kahve), fallarkralicesi(kahve), yesilcingene(tarot), seruven(gumuslu su), chitra(kahve), sennurabla(iliski fali), hissiyatt(kahve), nakta(katina), falinustasi (katina), zamazon(sinastri), geysu(tarot), medyumname(tarot), kumdankadin(kahve), arwn(katina), akrepgoz(kahve), tusedisi(katina), blackpearl(47 secrets cards)

Canim fallarla gidilmiyor malesef. Insallah aile karisikligi ne ise cabuk zamanda mucize gibi cozulur. Seni ilk basladigim zamanlardan hatirliyorum ben. Cok az giriyorsun ama unutulmadin :)
Allah guzel seyler versin yoluna insallah.

Bu listeden chitra akrepgoz nakta black iyiydi bende. Gec de olsa ciksin insallah olumlu seyler vardiysa.

Bu listeden chitra akrepgoz nakta black iyiydi bende. Gec de olsa ciksin insallah olumlu seyler vardiysa.
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin allah hepimizin gonlundekini nasip etsin benim de inanilmaz sok oldum muhtesem falan dedigim cok falci var ama sonuclari dedikleri gibi olmadi. Ben artik elimde olmayan konular hakkinda uzulmeyi birakip kendimi gelistirmek istiyorum bu amacta calisiyorum. Forumdan da surekli bildirim geliyor ama bakmiyorum kim yukselisteyse hemen ona fal atmayayim diye ayda 1 2 belki baktiririm bundan sonra. -naktadan sonra da boyle demisti:)-
Hepimizin olumlu fallari ciksin olumsuzlara IPTAL IPTAL IPTAL :))

Amiin amiin inşallah :) Umarım her şey gönlümüzce olsun yaa...

Kızlar akrepgöze baktırdım
Çok mu olumsuz konuşan birisi mi ? içim karardı resmen moralim bozuldu , bide anlayamadım çoğu konuştuğu şeyi aksanından kaynaklanan değil anlatması karışıktı şimdiyi mi anlatıyo gelecek mi geçmiş mi anlayamadım , daha önceleri baktıranlardan anlık durumu bilen ama asla olmayacak dediği gelecekle ilgili çıkanlar var mı ???
baya kötü oldum enerjim mi düştü ne resmen sevgilimden soğudum olmayacak deyince oğlan şimdi arasa ne arıyosun diyecek psikolojideyim ...

Çıkan da var akrepgözde çıkmayan da . Ama bana çıkmamıştı verdiği vade ve söyledikleri kısmetin başkası kısmet falına gel birde ordan bakayım sana diyince ben kadından soğudum bir daha amadım.Birde aksandan dolayı hemde aynı cümleleri çok tekrar ederek sesli falı doldurmuştu bi defa attım bir daha hiç göndermedm.Ama tabi sürekli atıp memnun kalanlarda var.

Kızlar bana önerebileceğiniz birileri var mı tellwe den ? Ben daha önce yeşilçingene,akrepgöz,blackpearl,geysu ve perseis e baktırdım.Hatta yeşilçingene bende bayağı tuttu düzenli baktırır oldum ama tavsiyeye döndü birazcık.Black ve perseis beklemede vade olarak henüz bir gelişme olmadı. Yeni birine baktırmak istiyorum ama çok kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…