- 26 Ekim 2015
- 574
- 1.204
- 113
- 38
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #19.941
kendimizi açıklamaya çalıştıkça haksız duruma düşürmeye çalışıyorsunuz. Konuyu uzatan bizmişiz gibi bu konuya iyi örneksiniz diyorsunuz. daha fazla açıklama yapmama gerek yok çünkü dediklerimin siz tarafından anlaşılmadığını görüyorum.Bu konuda iyi bir örneksiniz.
Benimle dün 2 ayrı kişi konuştu. Biri üyemiz diğeri üye değil. Üye olmayan sanırım bu dediğinizi fal profiline yazdı. Fakat ikisi de farklı kişiler. O kişinin isyanı ise burada kendisi hakkında sahtekar denmesinden kaynaklı.
Bunu izah ettim ama yok anlatamadım. Bu sebeple inanın çok özür diliyorum ama bir kez daha denemek istiyorum.
Bu kadın fal başlığında hiç yazmamız taa ki pazar akşamına kadar. Orada da ne yazmış; bu 3 kişi aynı kişi değildir. Reklam yapmamış ? Fal bakayım gel dememiş ! Ben şimdi bu kadını ne gerekçe ile siteden atayım ?
Bahsi geçen paylaşımı evremdamla kendi falcı duvarında paylaştı...
Sevgili kazen siteden atılsın demiyoruz. Fal bakmayı bıraktığını beyan eden eski falcı statüsünde ve falcı olan biri ile arkadaş olduğunu saklamayan bir üye fal başlığına yazmamalı diyoruz forum kuralları gereğince...Konu bu kişi dışında ama bu üyeyi mi siteden atalım ?
Diyosun
Ben de bu rastalı saclara takıldım, bir anda üç tane birden türedi, tuhaf olduğunu düşünen ben miyim sadece?
Melikenasuhoglu, Evremdamla ve senembraid. İlk ikisi isim soyisim gibi nickler üçüncüsünde braid örgü demek zaten. Bir falcının üç yeni profil birden açma ihtimali nedir???
@Bones de hala banlı mı?Falcılardan prim ya da kötü niyet gibi ithamları üzerime bile alınmıyorum. Be kafamda netleşmeyen soruları burada ifade ettim. Lakin burada @Bonesandstones hesabı neden hala deaktif anlayamadım.
Bu sorunun muhattabı biz değiliz ki...Sizi de banlayan kişi...İşin İlginci Bones'un konu ile ilgili sadece 2 tane mesajı var...@Bones de hala banlı mı?
Niye ?
Hukuki olarak dayanağımız olmasın da susup oturalım mıBu sorunun muhattabı biz değiliz ki...Sizi de banlayan kişi...İşin İlginci Bones'un konu ile ilgili sadece 2 tane mesajı var...
Konuşulacak bir sey de yok artık. Kör al sana yol. Burada konuşulacak bir ortamda da değilmişiz meger,iyi oldu fark ettiğimiz. Bu saatten sonra buradaki sevdiğimiz dostlarımızla facebooktan'da devam ederiz....Hukuki olarak dayanağımız olmasın da susup oturalım mıKazen zulmüne diye mi acaba ?
Neyse avukatım gelmeden konuşmama kararı aldım...
Leyla_74 leyla bosver tellweyi falan, sen reddit'e takil. Acayip falcilar var, ve de ucretsiz:)
Sizi ayni konuda, 3 kez etiketledigim icin, bu mesaji bir sinir (?) haliyle bana yazmis olmalisiniz. Normalde Mune`yi etiketlerdim, ama bu konuda aciklama yapan siz oldugunuz icin sizin adinizi kullandim. Bundan rahatsizlik duyacaginiz ya da zorluk yasayacaginiz aklima gelmemisti.Bana yapılan site kuralına aykırı eylemi biri özetler ise gereken yapılır. Fakat alakalı alakasız beni etiketlemeniz, benim için bir şey ifade etmiyor. Siz konunun geçmişini bildiğiniz için ilerideki bir mesaja beni etiketlediğinizde sizin kadar bilgili olmamı istiyorsunuz ama ben o kadar zeki değilim.
Sorun etiketlenmis olmaniz mi, yoksa yapilan aciklamanin benim icin bir sey ifade etmedigini soylemis olmam mi…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?