tellwe.com'da bakılan fallar!

Kızlar bu arada,formda ismi geçen tellwedeki evremdamlaya baktırayım dedim. Çok şaşırdım;Sırada şu an 20 falı var.. Herkes çok mu memnun kaldı acaba ? Baktıran olursa fikirlerini paylaşsın bizimle. Bir de 20 taneye baktıktan sonra o falcı da hiç Enerji kalmaz walla. Bu da hayattaki şansım galiba :)

Yani ilerisi için genel konuştu o yüzden çıktı bu diye bir şey diyebilir miyim bilmiyorum ama an'da beğenmiştim. daha yüksek fiyatlılardan da cherrycoco yla benim enerjim uyuyo ama beğenmeyeni de var forumdan oku istersen canım

Bende iyiydi, bu da acaba eski baktirdiklarimdan biri mi suphesi uyandirdi. Ama hic pesine dusup yazim tarzi kiyaslamasi yapamayacagim. Kimbilir kimin coklu profili ncarenot yine hakli cikacak sanirim :)

Ben sesli yorum seviyorum.naktaya baktirdim.sesli yorum.muhteşemdi.Çok ince detaylar bildi.bekliyorum çikmasini.
Başka kimler sesli yorum yapiyor?
Ben de sesli yorum severim.
Tellwe'de sahsi tecrubemi soyluyorum akrepgoz sadece, nakta ya attiysan.
Sesli baktirdiklarim deryahatun (anla alakasi yoktu) kumdankadin (anda super degildi gelecege dair hafta hafta cok detay verdi ama dedigi hic bir sey olmadi) firuzzee (anda iyiydi ama tavsiye edemiyorum nededense) vadivatan vardi bir de sesli galiba yine tavsiye etmem.
Baska sesli baktirdigim varsa da hatirlayamadim su an.

Çok Teşekkür ederim.sağolun.birde Burda binnazda elfin Ismi geçiyor.sanki Sizin mesajlarinizda da beğendiğinizi hatirliyorum.değil mi?

Bende iyiydi, bu da acaba eski baktirdiklarimdan biri mi suphesi uyandirdi. Ama hic pesine dusup yazim tarzi kiyaslamasi yapamayacagim. Kimbilir kimin coklu profili ncarenot yine hakli cikacak sanirim :)
Leyla son zamanlarda da sen yoksun. Tatilde oldugunu dusundum.
Ben farklı hesaplardan atmıştım ve bu hesaplarda ortak bakmış tek bir falcı vardı fakat onun tarzı kesinlikle cok farklı. Bu yazıyı yazmadan tekrar okudum falları ve emin olmamakla birlikte Kehriban ın açtığı yeni bir hesap olabilir mi diye düşünüyorum.

Kehrıban ıle uzaktan yakından alakası yok Yulee'nın....Kehrıban'ın basıt bir dil kullanımı var.Acıkcası ben Yulee'nın coklu profıl oldugnu dusnmuyorm ve bende gayet ıyıydı
Bende de iyiydi. Coklu profil olmasin zaten lutfen. Ilk falinda bir konum vardi sonucunu dogru tahmin etti. Ve sonra tekrar fal gonderdim.
Daha once baktirdiklarimdan kart bakan, fazla uzun yorum yapmayam ve asiri canimli cicimli konusmayan tarz olarak en yakin buldugum sadece Kehriban oldugu icin acaba dedim ama belirttigim gibi emin degilim. Kehriban da tellwe nin en eski falcilarindanmis simdiye kadar yapmadiysa bundan sonra da yapmaz herhalde. Coklu profil endisesi sarınca herkesi...

selam arkadaşlar,bu mail ile fal bakan sezgiye fal baktıranlar oldu mu aranızda,ben de baktırdım ,yorumlarınızı merak ediyorum,beni bilgilendirir misniz?

michigannn benim ilk baktırdığım fal çıktı epeyce ama sonu çıkmadı. Sonunun çıkmaması onla ilgili de değil. Gerçekten ilginç ilerledi olaylar. İkinci kez attım geçen ay bekliyorum bakalım çıkacak mı diye.

ben yuleeyi beğenmediğimi söylemiştim. çoklu profil mi acaba diye yorumlar geçince açtım baktım da ona fal baktırdığım hesaptan daha önce sadece geysuya atmışım, başka tek bir fal yok. eğer çoklu profilse bende bu yüzden başarısız olabilir, hakkımda bilgi toplayabileceği bir yer yok

Kizlar hemen yazmak istedim sicagi sicagina, nakta nin kisa sure once tam gun vererek olacak dedigi (su kadar gun sonra diyerek) bi kucuk konu gercekten oldu ve aklimda bilgi dahilimde olmayan bi durumdu.. Yani benim olma olasiligindan bile haberim olmayan bi durum .. Sordugum seyle alakasiz bi konu olsa da cikan bisey oldugu icin yazmak istedim..:)

Ay ben bunu yeni gordum, diger basliktan cikamamisim :) Sekerim ben hep buralardayim da, eskisi gibi yazmiyorum sadece, tatile cikmadan haber veriyorum ya :)
Capella`da yazmis, Kehriban`a ben de hic benzetmedim dogrusu capella79 ayrica icimi rahatlatti bir hayli, cunku temiz bir hesaptan attigi halde iyi bir fal gelmis ona :) bekleyelim yani :)

Çok Teşekkür ederim.sağolun.birde Burda binnazda elfin Ismi geçiyor.sanki Sizin mesajlarinizda da beğendiğinizi hatirliyorum.değil mi?
Dogru hatirliyorsun Elfin`i begenmistim. Ama daha otesi yok henuz sorma, insallah yazarim buraya da begenmekten oteye gider iliskimiz :)

Leyla cığım senden de duyunca benim de içim daha bir rahatladı. Artık çoklu profillerden paronaya oluştu ister istemez.

bende yeni baktırdım ,herşeyi anlatmış,zamanlarına kadar yazmış,ilersi için dediklerini de bekliyorum bakalım umarım çıkar ,derini de baya beğendim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…