tellwe.com'da bakılan fallar!

Çoğu bildi amaen çok bilen diyeyim tarihiyle dönecegi herşeyi dönünce ne olacak anlatanlar KAHVE : BİNNAZ MAYA-İLKNUR SOYKAN TAROTTA: LENA KOVAL KATİNA: HAZAR oldu.
Tellwe den bilen olmadı mı ya da tellwe de bu konuyla ilgili hiç baktırmış mıydın?

nakta bakmıştı olumsuzdu ve emindi epey ama kadınlar hisseder olayı var ya cok umursamamıştım döndü:) bence bizim enerjimiz herşeyden önemli kızlar umutsuzluk içine düşerseniz olmuyor

Evremdamla adı çok gecmiş bugün. Sizin de dikkatinizi cekti mi bilmem ama yeni açılan bir profil daha var Senembraid nickli ve aynı şekilde rastalı saçlar. Artık ince eler sık dokur olduk, bana bunca zaman rastalı bir falcı fotosu görmezken aynı zamanlara iki tane birden denk gelmesi biraz fazla "tesadüf" geldi. Hiçbirinden yorum almadım bu arada, sadece dikkatimi çeken noktayı paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
Evremdamla iyi ben begendim elanur 34 e baktirmistim bana biraz genel bakmis geldi.

Saçını bilmiyorum ama kadın sesli fal göndermiş. Bence iyi ve o fiyata denenebilir bir faldı.

selam herkese naktadan yıldızname yada yakın gelecek yorumu alan varmı acaba tavsiye edebileceğiniz hangisidir..

Slm kızlar ben dün evremdamla ya kahve attım sesli yorumladı çok iyidir falı o fiyata göre ben çok beğendim atmak isteyen varsa bir deneyin derin kizlar

Saçını bilmiyorum ama kadın sesli fal göndermiş. Bence iyi ve o fiyata denenebilir bir faldı.
Yorumu için birşey diyemem henuz baktırmadığım için. Beğendiyseniz ne güzel ve baktıranlar beğenmiş genelde topikte paylaşılanlara göre.
Tellwede çoklu profile sahip falcılar yoğun olunca acaba diye düşünüyorum her yeni falcı profili için...
Yeni yılın da ilk ayını yarıladık ve yılbaşındaki fal atma isteğim ivme kaybetti ama Evremdamla yı takipteyim ve denenecekler listeme aldım bile.

Son düzenleme:
Hem yulee hem de evremdamla için acaba hangi bildiğimiz falcının 3. 5. Profili acaba ? Bu yorum burada dursun

Hem yulee hem de evremdamla için acaba hangi bildiğimiz falcının 3. 5. Profili acaba ? Bu yorum burada dursun
Diyosun
Ben de bu rastalı saclara takıldım, bir anda üç tane birden türedi, tuhaf olduğunu düşünen ben miyim sadece?
Melikenasuhoglu, Evremdamla ve senembraid. İlk ikisi isim soyisim gibi nickler üçüncüsünde braid örgü demek zaten. Bir falcının üç yeni profil birden açma ihtimali nedir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…