tellwe.com'da bakılan fallar!

kehanettine kalsa ben evlenmiştim :KK43: çok isterim evlenmek ama iki sene önce baktırdım bide enerjimi toplamam lazım diye 7 saat bekletmişti. alamıyosan enerji iade et işte. kötüydü beğenmedim direkt iade etti. ben de kara listeye aldım. beğenmeyince çat diye iade ediyolar o yüzden puan durumları iyi. bundan sonra 100 olanlara baktırmam zatem.
Umarım bana da iade eder. Falı okurken gerçekten güldüm :D

Fatima tavsiye ederim yillar once attigim falinda 10 soylediginin 9’u cikmisti o derece bilmisti yuzyuze bile bu kadar cikmaz gecen haftalarda yine attim bu defa spesifik biri ve ask konusunda ve karsimdaki kisiyi birebir anlatmis benim ruh halimi de cok iyi bilmis, anlik durumlari ve tavirlarini da, bakalim gelecek ongorusu cikacak mi onu bilemiyorum. bana fatima’nin enerjisi cok uyuyor, ozellikle kart fallarini katina veya tarotunu oneririm onun icin.
Fatima hangi uygulamada :) merak ettim kahve fali bakiyor mu

20 krediye kimi önenirsiniz arkadaşlar? Taraca uyumsuz ellynore hariç
Uygun fiyatli begendigim iki falci oldu bu son bir aydir imeginedreams anı iyi bildi gelecek icin vadesi var ve ruh halimide güzelce yorumladi özenli bi faldi ikincisi ise benbillur bu da güzel yorumlamisti anı cok iyi bildi beni sasirtti diyemem ama sorularimi hic havada birakmamisti cvplamisti hep gelecek odakliydi

20 krediye kimi önenirsiniz arkadaşlar? Taraca uyumsuz ellynore hariç
30 kredi Okaliptus49, sorulara cevap cok vermiyor aksani da var ama ilk falinda soyledigi tarihte oldu ve anlik durumlari bildi. Gecen hafta tekrar attim Temmuz 20'ye kadar bir sey icin vade verdi, anlik durumda yine oldukca iyiydi, ask gelecegi diye bir fal cesidi var onu atiyorum ona.

uzun zamandır fal baktırmıyordum. sonra bakıyorum buraya nadiren ve her defasında nakta övülüyor.. ki ben naktaya geçmişte baktıran biri olarak hiç hiç beğenmemiştim. sonra dedimki ''bu kadar övülüyor burada acaba bana kötü anına mı denk geldi..''bir daha denemek istedim naktayı ve bu kez beni şok etti hakkını yiyemem.. geysudan sonra beni şaşırtan isim oldu.. ancak nakta da karşı tarafı değil de bizim düşüncelerimizi okuyor olabilir mi? anlık söyleidği şeyleri karşı taraftan teyit eden var mı?
ben de naktanin karsi tarafin beyninden konusmalarini bizzat o kisinin agzindan duymustum
yani ben cok farkli dusunuyordum aslinda ama o boyle olmadiginin aslının boyle boyle olduğunu o kisiymis gibi konustu
ve gercekten de o kişi de aynen naktanin dedigi sekilde konustu benle

ben de naktanin karsi tarafin beyninden konusmalarini bizzat o kisinin agzindan duymustum
yani ben cok farkli dusunuyordum aslinda ama o boyle olmadiginin aslının boyle boyle olduğunu o kisiymis gibi konustu
ve gercekten de o kişi de aynen naktanin dedigi sekilde konustu benle
evet ben de tam olarak bunu bilmek istiodum. çünkü ben ne düşünüosam nakta onları söyledi ama ben öyle düşündüğüm için miydi bilemedim. şu cevabın beni tatmin etti teşekkür ederim :KK200:

Bende deneyeyim ya yorumlara bakinca merak ettim peki çıktı mı sana baktigi fallar
ILk falinda soyledigi bir sey disinda hepsi cikti Fatima'nin hem de hic detayli sormamistim. gecen hafta attigimda da anlik birebir tarif etmis her seyi gelecek icin vade cok vermedi Temmuz icinde olabileceklerden soz etti ama genel bir sey soyledi gelecek icin o oldugunda gel tekrar bakalim hatta dedi o kadar emin soyledi yani, bakalim olursa tekrar atarim.

yorumlarinizi okuyarak tellwe de birkerebir , nakta , geysu ve falcialim yildizname.comda berguzar dan birine fal atmak istiyorum. geysu iade etti maalesef hangilerine baktirdiniz an ve gecmiste iyi olan hangisiydi. birde berguzar en merak ettigim ama maalesef sitede girip adina tiklayinca birsey ters gitti diyor bakmiyor mu artik?

yorumlarinizi okuyarak tellwe de birkerebir , nakta , geysu ve falcialim yildizname.comda berguzar dan birine fal atmak istiyorum. geysu iade etti maalesef hangilerine baktirdiniz an ve gecmiste iyi olan hangisiydi. birde berguzar en merak ettigim ama maalesef sitede girip adina tiklayinca birsey ters gitti diyor bakmiyor mu artik?
Berguzar oradan ayrildi su anda Zumra Lal adinda Binnaz'da ama fiyatlar cok ucuk 125 tl, Zumra bende iyiydi ama bu fiyata hayatta baktirmam, o kadar da degmez yani. Tellwe onerim Perseis ve Okaliptus49, falalem Medyum Fatima onririm. 100+Tl ler vermek iostersen de Binnaz Elfin ve Zumra'yi oneririm.

tesekkur ederim yorum icin. birkerebir icin ne dusunuyorsunuz begenenide cokmus eskilerde. zumra lal gordum fakat online falci icin cok geldi bana urum e baktirmistm o fiyata. elfin e gecen yil baktirdim soylediklerini tam hatirlayamadim bos degildi ve cok uzun zamandir iletisimde olmadiim kanli bicakli oldugum kisi icin mesaj atick bir adim aticak ama bu oyle olup bitiyorum tarzinda degil dosthane birsey yazicak tavrina gore gerisi gelebilir hemen olmucak demisti. konusmalari olumluydu sonuc kesinlikle cikmadi ama hic beklemedigim bi sklde oyle bir mesaj aldm gerisi gelmedi ne yazikki. fiyat bu kdr yuksek olmasa baktirabilirdim onada. zumra an ve gecmiste cok iyi o zaman berguzar icin de oyle denmis denesemmi bilemedim.

tesekkur ederim yorum icin. birkerebir icin ne dusunuyorsunuz begenenide cokmus eskilerde. zumra lal gordum fakat online falci icin cok geldi bana urum e baktirmistm o fiyata. elfin e gecen yil baktirdim soylediklerini tam hatirlayamadim bos degildi ve cok uzun zamandir iletisimde olmadiim kanli bicakli oldugum kisi icin mesaj atick bir adim aticak ama bu oyle olup bitiyorum tarzinda degil dosthane birsey yazicak tavrina gore gerisi gelebilir hemen olmucak demisti. konusmalari olumluydu sonuc kesinlikle cikmadi ama hic beklemedigim bi sklde oyle bir mesaj aldm gerisi gelmedi ne yazikki. fiyat bu kdr yuksek olmasa baktirabilirdim onada. zumra an ve gecmiste cok iyi o zaman berguzar icin de oyle denmis denesemmi bilemedim.
Birkerebir'e baktirmadim ama geri dondukten sonra bir cok kisi eskisi gibi begenmedigini yazmisti burada. FalciAlim de Uyumsuzz ve Banu Yilmaz'la ayni kisi dediler sanirim o yuzden iclerinden Uyumsuzz'a baktirabilirsin fiati daha uygun digerlerine gore.
Zumra kesinlikle bos degil ama ona maksimum verilebilecek bence 50-60 tl dir. evet gecmis ve ani cok cok iyi biliyor kesinlikle hisleri cok guclu ama yazili bakiyor, Elfin'in sesli yorumu ozeni onda yok, ayrica Elfin kadar bana bilemiyor. Elfin'e cok baktirdim llk fallari birebir cikti ozellikle, belki sik baktirdigimdan son fallarinda cikmayan seyleri de cok oldu ama hem falindaki hem de cevabindaki detay acisindan fiyati yuksek olsa da ben acimiyorum ona atarken.Tabi herkese uymayabiliyor, herkesin begendigi 1-2 falci oluyor kesinlikle benim icinde Elfin ve Fatima bu falcilar, ama uygun birini denemek istersen tellwe Okaliptus49 da bildi bana sasirtici bir sekilde, ask gelecegi fali atmistim ona iki defa. ve Perseis tellwe'de onu da begenmistim gerci yok ne zamandir uzakta gozukuyor.

aa geysu öyle kolay iade etmez şaşırdım . başka türlü problemleri var heralde şu aralar...byv nurbanu ve falalem gizem hatun da geysudur bu arada. onlar çevrim içiyse onları da dene.

aa geysu öyle kolay iade etmez şaşırdım . başka türlü problemleri var heralde şu aralar...byv nurbanu ve falalem gizem hatun da geysudur bu arada. onlar çevrim içiyse onları da dene.
gizem hatunada baktirmistm ama hatirlayamadm falini geneldede disardan baktiriyorum kaydetmeden:( geysu bu ara enerjisinin dusuk oldugunu soylemis maalesef yoksa cok merak etmistim.

Birkerebir'e baktirmadim ama geri dondukten sonra bir cok kisi eskisi gibi begenmedigini yazmisti burada. FalciAlim de Uyumsuzz ve Banu Yilmaz'la ayni kisi dediler sanirim o yuzden iclerinden Uyumsuzz'a baktirabilirsin fiati daha uygun digerlerine gore.
Zumra kesinlikle bos degil ama ona maksimum verilebilecek bence 50-60 tl dir. evet gecmis ve ani cok cok iyi biliyor kesinlikle hisleri cok guclu ama yazili bakiyor, Elfin'in sesli yorumu ozeni onda yok, ayrica Elfin kadar bana bilemiyor. Elfin'e cok baktirdim llk fallari birebir cikti ozellikle, belki sik baktirdigimdan son fallarinda cikmayan seyleri de cok oldu ama hem falindaki hem de cevabindaki detay acisindan fiyati yuksek olsa da ben acimiyorum ona atarken.Tabi herkese uymayabiliyor, herkesin begendigi 1-2 falci oluyor kesinlikle benim icinde Elfin ve Fatima bu falcilar, ama uygun birini denemek istersen tellwe Okaliptus49 da bildi bana sasirtici bir sekilde, ask gelecegi fali atmistim ona iki defa. ve Perseis tellwe'de onu da begenmistim gerci yok ne zamandir uzakta gozukuyor.

perseis evet yakalayamadim. okaliptusla ilgilide cok yorum gormedim. fatima kimdir? birkerebire stmistim bu arada ama bekletiyor geri mi ceksem acaba o zaman

gizem hatunada baktirmistm ama hatirlayamadm falini geneldede disardan baktiriyorum kaydetmeden:KK43: geysu bu ara enerjisinin dusuk oldugunu soylemis maalesef yoksa cok merak etmistim.
Gizem Hatun da bilmisti bana. Geysu hic bilemedi bende anda da hic bilemedi gelecek dedigi de hic bir sey olmamisti zaten gelecegi cikmiyor demislerdi Geysu icin ama bazilari icin anda iyimis benle enerjisi olmadi sanirim.

perseis evet yakalayamadim. okaliptusla ilgilide cok yorum gormedim. fatima kimdir? birkerebire stmistim bu arada ama bekletiyor geri mi ceksem acaba o zaman
Medyum Fatima, falalem sitesinde bakiyor. Tarot veya katinasi iyi ama ara ara giriyor ve 6 aydir yoktu yeniden online olmaya basladi bu ara sanirim hafta sonu online oluyor ya da hafta ici sabah saatlerinde, ben o zaman yakalamistim. Okaliptus cok begeneni yok ben de oylesine atmistim ama beni sasirtti anlik olarak bildigi cok sey oldu ve dediklerini yasadim. Gecen soyledigi seyin de gerceklesme olasiligi yukseldi mesela, ilginc bir sekilde enerjisi tuttu benimle.

Back
X