Tembellikten bıktım :(

nilinur

No soy nadie
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
746
408
78
Kızlar benimki tam dert olmasa da şimdilik böyle giderse olacak. Benim sorunum tembelliğim, yerimden kalkamıyorum, 10 kilo vermem gerekiyor ama totom kalkmıyor, spor aletlerim var, 15 dakika yapıyorum egzersizi sonra sıkılıyorum. Her gün bugünden itibaren rejimdeyim diyorum. Olmuyor! Benimle aynı dertten muzdarip var mı? Yani tembellikten?

Hee ben, yürümeyi sevmem spor salonuna yazılırım gitmem evlendikten sonra 8 ayda 6 kilo aldım evlendiğimde zayıftım ona güvendim accık, sana çözüm bulunurken bende faydalanayım :)

Tembellik sorun değil tercihtir..

Hee ben, yürümeyi sevmem spor salonuna yazılırım gitmem evlendikten sonra 8 ayda 6 kilo aldım evlendiğimde zayıftım ona güvendim accık, sana çözüm bulunurken bende faydalanayım :)

Hahaha bir ben daha... Bakalım bir fikir birliği çıkacak mı? Yoksa bizim gibi tembeller mi çoğunlukta?

Breakingbadd, valla niyetleniyorum olmuyor, tercih dışı gelişiyor olay...
Ki düzenli beslenme ve sporla çok fit olduğum zamanlar da oldu.

Tembelsen nasil yemek yiyorsun. Kilo vermen gerekmiyor mu? Yani sandigin kadar tembel degilsin, sadece motivasyon dusuklugun var.

Koşu bandı varsa,gaz veren yarım saatlik bir şarkı listesi oluştur,5ten başla sonra 2dakika falan 6 da hızlı yürü,10dakika 7 de koş,bacaklarım incelsin diyorsan eğimli olarak ayarlayabilirsin.Yorulduğunda arkandan köpek kovalıyormuş gibi düşün.. Spor aletlerini de 15er üç seri yap.

Tembelsen nasil yemek yiyorsun. Kilo vermen gerekmiyor mu? Yani sandigin kadar tembel degilsin, sadece motivasyon dusuklugun var.

Hah sanırım evet motivasyon eksikliğim var... Sadece egzersiz yapmak için tembelim. Bu sıcak yaz günlerini değerlendirmem lazım. Arkadaşlarımdan biri arkamdan konuşurken (şişko diye) yakalasam bile amaaaannn boş ver diyebilirim, o kadar saldım...

Gunde bes dakika ile basla , her hafta bes dakika arttir.Onu, bunu, sunu birak. Senin engelin sadece kendin. Yeterince istersen yapabilirsin.

Belki bilirsin Adagio for Spring var DJ Tiesto'nun onunla başlıyorum... Acayip gaza getiriyor, sonra Taboo var Don Omar (ne kadar zıt müzikler) onunla da sanki zumba yaparmış ki eliptical aletin üzerinde tepiniyorum... Zaten sorun kalça ve üst bacak... İşte ben o aletin üzerine nasıl çıkacağım ve boğazımı nasıl tutacağım Buz yiyorum, o haldeyim...

her yaz benim de düzenim allak bullak oluyor, geç yatmalar, geç kalkmalar! :- ) ama okullar açılıyor yakında ve bu miskinliğimi üstümden atmam gerekiyor. uyku düzenimi adam etmem lazım.

size tavsiyem, telefonun alarmını sabah dokuza kurun. uykunuzdan ölseniz de yarın sabah saat dokuzda kalkın, güzel bir kahvaltı yapın. günlük angaryalarınızı halledin, o kadar çok boş zamanınız olacak ki, siz bile şaşıracaksınız. akşam da hafif bir yürüyüş ya da spor yaparsınız. youtube'da lisa sansone'un power walk egzersizleri var, bir odanın içinde kilometrelerce yürüyebilirsiniz onunla. yatmadan önce de bir güzel duş alırsınız. ve gün içinde kafein tüketmemeye bakın, ben soğuk çay bağımlısıyım ve hacıyatmaz gibi dolaşmamda etkisi büyük!

Squat yap..Ya diyetisyenler çok ağır diyet vermiyor ki,şeker ve aburcuburdan uzak durman lazım sadece..

Gunde bes dakika ile basla , her hafta bes dakika arttir.Onu, bunu, sunu birak. Senin engelin sadece kendin. Yeterince istersen yapabilirsin.

Evet motivasyon... Üstümdeki uyuşukluk, tembellik gitsin istiyorum... Ha bir de vitamin alıyorum 3 aydır, buna rağmen enerjim düşük. Kıyafetlerim üzerime olmuyor, hep buhran hep buhran...

Tavsiyelerinizi dikkate alacağım ve kahveyi de keseceğim

Squat yap..Ya diyetisyenler çok ağır diyet vermiyor ki,şeker ve aburcuburdan uzak durman lazım sadece..

Diyetisyenim ayrıca çok yakın arkadaşım ve eşimin kliniğinde çalışıyor. Pazartesi gelecek verdiği listeler çok ağır bu kadının, hastane menülerini falan da o düzenliyor beni çok zayıflatmıştı, kendisi de çok zayıf kızı da çok zayıf. Pazartesi gelsin konuşayım onunla, kasıma kadar verebilirim sanki 10 kilo.

Ben tembelligimden bıktım temizlik yapmayi hiç sevmem mecburiyetten yapıorum benimki ayri bi tembellik galiba gerci yurumeyide sevmiyorum ki 3 kilo fazlam var bi türlü veremiyomm

Açıkçası uzun süre diyet yapılacaksa ağır diyet listesi verilmemesi gerekiyor,insan bıkar..

Ben tembelligimden bıktım temizlik yapmayi hiç sevmem mecburiyetten yapıorum benimki ayri bi tembellik galiba gerci yurumeyide sevmiyorum ki 3 kilo fazlam var bi türlü veremiyomm

İnşallah tatlım, böyle yat yat tembel tembel nereye kadar...

Açıkçası uzun süre diyet yapılacaksa ağır diyet listesi verilmemesi gerekiyor,insan bıkar..

Haklısın öyle bıkmıştım ki zaten bir de protein ağırlıklıydı ağız kokusu oluştu bende... Karatay diyeti gibi çok zor bir diyetti ama nasıl iyi hissediyordum kendimi Görünüş olarak iyi olunca insanın neşesi yerine geliyor.

dukanı fransada hapse attılar hala protein ağırlıklı diyet veriyorlar ya,sinir oluyorum.. Bırakınca hepsini geri alırsın..

Ben spor yaparken Demet Akalın açardım o nispet yaptıkça ben gaza gelirdim

dukanı fransada hapse attılar hala protein ağırlıklı diyet veriyorlar ya,sinir oluyorum.. Bırakınca hepsini geri alırsın..

Aldım ya zaten bütün kiloları kdv dahil
Gelsin o pazartesi günü konuşacağım onunla... Ben de buradaki diyet forumlarında şöyle spor yaptım şunu yedim bilmem ne diye hava atmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…