Birkerebir'e baktirmadim ama geri dondukten sonra bir cok kisi eskisi gibi begenmedigini yazmisti burada. FalciAlim de Uyumsuzz ve Banu Yilmaz'la ayni kisi dediler sanirim o yuzden iclerinden Uyumsuzz'a baktirabilirsin fiati daha uygun digerlerine gore.
Zumra kesinlikle bos degil ama ona maksimum verilebilecek bence 50-60 tl dir. evet gecmis ve ani cok cok iyi biliyor kesinlikle hisleri cok guclu ama yazili bakiyor, Elfin'in sesli yorumu ozeni onda yok, ayrica Elfin kadar bana bilemiyor. Elfin'e cok baktirdim llk fallari birebir cikti ozellikle, belki sik baktirdigimdan son fallarinda cikmayan seyleri de cok oldu ama hem falindaki hem de cevabindaki detay acisindan fiyati yuksek olsa da ben acimiyorum ona atarken.Tabi herkese uymayabiliyor, herkesin begendigi 1-2 falci oluyor kesinlikle benim icinde Elfin ve Fatima bu falcilar, ama uygun birini denemek istersen tellwe Okaliptus49 da bildi bana sasirtici bir sekilde, ask gelecegi fali atmistim ona iki defa. ve Perseis tellwe'de onu da begenmistim gerci yok ne zamandir uzakta gozukuyor.