- 7 Ocak 2019
- 730
- 1.325
- 113
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #28.761
ayy doğru diyosun.. çok sağ ol, insan ne kadar fal olduğunu bilse de takıyor işte kafasınaBen iki yıl önce 2 kez baktırmıştım bana da hiç çıkmadı korkma :) enerji meselesi bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy doğru diyosun.. çok sağ ol, insan ne kadar fal olduğunu bilse de takıyor işte kafasınaBen iki yıl önce 2 kez baktırmıştım bana da hiç çıkmadı korkma :) enerji meselesi bu
bu mesaj beni çok mutlu etti ya Allah razı olsun... burda yeşilcingene!nin falı çıkmadı diyene hiç denk gelmemiştim ve bana şartlı fal yollamıştı, olumsuzdu yani. içime su serptin valla![]()
soru sordum sonra baya uzunca açıklama yaptı yine tatmin ediciydi o yüzden sorduğum soruda ek olarak sormadigim şeylerinde cevabı vardı o yüzden yine hakkını yemek istemiyorum..Selamlar ;
sizden sonra hemen bende fal attım ilk falımdı kısa yorumlamış direkt sorduğum sorunun cevabını ve onlar ilgili durumdan bahsetmiş ama benim bildiğim bir şeyi direkt ben demeden aktarmış orası da beni şaşırtmadı değiş hani ...
Neden beğenmedin?Elifsucana baktırdım. Ben beğenmedim
Geçmişi bilememiş o yüzden beğenmedim.Neden beğenmedin?
bende aynı durumdayım 30 kredim var kime baktırcağımı bilmiyorumSelam kızlar yesilcingene falı mi iade etmiş 30 krediye başka bakan iyi bir falcı var mı .Onerebileceginiz biri var mı.
Yesilcingene şeklinde arattın mı?Yeşil çingene telvede bulamadım arkadaşlar
Ben baktırmadım ama ellynore iyi diyorlardı.kızlar uyumayan varsa, tellwe'de olan favorisini söyleyebilir mi? i really need that(yesilcingene ve elifsucan haric))
Ellynore anda iyi ama gelecek çıkmadı bana 2 kez baktırmıştımBen baktırmadım ama ellynore iyi diyorlardı.
Gelecek çıkan falcı var mı ki panpa :) hepsi patlıyor.Ellynore anda iyi ama gelecek çıkmadı bana 2 kez baktırmıştım![]()