- 25 Aralık 2016
- 22
- 16
- 3
- 43
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #17.541
Akrepgoz e cok mu baktirdin? Bende ilk fali cok iyiydi. 1ay sonra 2.falim ilkinden farkli degildi. Ya cok aralikli ya da 1kere baktirmak gerek diye dusunmustum.Akrepgöz'e,MedyumEbruya bir daha asla fal göndermeyi düşünmüyorum..İkiside fal yorumu değil,soru ve yazdıklarımdan aleni tahmin yürütme yapmış,hani sokaktaki herhangi birine sorsanız o da aynılarını söyler o derece basitlik...Bu tavsiye vermeye çalışanlar a ben ayrı bir gıcığım..Önceden yinede güvenirdim akrepgöze...artık asla..
Yazim tarzini karsilastirabilirsin eski baktirdiklarinla.Kızlar Zeynepana benimle ilgili inanılmaz detaylar verdi. Söylediği her şey doğru. Fal baştan aşağı nokta atışı adına varana kadar sorun ve çözüme kimin yanaşmadığından tutun da aile içi önemli konularima kadar bildi... Buraya kadar sorun yok ama açıkçası benim aklım karıştı. Sonuçta bunu yapıp para kazanmaya çalışanlar dolu. Aceba aynı kişiye ait bir hesap mi. Sonuçta her şeyi anlatıyoruz her fallarin altında. Ne diyorsunuz nasıl anlayabiliriz tek bir kişi olup olmadığını.
hiç sevmiyorum böyle canımlı cicimli falları fazlasıyla itici geliyor.. iletişimi düzgün falcı çok çok az.Yazdığı cevap da şu:
Güzel kızım inci boncuğu kopyala yapıştır değil annem sistem hatası yüzünden kartlarını açamadım vermiş olduğun bilgilerle bir kahve falına baktım Çünkü uzun zamandır bekliyorsun seni boş çevirmek istemedim bu fal sana ait annem Hoşçakal bebeğim Sormak istediğin soru varsa sorabilirsin güzel kızım.
Sizce ne kadar doğru?
Ayni fikirdeyim. Benim de cok onem verdigim bir seydir bu. Ben sorumu canimli cicimli ablacimli yazmadigim halde o sekilde gelir fallarin cogu. Uslubu seviyeli ve duzgun tutan nakta ve chitra var sadece hatirladigim. Baska varsa da su an aklima gelmedi. Ama bu bahsi gecen falci profildeki gibi 85 yasindaysa bu sekil konusmasi dogal geldi bana.hiç sevmiyorum böyle canımlı cicimli falları fazlasıyla itici geliyor.. iletişimi düzgün falcı çok çok az.
Kizlar alakasiz bir soru ama burasi icin uye olup ilk ve sonraki pek cok mesajim bu baslikta oldugu icin buraya sormak istedim. Kullanici ismini degistirmem icin moderatorlere mi yazmam lazim. Profil seceneklerimde bulamadim. Benim eksikligim olmasi da muhtemel ama size sormak istedim. Artik su negatiflikten kurtulup degistirmek istiyorum cunku.
Mesele o ayari bulmakta :) bakayim tekrar
Biraz kurcalayinca buluyorsun :))Sadece biraz daha bakmam gerekiyormus. Buldum :)
ben arada atıyorum yakın gelecek çıktıyor bende ama ileriki tarihe baya var onun için bişey diyemeyeceğimTaracaya fal baktırıp çıkan var mı?
Sen baktırdın mı Zeynep Ana'ya? Bence Zeynep Ana ve Rewsen Anne aynı kişi veya kişilerce yönetilen hesaplar. Biri 65 diğeri 85 yaşında. Ana, Anne ve biri inci tanem, nazlı kızım diğeri canımın içi vs... Zeynep Ana bildiğiniz gibi daha yeni, Rewsen Anne Vip+ olunca sürümden kazanmak için açılan bir hesap bence. Zeynep Ana dan memnun kalmadığımı yazınca iade etti, iade limitim dolu o ndnle amacım iade almak değildi ama 100% başarı puanında kalmak için olumsuz yorumları ve benim gibi puan vermeyenleri siliyorlar bilginiz olsun.Zeynepana kotu bakiyor bence dusmeyin tuzagina. Rewsen diye biri var o daha iyi bence. Gayet duzgun nokta atislari vardi. Onu bir deneyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?