tellwe.com'da bakılan fallar!

3 kez fal atmıştım hiçbirisi çıkmadı sorudan yürüdüğünü düşünüyorum eğer olumsuz bir şekilde sorduysan olumsuz, olumlu bir şekilde sorduysan olumlu fal bakıyor

Takma canım olumsuz konuşmaya yemin etmiş bir ablamızdır,daha sonra hep olumsuz konuşuluyor denilince pembişe dönmeye başlamış birisi. Bana dedikleri çıkmadı onun öngördüğü şeyleri yaşamadım,sorduğum kişiye olmaz dedi zaten oluru yoktu olmadı başka birini tarif etti öyle biri de olmadı düşünme olumsuz falları neticede fal bu onlara göre hayata şekil mi verilir, bi de güzel giden ilişkin varsa bence fala hiç bulaşma derim.

Ben naktaya ilk defa baktırdım burada herkese çok olumsuz baktığını duydum ama bana çok olumlu şeyler söyledi.Vade verdi iki kişi için baktırdım bir üçüncü birini daha gördü falan ilginç bir faldı seside çok tatlı bir kadın.Birebir yaşayan var mı dediklerini?
Ben sadece yeşilçingenin dediklerini harfiyen yaşadım onun dışında birebir uyan falım olmadı ama naktada çok iyiydi gelecek ne olur diye düşünüyorum.Çünkü gelecek konusunda yeşilçingene,perseis nakta hepsi paralel konuştu.

Yesilcingenenin vadesi cikti mi? Yada gecikme oldu mu

Yeşilçingenenin dedikleri bende genelde tutar az çok enerjimiz aynı demek ki seninle, Nakta bana asıl konu dışında harfiyen çıktı çok spesifik şeyler dedi onları yaşadım ve bildi. Asıl sorduğum şey için vade var.

Çok sevindim o zaman :) inşallah seninde asıl sorduğun olumlu ise gerçekleşir.Beni yeşilçingenin tutarlılığı çok şaşırtıyor ama çok sık baktırdım artık ara vermem lazımdı.Naktayada baya korkarak attım olumsuzları okudukça ama iyiki atmışım.
Cevap verdiğin içinde ayrıca çok teşekkür ederim :)

yeşilçingene beni de çok şaşırtıyordu genelde onun dediği gibi ilerledi sık baktırınca akıl veriyor hep :) Nakta'ya ilk atarken ben de çok korktum olumsuz bi fal bekledim yani olumsuz şeylerde dedi ama aşırı değil yaşadım da, asıl konu için ise olumlu konuştu umarım çıkar bize :)

Yesilcingenenin vadesi cikti mi? Yada gecikme oldu mu

Vadeside söyledikleride çıktı harfler vermişti birini tarif etmişti,hatta vadeyi iki parça verdi şu olaydan sonra vadenin yarısı dolmuş olacak falan diye dediği olayda oldu söyledikleride.Mesela şuan bende vade veremiyor.Yani vermek için vade vermez gerçekten görüp hisseder ise veriyor.Sadece yeşilçingeneye çok sık atmamak gerek tavsiyeye dönüşüyor. Ama tabiki hiç beğenmeyenlerde var.Ben 5-6 defa katina ve kahve baktırdım.

O zaman cidden enerjilerimiz benzer yeşilçingene benimde şuan aynı tavsiye durumuna geçti. İnşallah inşallah çıkar ikimizede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…