- Konu Sahibi alwaysnforever
Bazı insanda b12normal değerlerde yeterli iken bazında değil. Sizde dil altı b12 takviye alın farkı farkedin.Merhaba
Başlıkta da söylediğim gibi benim derdim tembellik. Canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Akşama kadar yatıyorum oturuyorum yemek yiyorum. Boş bi hayat geciriyorum yani. Elimde telefon ya da bilgisayar karşısında hic sıkılmadan günlerimi geciriyorum. Ama bu durumdan hiç memnun degilim. Faydalı şeyler yapmak istiyorum. Mesela dolabımın düzenlenmesi lazım ne zamandır ama 1 saatlik işi yapmıyorum hiç canım istemiyor. Kitap okumak istiyorum. Zayıflamak spor yapmak istiyorum. Kendime özen göstermek bakım yapmak vs istiyorum ama yok yok olmuyor.
Yarın iş var ama ben hiç gitmek istemiyorum zor geliyor düşündükçe içim sıkılıyor. Bu dönemde bazen evden çalışıyorum ama var ya nasıl eziyet gibi geliyor anlatamam doğru düzgün konsantre olup yapamıyorum.
Ben bu halimden hiç memnun değilim. Vitamin eksikliği vs oldugunu sanmıyorum arada bir gidiyorum doktora değerlerime baktırmak için biraz kansızlık dışında bi problem çıkmıyor. Enerjik canlı bi insan olmak istiyorum. Zamanımı günümü verimli gecirmek istiyorum. Kendime gelmem lazım. Siz nasıl motive ediyosunuz kendinizi bana onerileriniz var mı
Bende sizin gibiyim hele sabah uyanmak zülüm gibi ama takviye aldıktan sonra alarmdan önce uyanıyorum