- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.759
- 83
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.361
Memnun kalırsın umarım. Daha da önemlisi gönlünden gecen neyse gercekleşsin :)Falkehaneti ve elanur34 e attim tum kredilerimi harcadim.resmen fal gunu yaptim bugun bakalim kimler bilecek ?En begendigim yulee oldu :)).bu son ikisinide yazarim.
Tellwe den bilen olmadı mı ya da tellwe de bu konuyla ilgili hiç baktırmış mıydın?Çoğu bildi amaen çok bilen diyeyim tarihiyle dönecegi herşeyi dönünce ne olacak anlatanlar KAHVE : BİNNAZ MAYA-İLKNUR SOYKAN TAROTTA: LENA KOVAL KATİNA: HAZAR oldu.
Evremdamla iyi ben begendim elanur 34 e baktirmistim bana biraz genel bakmis geldi.Evremdamla adı çok gecmiş bugün. Sizin de dikkatinizi cekti mi bilmem ama yeni açılan bir profil daha var Senembraid nickli ve aynı şekilde rastalı saçlar. Artık ince eler sık dokur olduk, bana bunca zaman rastalı bir falcı fotosu görmezken aynı zamanlara iki tane birden denk gelmesi biraz fazla "tesadüf" geldi. Hiçbirinden yorum almadım bu arada, sadece dikkatimi çeken noktayı paylaşmak istedim.
nakta bakmıştı olumsuzdu ve emindi epey ama kadınlar hisseder olayı var ya cok umursamamıştım döndü:) bence bizim enerjimiz herşeyden önemli kızlar umutsuzluk içine düşerseniz olmuyor
Saçını bilmiyorum ama kadın sesli fal göndermiş. Bence iyi ve o fiyata denenebilir bir faldı.Evremdamla adı çok gecmiş bugün. Sizin de dikkatinizi cekti mi bilmem ama yeni açılan bir profil daha var Senembraid nickli ve aynı şekilde rastalı saçlar. Artık ince eler sık dokur olduk, bana bunca zaman rastalı bir falcı fotosu görmezken aynı zamanlara iki tane birden denk gelmesi biraz fazla "tesadüf" geldi. Hiçbirinden yorum almadım bu arada, sadece dikkatimi çeken noktayı paylaşmak istedim.
Chitradan falın geldi mi canım?nakta olumsuz mu görmüştü dönmezmi demişti acaba demek patladı o zaman falı :)
Chitradan falın geldi mi canım?
Ne atmistiniz bende öbür aya aticam artikgeldi canım cidden çokça beğendim diyebilirim hiçbir detay vermeden nokta atışları oldu..
Ne atmistiniz bende öbür aya aticam artik
Yorumu için birşey diyemem henuz baktırmadığım için. Beğendiyseniz ne güzel ve baktıranlar beğenmiş genelde topikte paylaşılanlara göre.Saçını bilmiyorum ama kadın sesli fal göndermiş. Bence iyi ve o fiyata denenebilir bir faldı.
Hem yulee hem de evremdamla için acaba hangi bildiğimiz falcının 3. 5. Profili acaba ? Bu yorum burada dursunYorumu için birşey diyemem henuz baktırmadığım için. Beğendiyseniz ne güzel ve baktıranlar beğenmiş genelde topikte paylaşılanlara göre.
Tellwede çoklu profile sahip falcılar yoğun olunca acaba diye düşünüyorum her yeni falcı profili için...
Yeni yılın da ilk ayını yarıladık ve yılbaşındaki fal atma isteğim ivme kaybetti ama Evremdamla yı takipteyim ve denenecekler listeme aldım bile.
Sabikali telweeHem yulee hem de evremdamla için acaba hangi bildiğimiz falcının 3. 5. Profili acaba ? Bu yorum burada dursun
DiyosunHem yulee hem de evremdamla için acaba hangi bildiğimiz falcının 3. 5. Profili acaba ? Bu yorum burada dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?