- 29 Ağustos 2017
- 1.174
- 2.155
- 133
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.381
Bayiliyorum tespitlerinize. Hislerinize zekaniza saglikDiyosun
Ben de bu rastalı saclara takıldım, bir anda üç tane birden türedi, tuhaf olduğunu düşünen ben miyim sadece?
Melikenasuhoglu, Evremdamla ve senembraid. İlk ikisi isim soyisim gibi nickler üçüncüsünde braid örgü demek zaten. Bir falcının üç yeni profil birden açma ihtimali nedir???
o senin güzel görüşün, tşk ederim.Bayiliyorum tespitlerinize. Hislerinize zekaniza saglik
Telwe ise çok mümkün.. 5 profili tespit edilen bir hanım vardı. 5 de tespit edilemeyen profili olsa 10 kadar profil açılabiliyor demek ki... profil açmaya gidiyorum. DöncemDiyosun
Ben de bu rastalı saclara takıldım, bir anda üç tane birden türedi, tuhaf olduğunu düşünen ben miyim sadece?
Melikenasuhoglu, Evremdamla ve senembraid. İlk ikisi isim soyisim gibi nickler üçüncüsünde braid örgü demek zaten. Bir falcının üç yeni profil birden açma ihtimali nedir???
Cok haklisin. Ben en cok binnazda baktiriodum. Telweede baktirdiklarim bir elin parmagini gecmez. Binnazda cok sayida copy paste fallara sahit oldum. Yonetime kanitlarimla sunmama ragmen orali olmadilar. Binnaza guvenim kalmadi. Telwee konusunda pek bilgim olmadigi icin sizin tespitlerinizden yola cikarak ordada fake falcilarin oldugunu anladim. Ya paramizdan olmamizi da gectm bu kisiler kimligimizi ogreniolar. Beklentimizi ogreniolar. Beni en cok endiselendiren bu duurum gercekten. Surda en yakinimza anlatmayacagmz seyleri onlarla paylasanlarmz var ufak bir nokta atisinda. Gercekten cok dikkatli olalim. Malum kurtulamioruz bu fal zaafindan en azindan ozelimjzi paylasmayalim onlarla. Cok fazla bilgi vermeyelim. Cok cok dikkat edelim !O senin
o senin güzel görüşün, tşk ederim.
Yakında olasılık hesaplarına başlayacağım :)
Hayır gercekten uyanık olmak durumundayız. Ben de 1 yılı devirdim tellwede, ilk basta kim ne yazsa bu şekilde kritik etmiyordum ama zamanla "keklemeye" çalışan, hazır metinle kopyala yapıştır yapan çok olunca falcıya yapılan yorumlardan tut ta profili, burası, yorumcu isimleri, hayran sayısı vs. birçok doneye bakar oldum; yine bile yetmiyor deneme yanılma oluyor arada.
Msj tekrarı olmaması için aşağıda düzenledim mesajımı.Telwe ise çok mümkün.. 5 profili tespit edilen bir hanım vardı. 5 de tespit edilemeyen profili olsa 10 kadar profil açılabiliyor demek ki... profil açmaya gidiyorum. Döncem[/QUOTE
Maalesef fake falcı çok. Daha önce bir arkadaş yazmıştı burada bir tur bitiriyorlar sonra ellerinde her nicke ait veriler, sonra VİP+ oldu fiyat artırdı baktı fazla fal gelmiyor mu kapat hesabı aç bir yeni hesap elinde birçok veri hazır nasıl olsa, aynı nicklerden fal geldi mi bilgi bankası hazır. Bu tezgahla haksız kazanç, umut taciri, bizler gibi fal tiryakileri oldukça çok olur daha.Cok haklisin. Ben en cok binnazda baktiriodum. Telweede baktirdiklarim bir elin parmagini gecmez. Binnazda cok sayida copy paste fallara sahit oldum. Yonetime kanitlarimla sunmama ragmen orali olmadilar. Binnaza guvenim kalmadi. Telwee konusunda pek bilgim olmadigi icin sizin tespitlerinizden yola cikarak ordada fake falcilarin oldugunu anladim. Ya paramizdan olmamizi da gectm bu kisiler kimligimizi ogreniolar. Beklentimizi ogreniolar. Beni en cok endiselendiren bu duurum gercekten. Surda en yakinimza anlatmayacagmz seyleri onlarla paylasanlarmz var ufak bir nokta atisinda. Gercekten cok dikkatli olalim. Malum kurtulamioruz bu fal zaafindan en azindan ozelimjzi paylasmayalim onlarla. Cok fazla bilgi vermeyelim. Cok cok dikkat edelim !
ne güldüm var ya...Telwe ise çok mümkün.. 5 profili tespit edilen bir hanım vardı. 5 de tespit edilemeyen profili olsa 10 kadar profil açılabiliyor demek ki... profil açmaya gidiyorum. Döncem
Durum tastamam bu... portföyü olan falcılar...[/QUOTE]Maalesef fake falcı çok. Daha önce bir arkadaş yazmıştı burada bir tur bitiriyorlar sonra ellerinde her nicke ait veriler, sonra VİP+ oldu fiyat artırdı baktı fazla fal gelmiyor mu kapat hesabı aç bir yeni hesap elinde birçok veri hazır nasıl olsa, aynı nicklerden fal geldi mi bilgi bankası hazır. Bu tezgahla haksız kazanç, umut taciri, bizler gibi fal tiryakileri oldukça çok olur daha.
ahahaha ay evet yaa ona ben de çok gıcık oluyorum her yerde şöyle yazısı var asmara: bol kazançlar cnm bol kazançlar cnmne güldüm var ya...
Bir de konuyla alakasız olacak ama Asmara nın herkese bol kazançlar dilemesi çok gıcık, tabii bizler müşteri değil kazanç kapısı gelir kapısı salla gitsin bir de duvarına seçtiği Chanel gibi markaların defilelerinden çekimler, çeşitli kadın betimlemeleri etc... falla ne alaka çözebilmiş değilim.
Nakta hep olumsuz zaten. Dönmez bitmiş dediği kişi mi döndü ?nakta bakmıştı olumsuzdu ve emindi epey ama kadınlar hisseder olayı var ya cok umursamamıştım döndü:) bence bizim enerjimiz herşeyden önemli kızlar umutsuzluk içine düşerseniz olmuyor
genel anlamda nasıldı peki fal canımTelwede hala bende de sorun var. Ama chitra falım geldi. Destan yazmış. Çok alakasız bir şey demiş ama umarım çıkar yakın bir vade vermiş göreceğiz
Bilemedi mi yoksa tarzını mı beğenmedin?yulee’ye baktırdım ama ben beğenmedim.
bildi diyebileceğim hiçbir şey yoktu ki, hep gelecek yorumu yapmış. ben yorumu “sevgilimle aram çok kötü” diyerek atmıştım, bana “yakın zamanda kavga etmişsiniz” demiş. yaptığı tek analiz/an-geçmiş yorumu buydu. bu da çok zor tahmin edilebilecek bir şey değil bence :)Bilemedi mi yoksa tarzını mı beğenmedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?