tellwe.com'da bakılan fallar!

bu mesaj beni çok mutlu etti ya Allah razı olsun... burda yeşilcingene!nin falı çıkmadı diyene hiç denk gelmemiştim ve bana şartlı fal yollamıştı, olumsuzdu yani. içime su serptin valla:KK15:

Senden de razı olsun. Yok tutmadı kuzum. İlk fal sonrası anlar, vadeler hep şaştı. Olumsuzmuş madem inş seninki de çıkmaz ve sadece fal olarak kalır. Kendini koşullayıp üzme :KK37:

Selamlar ;

sizden sonra hemen bende fal attım ilk falımdı kısa yorumlamış direkt sorduğum sorunun cevabını ve onlar ilgili durumdan bahsetmiş ama benim bildiğim bir şeyi direkt ben demeden aktarmış orası da beni şaşırtmadı değiş hani ...
soru sordum sonra baya uzunca açıklama yaptı yine tatmin ediciydi o yüzden sorduğum soruda ek olarak sormadigim şeylerinde cevabı vardı o yüzden yine hakkını yemek istemiyorum..

Telwe de birini denemiştim bir bey adını bile hatırlamıyorum. Herkese eski sevgilin dönecek diyordu sorana sormayana. Yorumlarından anladım bunu. Alem bir falcıydı. Copy paste :-)

Selam kızlar yesilcingene falı mi iade etmiş 30 krediye başka bakan iyi bir falcı var mı .Onerebileceginiz biri var mı.

Bende dün elifsucan a fal attım soru üstünden bakmış cümle yapısı değişik iki üç cümle üstünkörü sakız falı kıvamında

Back
X