Tembelliğim

Bende böyleydin meğerse d vitamini seviyem yerlerdeymiş unutkanlıkta biraz vardı b12 de düşükmüş. 4 ay ilaç kullandım şuan ne durumda bilmiyorum ama kesinlikle işe yaradı. Artık uyuşukluk tembellik yapmıyorum. Bende kpss ales kasıyorum üstelik evliyim ama çocuğum yok. Normal saatte kalkıyorum kahvaltıdan sonra derse başlıyorum baya bi çalışıyorum. Sonra yemek etrafı topla derken akşam oluyor. Akşam birazcık daha çalışıyorum. Kendime böyle program yaptım. Günlük çalışma planı yaptım ona göre ilerliyorum. Sende kesinlikle kan değerine baktır ve kendine çalışma planı hazırla kpss 3.5 ay kaldı sınavdan önce toparlarsın
Tesekkur ederim kisa zmanda baktiricam insallah basarili oluruz

Tüm eğitimciler öyle diyor diye bir şey olmaz, olamaz. Herkesin vücut ritmi, kapasitesi, alışkanlıkları farklıdır. Herkese uyan tek bir çalışma sisteminin olmasına imkan yok. Ne zaman daha rahat, daha sakin, daha dinç hissediyorsanız o zaman çalışın. Ben ömrüm boyunca gün ışığında hiç çalışamadım mesela, hep de başarılı bir öğrenciydim.
Sorun sadece ders calismak degil ki her konuda tembelim😭

Gençken sizin gibi olanları hiç anlamazdım. Sabaha kadar oturup akşama kadar yatanlara hayret ederdim. Şimdi çocuklar olmasa yine öyle olurum. 22de yatar 6da kalkarım. Ah o nasıl bir dinç uyanmak olurdu... hey gidi.. beş gün erlen yatın altıncı gün uykunuz gelir

Icimi okudunuz yemin ederim aynen ona bile eriniyorum. Bende evlensem ayni olurum. Sevgilim surekli diyor ki sen evlenince kalkmazsin kahvalti hazirlamazsin cok tembelsin vs.. Bu konuda cok tartisiyoruz bizde daha evlenmeden
kahvaltısını valla geceden hazırlayıp masaya koyuyorum yoksa sabah asla kalkamam :D

Merhabalar. 26 yasindayim. Benim derdim tembelliğim. Gece yatmiyorum uyumak istemiyorum. Sabah kalkmiyorum. Gece erken yatsam bile sabah uyanamiyorm. Surekli uyumak istiyorum. Aile problemlerimiz cok. Annem babam ayri. 2 bucuk ydr erkek arkadasim var. O benim tam tersim ve bu konuda cok tartisiyorz. universiteyi gecen agustos aylarinda bitirdim. Muhendislik okudum cok zorlandim. Sevgilimin zoruyla ders calistim ve bitti okul. Biri zorlamadikca birsey yapmiyorum. Boyle olmak istemiyorum. Adeta beynim saflaști sanki. Eskiden boyle degildim lise zamnlarinda sinif birincisiydim. Su an kpss calisiyorum. Sozde.. Sabah uyanicam erkenden caliscam diyorum olmuyor sabah uyanmak istemiyorum.bi turlu derse baslayamiyorum. Iradeli degilim. Bu aralar aile problemleri yuzunden de uyumak istiyorum surekli. Psikolojim altust oldu. Bisey yapilcaksa erteliyorum surekli. Boyle tembel olmak istemiyorum. Nasil atabilirim bunu ustumden
Saçma gelebilir ama kan tahlili yaptırmamızı öneririm. Kan değerleri düşük olan insanlar gözlerini bile açmak istemiyorlar. Eğer başka türlü ise, Rabbim ilk önce güç versin.. Kendinizi iyi hissettikçe bu alışkanlığınız geçecek. Kendinizi iyi hissetmeniz içinde, dışarıya çıkıp bir parkta oturup içinizi dinleyin. Ne bileyim sevdiğiniz insanlar ve sevdiğiniz şeyler ile meşgul olun derim 🎉

Saçma gelebilir ama kan tahlili yaptırmamızı öneririm. Kan değerleri düşük olan insanlar gözlerini bile açmak istemiyorlar. Eğer başka türlü ise, Rabbim ilk önce güç versin.. Kendinizi iyi hissettikçe bu alışkanlığınız geçecek. Kendinizi iyi hissetmeniz içinde, dışarıya çıkıp bir parkta oturup içinizi dinleyin. Ne bileyim sevdiğiniz insanlar ve sevdiğiniz şeyler ile meşgul olun derim 🎉
Tesekkur ederim aminn insallah Allah hepimize guc versin

Bunu okuyunca gözümün Önüne soule bir görüntü geldi. Geceden bardağa koyulmuş sogumus cay, soğumuş omlet yiyen bir adam 🤣 şaka bir yana güzel alistirmissiniz bravo valla 👏👏
yok öyle değil :D ben zaten gec yatıyorum bi kac saat sonra kendisi kalkiyor. Çaycıda çayı demliyorum fişini çekiyorum, sonra domates salatalik zeytin yesillik vs büyük bi tabak hazirliyorum bide yumurta haslayip onlarin yanına koyuyorum hepsi ayni tabakta oluyor. Üzerini de bu yemekler sogumasin diye servislerin üzerini kapattığımız büyük kapaklar oluyor ya onunla kapatiyorum kendisi sabah uyaninca çaycıyı fişe takip çayını ısıtıyor sadece :KK70:

yok öyle değil :KK70: ben zaten gec yatıyorum bi kac saat sonra kendisi kalkiyor. Çaycıda çayı demliyorum fişini çekiyorum, sonra domates salatalik zeytin yesillik vs büyük bi tabak hazirliyorum bide yumurta haslayip onlarin yanına koyuyorum hepsi ayni tabakta oluyor. Üzerini de bu yemekler sogumasin diye servislerin üzerini kapattığımız büyük kapaklar oluyor ya onunla kapatiyorum kendisi sabah uyaninca çaycıyı fişe takip çayını ısıtıyor sadece :KK70:

Çok mantıklı valla🤣

vitamin almalisin bende boyleydim iyiyim simdi isim veriliyor mu bilmiyorum ama daha enerjik oldum.

Multivitamin tarzı haplardan mı bahsediyorsunuz ? Bende araştırdım bir iki gündür yorumları okudum ama karar veremedim. Yarın kan değerlerime baktirip doktora soracağım. Siz hangisini kullanıp fayda gördünüz?

Multivitamin tarzı haplardan mı bahsediyorsunuz ? Bende araştırdım bir iki gündür yorumları okudum ama karar veremedim. Yarın kan değerlerime baktirip doktora soracağım. Siz hangisini kullanıp fayda gördünüz?
ben vm2000 kullaniyorum solgarın enerji kaynagi bence cunku kucuk bebegim var emziriyorumda dermanim kalmiyor uykusuzluk falan ev isleri bunlarla bas etmeye basladim

Tembellik mi aksiyete mi bence öncelikle bir doktora gidin kan tahlili yaptırın. Eğer değerleriniz normalse bir psikologa gidin. Muhtemelen psikolojiktir.

Back
X