- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.341
Bende de öyle olduTellwede mobil ödeme ile 5 kredi yükledim ama ekstra kredi eklediler hesabıma. 3 kredim vardı 5 yüklediğim halde 13 kredi görünüyor hesabımda.Bugün kampanya falan mı var Tellwede?
Ekstra bedava kredi gelmişken kimi tavsiye edersin:))Tellwede mobil ödeme ile 5 kredi yükledim ama ekstra kredi eklediler hesabıma. 3 kredim vardı 5 yüklediğim halde 13 kredi görünüyor hesabımda.Bugün kampanya falan mı var Tellwede?
Burada bir arkadaş yenilerden birini yazdı iyi diye bende ona attım. Evremdamla diye bir falcı. Bekliyorum falını iyiyse yazarım buraya canım. Yoksa Tellwede önereceğim kimse yok.Ekstra bedava kredi gelmişken kimi tavsiye edersin:))
Ben uygulamayı kullanıyorum sorun yok hatta kredi yükledim normal yüklediğim geldi fazladan yokKızlar sizde sorun yok mu yahu? Ben fallarımı görünteleyemiyorum
Yulee yi denemiş miydin?10 tl lik katinaci ariyorum tellwede:)))))) iyi oldu bu ekstra 10 kredi ,aylik fal ihtiyacimi karsiladim3 hafta atmam :)))))).
Evet begendim ben onu ama yeni baktirdim:).Yulee yi denemiş miydin?
Sanırım çoğumuzun hayatımızın karışık evrelerinde bu fak işine sarıyoruz.
Ben Tellwede kime fal baktırsam bana aynı şeyi söyledi. Şimdi sevdiğim ve semediklerimi sıralamak isterim.
Nakta,realgipsy,gamzesigulen Bu 3nu nedense hiç sevmedim fallarını okuduktan sonra çok yoğun şekilde bir ağırlık yaşadım. Özellikle Naktadan birisi bahsetmiş işte olumsuzluklar kraliçesi diyeKesinlikle öyle benim tanıdığım kişiyi öyle bir tarif etmiş ki sanki şu anda adam intihar et desen eder. Kısaca o kadar olumsuz konuştu ki olmucakta demedi ha sonuç olarak diğerleriyle hemen hemen aynı şeyleri söyledi, ama genede çok olumsuz bir kişi insanın ruhunu sıkan bir yanı var. Denemeyin derim. Diğer ikisinin falları zaten çocuk yorumlamış gibi özensizdi. Genel olarak diğer falcılarla aynı tabloyu çizmişlerdi ama genede sevmedim.
Sevdiklerime gelince, Geysu,Akrepgoz,gelecektenhaberler,Ruhanım,Efsunine,Tutankamon. Bunların hepsi sorduğum kişiyle ilgili aynı bilgileri verdiler. Çizdikleri tabloda aynı,verdiği vakitler bile aynı. Hatta falsepeti,yamibada baktırdıklarımda aynı şeyleri söyleyip aynı zamanı verdiler. Bende şaşırıyorum enerjim hepsiyle tuttu mu acaba? Ya da hepsimi aynı tarihi atar? Yoksa hepsi mi biliyor diye.. Şu an ilerleme Geysunun söylediğiyle birebir gidiyor diye bilirim. Onun falı zaten çok özenli ve güzeldi. Ama tam çıktılar mı daha vadesi var onu bekleyip göricez. Bugun çok güvendiğim bir akrabam da bunlarla aynı zamanı verince vardır bir bildikleri dedim herhalde.
Bu arada şu Naktanın Binnazabladakı Gizem Sitareyle aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Aynı ses,aynı olumsuzluk,aynı negativ enerji çok gıcık oldum kendisine.
Binnaz ablada 4 sene önce Alev Tansele bir fal baktırmıştım,söylediği tarih kesinlikle tutmamıştı,ama olaylat 4 ay sapmayla aynen onun dediği gibi olmuştu. O yüzden bu sefer ona da attım tekrardam. Tarih olarak çok yakın tarih vermişti tutmadı. Ama geçen seferki gibi sapmayı işin içine katarsak diğer falcıların söyledikleriyle aynı tarihte olması getekiyor.
Falda ne söylerlerse söylesinler önemli olan sizin içinizden geçen ve kalbinizde hissettiğinizdir. Unutmayın yaşadığınız anı duygularınızı sizden daha iyi bilen bir tek Allahtır.
Magiarosa güzel bakıyor ama TL15, falkehaneti TL 7 ve fiyat fayda oranı olarak iyi buldum ve kopyala yapıştır hazır metin kullanmıyor gercekten iyi yorumluyor ve dürüst bir yorumcu, ben memnun kaldım.Evet begendim ben onu ama yeni baktirdim:).
Donduyse yasasin o zaman kimler tam anlamiyla bildi :))))).tüm fallar olumluydu adam döndü:)))))))))))
Donduyse yasasin o zaman kimler tam anlamiyla bildi :))))).
Gozun aydin binnazdakiler bana bilemiyor.Çoğu bildi amaen çok bilen diyeyim tarihiyle dönecegi herşeyi dönünce ne olacak anlatanlar KAHVE : BİNNAZ MAYA-İLKNUR SOYKAN TAROTTA: LENA KOVAL KATİNA: HAZAR oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?