- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.061
Kızlar akrepgöze baktırdım
Çok mu olumsuz konuşan birisi mi ? içim karardı resmen moralim bozuldu , bide anlayamadım çoğu konuştuğu şeyi aksanından kaynaklanan değil anlatması karışıktı şimdiyi mi anlatıyo gelecek mi geçmiş mi anlayamadım , daha önceleri baktıranlardan anlık durumu bilen ama asla olmayacak dediği gelecekle ilgili çıkanlar var mı ???
baya kötü oldum enerjim mi düştü ne resmen sevgilimden soğudum olmayacak deyince oğlan şimdi arasa ne arıyosun diyecek psikolojideyim ...
kızlar bunu buraya yazmayı bir borç bilirim benim fallara başlama sebebim olan asıl oğlan bana bugün yazdı görüşmek istedi.
Çok sevindim, hayırlı olsun
Ve tabiki merak edilen o soru, kimler bildi?
Ayy darısı başımızakızlar bunu buraya yazmayı bir borç bilirim benim fallara başlama sebebim olan asıl oğlan bana bugün yazdı görüşmek istedi.
kızlar bunu buraya yazmayı bir borç bilirim benim fallara başlama sebebim olan asıl oğlan bana bugün yazdı görüşmek istedi.
Geysu bildi mi yani???
Kuzu çok sevindim valla:) black bildimi
Takma canım olumsuz konuşmaya yemin etmiş bir ablamızdır,daha sonra hep olumsuz konuşuluyor denilince pembişe dönmeye başlamış birisi. Bana dedikleri çıkmadı onun öngördüğü şeyleri yaşamadım,sorduğum kişiye olmaz dedi zaten oluru yoktu olmadı başka birini tarif etti öyle biri de olmadı düşünme olumsuz falları neticede fal bu onlara göre hayata şekil mi verilir, bi de güzel giden ilişkin varsa bence fala hiç bulaşma derim.Kızlar akrepgöze baktırdım
Çok mu olumsuz konuşan birisi mi ? içim karardı resmen moralim bozuldu , bide anlayamadım çoğu konuştuğu şeyi aksanından kaynaklanan değil anlatması karışıktı şimdiyi mi anlatıyo gelecek mi geçmiş mi anlayamadım , daha önceleri baktıranlardan anlık durumu bilen ama asla olmayacak dediği gelecekle ilgili çıkanlar var mı ???
baya kötü oldum enerjim mi düştü ne resmen sevgilimden soğudum olmayacak deyince oğlan şimdi arasa ne arıyosun diyecek psikolojideyim ...
Biz de sana bunu kimler bildi diye sormayı borç biliriz:)kızlar bunu buraya yazmayı bir borç bilirim benim fallara başlama sebebim olan asıl oğlan bana bugün yazdı görüşmek istedi.
Ben naktaya ilk defa baktırdım burada herkese çok olumsuz baktığını duydum ama bana çok olumlu şeyler söyledi.Vade verdi iki kişi için baktırdım bir üçüncü birini daha gördü falan ilginç bir faldı seside çok tatlı bir kadın.Birebir yaşayan var mı dediklerini?
Ben sadece yeşilçingenin dediklerini harfiyen yaşadım onun dışında birebir uyan falım olmadı ama naktada çok iyiydi gelecek ne olur diye düşünüyorum.Çünkü gelecek konusunda yeşilçingene,perseis nakta hepsi paralel konuştu.
Yeşilçingenenin dedikleri bende genelde tutar az çok enerjimiz aynı demek ki seninle, Nakta bana asıl konu dışında harfiyen çıktı çok spesifik şeyler dedi onları yaşadım ve bildi. Asıl sorduğum şey için vade var.Ben naktaya ilk defa baktırdım burada herkese çok olumsuz baktığını duydum ama bana çok olumlu şeyler söyledi.Vade verdi iki kişi için baktırdım bir üçüncü birini daha gördü falan ilginç bir faldı seside çok tatlı bir kadın.Birebir yaşayan var mı dediklerini?
Ben sadece yeşilçingenin dediklerini harfiyen yaşadım onun dışında birebir uyan falım olmadı ama naktada çok iyiydi gelecek ne olur diye düşünüyorum.Çünkü gelecek konusunda yeşilçingene,perseis nakta hepsi paralel konuştu.
Yeşilçingenenin dedikleri bende genelde tutar az çok enerjimiz aynı demek ki seninle, Nakta bana asıl konu dışında harfiyen çıktı çok spesifik şeyler dedi onları yaşadım ve bildi. Asıl sorduğum şey için vade var.
yeşilçingene beni de çok şaşırtıyordu genelde onun dediği gibi ilerledi sık baktırınca akıl veriyor hep :) Nakta'ya ilk atarken ben de çok korktum olumsuz bi fal bekledim yani olumsuz şeylerde dedi ama aşırı değil yaşadım da, asıl konu için ise olumlu konuştu umarım çıkar bize :)Çok sevindim o zaman :) inşallah seninde asıl sorduğun olumlu ise gerçekleşir.Beni yeşilçingenin tutarlılığı çok şaşırtıyor ama çok sık baktırdım artık ara vermem lazımdı.Naktayada baya korkarak attım olumsuzları okudukça ama iyiki atmışım.
Cevap verdiğin içinde ayrıca çok teşekkür ederim :)
Yesilcingenenin vadesi cikti mi? Yada gecikme oldu mu
yeşilçingene beni de çok şaşırtıyordu genelde onun dediği gibi ilerledi sık baktırınca akıl veriyor hep :) Nakta'ya ilk atarken ben de çok korktum olumsuz bi fal bekledim yani olumsuz şeylerde dedi ama aşırı değil yaşadım da, asıl konu için ise olumlu konuştu umarım çıkar bize :)
Benim de çingenenin dedikleri tutuyorO zaman cidden enerjilerimiz benzer yeşilçingene benimde şuan aynı tavsiye durumuna geçti. İnşallah inşallah çıkar ikimizede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?