tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar yulee'ye hangi falı atıyorsunuz? anda iyi mi kendisi?
Kave bakmıyor sanırsam iki falı var baktığı geçmişle ilgili tam nokta atışı oldu bende ilk falında dedigi bir şeyi de yaşadım ikinci falı beklemede anı ise teyit edemiyorum umarım yardımcı olmuşumdur

Teşekkürler canım katina baktıracağım ben de

Teşekkürler canım katina baktıracağım ben de
Başka falı yok ve dürüst birine benziyor yani olumlu olumsuz söylüyor ikinci falında bir şeyler demişti bana hani daha tam emin değilim ama sanki dediklerini yaşamaya başladım gibi gözüküyor inşallah enerjiniz uyur

Şimdi baktım selena falıma gece gece nerden aklıma düştüyse. İlk kısmına o zaman ihtimal vermemişim ama baya sonra kısmen çıkmış zaten zaman hiç vermemiş. İkinci kısmı çıkacak mı bakalım.

5 liralıklardan birine attım az önce yeni galiba bornmoon diye. fena değil 5 liraya göre baya uzun bakmış nokta atışı diyemem ama olabilecek şeyler söylemiş

Ozel degilse cikan nasil bir seydi diye sorabilir miyim son falini ben de bekliyorum hic ihtimal vermedigim durumlar var da:) ne kadar zaman sonra cikti

kızlar telweeye palpayla 50 tl yükledim ama 100 tl olarak geçti sisteme. Kart bilgilerimde bir sıkıntı yok.
Hiç böyle birşey yaşadınız mı?
Çok fal gönderiyorum diye böyle mi yaptılar ki:)))

kızlar telweeye palpayla 50 tl yükledim ama 100 tl olarak geçti sisteme. Kart bilgilerimde bir sıkıntı yok.
Kredi kartıyla aldım pardon yanlış yazmış olmayayım

Üzümü ye bağını sorma bana da bir kez farklı bir şey olmuştu. Geysu o zaman 25 tl.ydi. Fal attım ama kredi düşmedi hesabımdan baya fal sonucu da geldi. Krediyi geri almasınlar diye o gün başkasına da atmıştım :)

Valla ben tekrar chitraya atmak için aldım kredi. Bende senin gibi düşünüyorum pahalı birine mi atsam araştırmalardayım:)))
Kimi önerirsin?

Valla ben tekrar chitraya atmak için aldım kredi. Bende senin gibi düşünüyorum pahalı birine mi atsam araştırmalardayım:)))
Kimi önerirsin?
Ben baya uzağım artık fal işine Kasım'da hiç atmadım Aralık sonuna doğru nakta chitra yaptım onlar son oldu. Çıktı diyebileceğim bir şey de yok boş boş cümleler hepsi. Bir hayli soğudum yani :)

Ucuzlardan 3 isim denedim begendigim 2 kisi oldu.

Yulee anda basarili ben begendim jatina attim.

Evremdamla bu kizda iyi 5 tl lik fala gire detayli ve guzeldi tavsiye ederim

Bornmann ben biraz genel buldum ortada yazmis tavsiye vermis daha cok ,5 yilduz verdim ama oyle super degildi.

5 tl daha var hesapta onecerecegin uygun fiyatli biri varmi?

Sanırım çoğumuzun hayatımızın karışık evrelerinde bu fak işine sarıyoruz.
Ben Tellwede kime fal baktırsam bana aynı şeyi söyledi. Şimdi sevdiğim ve semediklerimi sıralamak isterim.
Nakta,realgipsy,gamzesigulen Bu 3nu nedense hiç sevmedim fallarını okuduktan sonra çok yoğun şekilde bir ağırlık yaşadım. Özellikle Naktadan birisi bahsetmiş işte olumsuzluklar kraliçesi diye Kesinlikle öyle benim tanıdığım kişiyi öyle bir tarif etmiş ki sanki şu anda adam intihar et desen eder. Kısaca o kadar olumsuz konuştu ki olmucakta demedi ha sonuç olarak diğerleriyle hemen hemen aynı şeyleri söyledi, ama genede çok olumsuz bir kişi insanın ruhunu sıkan bir yanı var. Denemeyin derim. Diğer ikisinin falları zaten çocuk yorumlamış gibi özensizdi. Genel olarak diğer falcılarla aynı tabloyu çizmişlerdi ama genede sevmedim.
Sevdiklerime gelince, Geysu,Akrepgoz,gelecektenhaberler,Ruhanım,Efsunine,Tutankamon. Bunların hepsi sorduğum kişiyle ilgili aynı bilgileri verdiler. Çizdikleri tabloda aynı,verdiği vakitler bile aynı. Hatta falsepeti,yamibada baktırdıklarımda aynı şeyleri söyleyip aynı zamanı verdiler. Bende şaşırıyorum enerjim hepsiyle tuttu mu acaba? Ya da hepsimi aynı tarihi atar? Yoksa hepsi mi biliyor diye.. Şu an ilerleme Geysunun söylediğiyle birebir gidiyor diye bilirim. Onun falı zaten çok özenli ve güzeldi. Ama tam çıktılar mı daha vadesi var onu bekleyip göricez. Bugun çok güvendiğim bir akrabam da bunlarla aynı zamanı verince vardır bir bildikleri dedim herhalde.
Bu arada şu Naktanın Binnazabladakı Gizem Sitareyle aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Aynı ses,aynı olumsuzluk,aynı negativ enerji çok gıcık oldum kendisine.
Binnaz ablada 4 sene önce Alev Tansele bir fal baktırmıştım,söylediği tarih kesinlikle tutmamıştı,ama olaylat 4 ay sapmayla aynen onun dediği gibi olmuştu. O yüzden bu sefer ona da attım tekrardam. Tarih olarak çok yakın tarih vermişti tutmadı. Ama geçen seferki gibi sapmayı işin içine katarsak diğer falcıların söyledikleriyle aynı tarihte olması getekiyor.
Falda ne söylerlerse söylesinler önemli olan sizin içinizden geçen ve kalbinizde hissettiğinizdir. Unutmayın yaşadığınız anı duygularınızı sizden daha iyi bilen bir tek Allahtır.

Ben gizem'e de nakta'ya da baktırdım. Gizem'den iade aldım hatta. İyi ki de almışım çünkü ultra olumsuz yorumladığı konunun tam tersi oldu. Olumlu yorum yaptığı birileri var mı acaba ?
Nakta' dan da yorum aldığım için rahatlıkla ikisinin aynı kişi olmadığını söyleyebilirim. Zira ikisi de sesli bakıyor.
Nakta ' nın ilk falı muazzamdı. 2. Cisine vakit var o yüzden birsey diyemem.
Gelecektenhaberler, Ruhanım, Tutankamon aynı kişi zaten hatta 3-5 profili daha var bu kişinin telwede çok bel bağlamayın yorumlarına derim. Akrepgoz kopyala yapıştır konusunda şaibeli bir isim. Ona da güvenmem.
Bir geysu iyidir saydiklarinız içinde. O da an ve kişi analizinde ama geleceği fazla olumluya bağlar.
Alev Tanselı de ilk sizden duydum.
Bildiklerim bunlar... hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…